View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
MareXspr kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Tue Feb 22, 2005 2:08 pm Post subject: V-Klay nekomunikuje s M55! |
|
|
M55 minechce komunikovat s programem V-Klay. Mám M55 fw11 a V-Klay 2.7.1 a když se pokusím spojit s telefonem, pokaždé vypíše tuto chybu: A hardware I/O error was reported while accessing COM3 - Loader: Open: No answer from boot GoBoot_BootcoreBug.bin. Jinak s jinými programy mi komunikuje normálně. Nemusí se v telefonu třeba něco odblokovat, nebo tak něco? |
|
Back to top |
|
 |
Krokodýl čestný člen

14921.78 SMM
|
Posted: Tue Feb 22, 2005 2:53 pm Post subject: Re: V-Klay nekomunikuje s M55! |
|
|
MareXspr wrote: | M55 minechce komunikovat s programem V-Klay. Mám M55 fw11 a V-Klay 2.7.1 a když se pokusím spojit s telefonem, pokaždé vypíše tuto chybu: A hardware I/O error was reported while accessing COM3 - Loader: Open: No answer from boot GoBoot_BootcoreBug.bin. Jinak s jinými programy mi komunikuje normálně. Nemusí se v telefonu třeba něco odblokovat, nebo tak něco? |
Ano máš novější typ M55 do které je potřeba nahrát java aplikaci na úpravu bootocre a potom ve V-klay nastavit loader M55 (patched bootcore). Návod na aplikace je zde http://www.siemensmania.cz/content.php?id=109 a návod na práci s V-Klay je zde http://www.siemensmania.cz/content.php?id=259 _________________ Zálohovat, zálohovat, zálohovat!!!
Siemense / historie
M35i > ME45i > M55 > M65 + SX1 /už ne :-(/ > M55 > CX70 + S65repase> S75
WinMobile
"`XDA` Orbit2" --> HTC Touch Cruise ---> HTC Diamond 2, WM6.1, SDHC 8GB .... |
|
Back to top |
|
 |
MareXspr kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Wed Feb 23, 2005 3:46 pm Post subject: Re: V-Klay nekomunikuje s M55! |
|
|
Krokodýl wrote: | MareXspr wrote: | M55 minechce komunikovat s programem V-Klay. Mám M55 fw11 a V-Klay 2.7.1 a když se pokusím spojit s telefonem, pokaždé vypíše tuto chybu: A hardware I/O error was reported while accessing COM3 - Loader: Open: No answer from boot GoBoot_BootcoreBug.bin. Jinak s jinými programy mi komunikuje normálně. Nemusí se v telefonu třeba něco odblokovat, nebo tak něco? |
Ano máš novější typ M55 do které je potřeba nahrát java aplikaci na úpravu bootocre a potom ve V-klay nastavit loader M55 (patched bootcore). Návod na aplikace je zde http://www.siemensmania.cz/content.php?id=109 a návod na práci s V-Klay je zde http://www.siemensmania.cz/content.php?id=259 |
Jo, díky. Už to funguje. Ale při pokusu o načtení dat z telefonu (zálohy) mi to píše jednu chybu načítání dat za druhou (tak jsem risknul patchovat bez zálohy ). Může to být kabelem? |
|
Back to top |
|
 |
Krokodýl čestný člen

14921.78 SMM
|
Posted: Thu Feb 24, 2005 11:07 am Post subject: Re: V-Klay nekomunikuje s M55! |
|
|
MareXspr wrote: | Krokodýl wrote: | MareXspr wrote: | M55 minechce komunikovat s programem V-Klay. Mám M55 fw11 a V-Klay 2.7.1 a když se pokusím spojit s telefonem, pokaždé vypíše tuto chybu: A hardware I/O error was reported while accessing COM3 - Loader: Open: No answer from boot GoBoot_BootcoreBug.bin. Jinak s jinými programy mi komunikuje normálně. Nemusí se v telefonu třeba něco odblokovat, nebo tak něco? |
Ano máš novější typ M55 do které je potřeba nahrát java aplikaci na úpravu bootocre a potom ve V-klay nastavit loader M55 (patched bootcore). Návod na aplikace je zde http://www.siemensmania.cz/content.php?id=109 a návod na práci s V-Klay je zde http://www.siemensmania.cz/content.php?id=259 |
Sniž rychlost na bezpečnou mez (pro USB kabel by to mělo být minimálně 460000), nebo nainstaluj starží verzi V-Klay). Pár chyb to hodí vždy, teda skoro, ale ty jsou opraveny a záloha je v pořádku.
Jo, díky. Už to funguje. Ale při pokusu o načtení dat z telefonu (zálohy) mi to píše jednu chybu načítání dat za druhou (tak jsem risknul patchovat bez zálohy ). Může to být kabelem? |
_________________ Zálohovat, zálohovat, zálohovat!!!
Siemense / historie
M35i > ME45i > M55 > M65 + SX1 /už ne :-(/ > M55 > CX70 + S65repase> S75
WinMobile
"`XDA` Orbit2" --> HTC Touch Cruise ---> HTC Diamond 2, WM6.1, SDHC 8GB .... |
|
Back to top |
|
 |
MareXspr kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Sat Feb 26, 2005 11:35 am Post subject: Re: V-Klay nekomunikuje s M55! |
|
|
Tak jsem zkusil V_Klay 2.3 a ten mi psal pořád nějakou chybu (ani nevím co). Potom jsem zkusil 2.6 a to je to samé jako 2.7. Ryclost jsem snížil na minimum a pořád je to samá chyba čtení dat. A když jsem se rozhodl, že to z toho telefonu vytáhnu i přes ty chyby, tak se mi v půlce sám restartoval počítač a to dělá pořád, jak vytahuju flash z telefonu. Asi mi vážně nezbyde nic jiného, než zkusit koupit nový kabel  |
|
Back to top |
|
 |
Borix veterán

10861.00 SMM
|
Posted: Sat Feb 26, 2005 11:45 am Post subject: Re: V-Klay nekomunikuje s M55! |
|
|
MareXspr wrote: | Tak jsem zkusil V_Klay 2.3 a ten mi psal pořád nějakou chybu (ani nevím co). Potom jsem zkusil 2.6 a to je to samé jako 2.7. Ryclost jsem snížil na minimum a pořád je to samá chyba čtení dat. A když jsem se rozhodl, že to z toho telefonu vytáhnu i přes ty chyby, tak se mi v půlce sám restartoval počítač a to dělá pořád, jak vytahuju flash z telefonu. Asi mi vážně nezbyde nic jiného, než zkusit koupit nový kabel  |
Použi 3.2 tá ide celkom dobre aj na W98(však som uhádol, že ho máš?). _________________
 |
|
Back to top |
|
 |
MareXspr kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Sat Feb 26, 2005 12:31 pm Post subject: Re: V-Klay nekomunikuje s M55! |
|
|
Borix wrote: |
Použi 3.2 tá ide celkom dobre aj na W98(však som uhádol, že ho máš?). |
Ne, mám WinXP profi SP2.
Ale tu 3.2 teda ještě zkusím a pak už fakt nevím. |
|
Back to top |
|
 |
MareXspr kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Sun Feb 27, 2005 12:56 pm Post subject: Re: V-Klay nekomunikuje s M55! |
|
|
Borix wrote: |
Použi 3.2 tá ide celkom dobre aj na W98(však som uhádol, že ho máš?). |
Super, díky! V_Klay 3.2 úplně bez problémů. Vytáhl flash bez jediné chyby čtení.  |
|
Back to top |
|
 |
|