View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
P4priX ostřílený diskusník

128.03 SMM
|
Posted: Sun Feb 27, 2005 8:44 pm Post subject: Winswup FW43 M65 |
|
|
Winswup s firmwarem mi na compu nefacha - dam start, nebo config ports a kousne se to. Pak už jen RESET
Nevíte co s tim???
Nebo nemáte někdo FF43???
Dík za pomoc _________________ Siemens C60 -> Siemens M65 -> BenQ-Siemens EL71 -> BenQ E72 -> HTC Touch Pro -> HTC Desire Z -> SE Xperia Mini Pro |
|
Back to top |
|
 |
HOne věrný diskusník

Joined: 30 Oct 2004 Posts: 495 Location: Trutnov-takový relativně velký,avšak nudný město...(50 km od Hradce Králové na sever)
2073.00 SMM
|
Posted: Sun Feb 27, 2005 9:08 pm Post subject: |
|
|
Já bych měl,ale jsou v něm nějaký patche:( ale jestli by to bylo nutný,tak udělám čistej... _________________ Rentgenovali jsme mu hlavu, ale naštěstí jsme v ní nic nenašli.
Sony Erikson Ká sedmset padesát i
...->Alcatel 302->Nokia 3310->Siemens M65->prodán->Sony Ericsson K750i
Linux for Humans.... |
|
Back to top |
|
 |
martun věrný diskusník

2061.00 SMM
|
Posted: Sun Feb 27, 2005 9:59 pm Post subject: Re: Winswup FW43 M65 |
|
|
Patous007 wrote: | Winswup s firmwarem mi na compu nefacha - dam start, nebo config ports a kousne se to. Pak už jen RESET
Nevíte co s tim???
Nebo nemáte někdo FF43???
Dík za pomoc |
To samý mám já.Zaboha nemohu nahrát FW43 vždy se kousne! |
|
Back to top |
|
 |

128.03 SMM
|
Posted: Mon Feb 28, 2005 11:04 am Post subject: |
|
|
HOne wrote: | Já bych měl,ale jsou v něm nějaký patche:( ale jestli by to bylo nutný,tak udělám čistej... |
Patche - neva fole - kopej to na net  _________________ Siemens C60 -> Siemens M65 -> BenQ-Siemens EL71 -> BenQ E72 -> HTC Touch Pro -> HTC Desire Z -> SE Xperia Mini Pro |
|
Back to top |
|
 |
HOne věrný diskusník

Joined: 30 Oct 2004 Posts: 495 Location: Trutnov-takový relativně velký,avšak nudný město...(50 km od Hradce Králové na sever)
2073.00 SMM
|
Posted: Mon Feb 28, 2005 3:11 pm Post subject: |
|
|
Patous007 wrote: | HOne wrote: | Já bych měl,ale jsou v něm nějaký patche:( ale jestli by to bylo nutný,tak udělám čistej... |
Patche - neva fole - kopej to na net  |
NEMŮŽU SE DOSTAT NA FTP... nu což... dám to na gmail.... _________________ Rentgenovali jsme mu hlavu, ale naštěstí jsme v ní nic nenašli.
Linux for Humans.... |
|
Back to top |
|
 |
Krokodýl čestný člen

14921.78 SMM
|
Posted: Mon Feb 28, 2005 3:36 pm Post subject: |
|
|
No a zase zbytečně komplikované. Nejjednodušší jak nahrát nový firmware do telefonu je pomocí Restore v x65flasheru. Přečtěte si tento článek http://www.siemensmania.cz/content.php?id=261 . Ten kdo má kýžený firmware na svém telefonu udělá zálohu, poskytne druhým a ten kdo ho potřebuje udělá obnovu a je to. Nepřijdete o svá drahocenná data, nemusíte odblokovávat a je to rychlé. _________________ Zálohovat, zálohovat, zálohovat!!!
Siemense / historie
M35i > ME45i > M55 > M65 + SX1 /už ne :-(/ > M55 > CX70 + S65repase> S75
WinMobile
"`XDA` Orbit2" --> HTC Touch Cruise ---> HTC Diamond 2, WM6.1, SDHC 8GB .... |
|
Back to top |
|
 |
Dieg0 siemensmaniak

Joined: 08 Nov 2004 Posts: 2937 Location: SR Lipt. Mikulas Telefon: Siemens C65
19990.28 SMM
|
Posted: Mon Feb 28, 2005 3:40 pm Post subject: |
|
|
Krokodýl wrote: | No a zase zbytečně komplikované. Nejjednodušší jak nahrát nový firmware do telefonu je pomocí Restore v x65flasheru. Přečtěte si tento článek http://www.siemensmania.cz/content.php?id=261 . Ten kdo má kýžený firmware na svém telefonu udělá zálohu, poskytne druhým a ten kdo ho potřebuje udělá obnovu a je to. Nepřijdete o svá drahocenná data, nemusíte odblokovávat a je to rychlé. | Prave som chcel dat odkaz predbehol si ma .Ja problem s WS nemam ale mal som.Ak chce niekto postup piste na SZ.Zarucene to musi ist mojim postupom.Dieg0 _________________ ...odstraneno - prilis velky obrazek... |
|
Back to top |
|
 |
HOne věrný diskusník

2073.00 SMM
|
Posted: Mon Feb 28, 2005 4:56 pm Post subject: |
|
|
dobre,uz delam fbk:) _________________ Rentgenovali jsme mu hlavu, ale naštěstí jsme v ní nic nenašli.
Linux for Humans.... |
|
Back to top |
|
 |
xhibit začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Tue Mar 01, 2005 11:38 am Post subject: |
|
|
Taky mam problem s programem Winswup, nemuzu navazat komunikaci s telefonem. Mam M65 s ofic. fw 25CZ + nejake patche a patchnuty bootcore pro Vklay. Pouzivam kabel DCA-510, zatim mi pres nej slo uplne vse.Chtel jsem zkusit fw 41 nebo 43 ale za boha se mi telefon nespoji s winswupem, muzu taky poprosit o FBK 43jky... diky
Jeste dodatek, Winswup jsem pouzival s C35 a nejakym neoriginalnim kabelem,a na stejnem pc nebyl zadny problem s flashovanim firmware ani dalsimi upravami.. |
|
Back to top |
|
 |
Guest
851.00 SMM
|
Posted: Tue Mar 01, 2005 1:45 pm Post subject: |
|
|
Krokodýl wrote: | No a zase zbytečně komplikované. Nejjednodušší jak nahrát nový firmware do telefonu je pomocí Restore v x65flasheru. Přečtěte si tento článek http://www.siemensmania.cz/content.php?id=261 . Ten kdo má kýžený firmware na svém telefonu udělá zálohu, poskytne druhým a ten kdo ho potřebuje udělá obnovu a je to. Nepřijdete o svá drahocenná data, nemusíte odblokovávat a je to rychlé. |
Hm, to je sice sqělý , ale to právě chci udělat - tak stačí když mi sem někdo hodí firmware nebo FF zálohu - je mi to jedno zabalená FF má 16 MB |
|
Back to top |
|
 |

128.03 SMM
|
Posted: Tue Mar 01, 2005 1:47 pm Post subject: |
|
|
Anonymous wrote: | Krokodýl wrote: | No a zase zbytečně komplikované. Nejjednodušší jak nahrát nový firmware do telefonu je pomocí Restore v x65flasheru. Přečtěte si tento článek http://www.siemensmania.cz/content.php?id=261 . Ten kdo má kýžený firmware na svém telefonu udělá zálohu, poskytne druhým a ten kdo ho potřebuje udělá obnovu a je to. Nepřijdete o svá drahocenná data, nemusíte odblokovávat a je to rychlé. |
Hm, to je sice sqělý , ale to právě chci udělat - tak stačí když mi sem někdo hodí firmware nebo FF zálohu - je mi to jedno zabalená FF má 16 MB |
Kuwa , zase sem se zapoměl lognout  _________________ Siemens C60 -> Siemens M65 -> BenQ-Siemens EL71 -> BenQ E72 -> HTC Touch Pro -> HTC Desire Z -> SE Xperia Mini Pro |
|
Back to top |
|
 |
HOne věrný diskusník

2073.00 SMM
|
Posted: Sun Mar 06, 2005 4:41 pm Post subject: |
|
|
pepa wrote: | Stáhnul jsem si fw41, ale než ho tam dám, mam dotaz... Jetam přípona eng. - znamená to, že mi mobil přestane mluvit česky? |
tak kdyz si s nekym budes volat tak to ne ne,chapu te- je to bez cestiny takze presne tak. _________________ Rentgenovali jsme mu hlavu, ale naštěstí jsme v ní nic nenašli.
Linux for Humans.... |
|
Back to top |
|
 |
|