View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
skybox kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Tue Mar 01, 2005 3:18 pm Post subject: Tovární nastavení telefonu M55 |
|
|
Prosím o pomoc, po zvolení resetu telefonu do továrního nastavení v nabídce telefonu, display telefonu úplně zesvětlal(písmo i obrázky) a neni na něm vůbec nic vidět. Nevíte někdo jak to vrátit zpátky??? Díky za radu. |
|
Back to top |
|
 |
Pjootr všeználek

4261.00 SMM
|
Posted: Tue Mar 01, 2005 4:45 pm Post subject: |
|
|
Jestli máš kabel tak použij "x55 Contrast Tool"
a pokud nemáš tak vyzkoušej tohle:
Vlez do Menu (šipka vpravo) a stiskni 9 potom 1 a teď 2x šipku nahoru potvrď pravým dialog.tlačítkem a zkus šipkou dolu snížit kontrast. _________________ Nepřejte si znát můj inteligentní kvo kvo kvo kvo kvocient ...
Zímenz eM55 fw.9i 3712kB T9Cz - lost
Zímenz eM65 Reskjů+TestPojnt @ CéIks70 fw.5o+12,71MB+napáčováno.
Zímenz eSiksX1 fw.I5 512MB <III> MOD
|
|
Back to top |
|
 |
skybox kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Wed Mar 02, 2005 12:42 am Post subject: |
|
|
Díky za radu. Vyzkoušel jsem obě věci co jsi mi poradil, ale ani jedna nepomohla. Zkusil jsem i přehrát firmware a taky nic. Jenom jsem si všimnul, že když telefon zapínám, tak asi na 0,5s probliknou na display správný barvy. Jestli někoho napadá jak to zpravit, tak budu rád za radu. |
|
Back to top |
|
 |
hawwwran (člen klubu SM) rozumbrada

Joined: 06 Apr 2004 Posts: 307 Location: Budějce.. krásné městečko mezi Berlínem a Lanzarote
1261.00 SMM
|
Posted: Wed Mar 02, 2005 12:29 pm Post subject: |
|
|
a nahraval jsi zpet zalohovy fullflash? myslim, ze by to mel vyresit.. nic jinyho me nenapada.. jeste nad tim podumam _________________ KONEČNĚ S65 !!!
PHP CSS Java script - http://www.hawwwran.com
 |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|