View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
jarick kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Fri Mar 04, 2005 8:27 am Post subject: error colibry5x65 |
|
|
Zdravím Vás po dvoudenním užívání programu collibry mi telefon při zpuštění napíše toto: Unrecoverable error in MIDIlet.startApp()java.lang.lllegelArgumentException
program mám nainstalovaný v adresáři: Siemens Device\\Data\Java\jam\Applications\colibry5x65 (colibry5x65.jar,colibry5x65.jad,icon_1.png) po vymazání souboru *.jad se program ještě několikrát zpustil ale nyní je úplně mrtvý a jen vypíše uvedenou chybu. Myslím, že nebude chyba v programu, ale zřejmě v telefonu. Pokud by si někdo věděl rady budu rád. dík Jara
(telefon m65 fw25) |
|
Back to top |
|
 |
Krokodýl čestný člen

14921.78 SMM
|
Posted: Fri Mar 04, 2005 8:51 am Post subject: Re: error colibry5x65 |
|
|
jarick wrote: | Zdravím Vás po dvoudenním užívání programu collibry mi telefon při zpuštění napíše toto: Unrecoverable error in MIDIlet.startApp()java.lang.lllegelArgumentException
program mám nainstalovaný v adresáři: Siemens Device\\Data\Java\jam\Applications\colibry5x65 (colibry5x65.jar,colibry5x65.jad,icon_1.png) po vymazání souboru *.jad se program ještě několikrát zpustil ale nyní je úplně mrtvý a jen vypíše uvedenou chybu. Myslím, že nebude chyba v programu, ale zřejmě v telefonu. Pokud by si někdo věděl rady budu rád. dík Jara
(telefon m65 fw25) |
Uf to je podivné, jaký jsi měl původní firmware v telefonu? _________________ Zálohovat, zálohovat, zálohovat!!!
Siemense / historie
M35i > ME45i > M55 > M65 + SX1 /už ne :-(/ > M55 > CX70 + S65repase> S75
WinMobile
"`XDA` Orbit2" --> HTC Touch Cruise ---> HTC Diamond 2, WM6.1, SDHC 8GB .... |
|
Back to top |
|
 |
p.korman začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Fri Mar 04, 2005 8:59 am Post subject: |
|
|
no... a ja sa pripojím s volaním o pomoc mne to colibry pre zmenu spustí, ale pripája ma do alleluiah až kým ma to neprestane baviť
prinajhoršom si skús po nete posurfovať a posťahovať rôzne verzie colibry z rôznych serverov... jeden z nich už isto pôjde;) _________________ S55+patche > CX65 - fw16,fw25,fw32,fw41,fw43,fw47-patche |
|
Back to top |
|
 |
Keyoke začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Fri Mar 04, 2005 10:38 am Post subject: |
|
|
Zkuste smazat z Data\System\Java odpovidajici adresar. Me tohle delal MME po jednom nastaveni a vyresil jsem to takhle. Tam si ukladaji java aplikace nejake ty jejich temp soubory a nastaveni a po smazani by to melo byt jako byste dali tu java aplikaci do telefonu poprve. Zkuste a uvidite.
Edit: Jinak posledni verzi Colibry IM pro Siemense hledejte tady: http://colibry.jrudevels.org/ _________________ S6->S10->C25->C35i->C55->S55->S65,M75,SL75 |
|
Back to top |
|
 |
Guest
851.00 SMM
|
Posted: Fri Mar 04, 2005 11:28 am Post subject: jarick |
|
|
Tak problém je z poloviny vyřešený. Chyba se dá skutečně odstranit vymazáním cache. V mém případě to byl adresář:
Siemens Device\\Data\System\java\2062 (soubory:RMS_RC.db;[email protected];[email protected];setbebe9c6a7fb1fc7eb48a9f3b5329c437.cache;[email protected])
Ze souborů se nedá nic vyčíst (alespoň já jsem v tom nic nevidel), proto jsem nejprve naformatoval pamět, ze zálohy nakopíroval zpět colibry(které už v tuto chvíli fungovalo) a porovnal které soubory se velikostně změnily. Pokud se bude tato chyba opakovat doufám, že bude stačit vymazat už jen výše uvedené soubory.
Co se týče verze firmware používám v25 dodanou přímo od výrobce. Colibry jsem sháněl kde se dalo. Na ruském serveru jsem sehnal bohužel jen ruský colibry(angl. se tam nějak nastavuje v jad souboru ale to jsem nepochopil) používám tento http://siem65.wz.cz, jinak colibry 5.1 jede taky, ale nemá tak hezké ikonky
Děkuji všem za pomoc Jara  |
|
Back to top |
|
 |
Keyoke začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Fri Mar 04, 2005 1:02 pm Post subject: |
|
|
Dej mail a nebo lepe se ozvi na ICQ ci PM, abych to tu neprehledl a poslu ti CZ verzi Colibry IM 5.6L. Jsem rad, ze vam to nekomu pomohlo, snad se ke kyzenym souborum dostane i jarick, resi to uz v jinem threadu. _________________ S6->S10->C25->C35i->C55->S55->S65,M75,SL75 |
|
Back to top |
|
 |
Azzy kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Fri Mar 04, 2005 1:26 pm Post subject: |
|
|
Mě se nespusti oskarek, jednou jsem ho měl pustěnej, asi sem něco špatně nastavil a ted už ho nespustim.
A jestli sem to dobře pochopil, tak by se to dalo odstranit smazáním nějakých souboru v Data\System\java\
Já tam nepouznam co k jakýmu programu patří, takže se chci zeptat, když bych smazal všechny soubory co tam jsou, tak co by se stalo? |
|
Back to top |
|
 |
jenda^^ čestný člen

14937.90 SMM
|
Posted: Fri Mar 04, 2005 1:33 pm Post subject: |
|
|
Mě když tohle dělal ten MME, tak jsem si najel do Aplikací a dal jsem ho smazat a potom jsem si ho tam nakopíroval znova. A od tý doby jede v pohodě _________________ Teď mám: Nexus S
Som vlastnil: HTC Touch Pro2, HTC Kaiser, HTC Vox, Siemens M75, Siemens A/C55, Siemens C65, Siemens MT50
Pojďte pokecat na VySemNesmíte.cz a neupejpejte se Máme novou verzi webu. |
|
Back to top |
|
 |
Azzy kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Fri Mar 04, 2005 1:39 pm Post subject: |
|
|
To já jsem zkoušel ho smazat a nahrát znova, ale je to stále stejný. |
|
Back to top |
|
 |
p.korman začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Fri Mar 04, 2005 6:23 pm Post subject: |
|
|
hej hej, malý postreh
program fungoval bezproblémovo, až kým som nezaškrtol možnosť "automaticky prihlásiť", vtedy vyhodilo tú unrecoverable... či akú sprostú hlášku  _________________ S55+patche > CX65 - fw16,fw25,fw32,fw41,fw43,fw47-patche |
|
Back to top |
|
 |
Keyoke začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Fri Mar 04, 2005 9:48 pm Post subject: |
|
|
Azzy wrote: | Mě se nespusti oskarek, jednou jsem ho měl pustěnej, asi sem něco špatně nastavil a ted už ho nespustim.
A jestli sem to dobře pochopil, tak by se to dalo odstranit smazáním nějakých souboru v Data\System\java\
Já tam nepouznam co k jakýmu programu patří, takže se chci zeptat, když bych smazal všechny soubory co tam jsou, tak co by se stalo? |
Pocitam, ze by se ti minimalne smazalo nastaveni vsech java aplikaci v telefonu. Ja jsem identifikoval ten adresar treba podle data vytvoreni a pak se ujistil podle dat souboru v nem.
Tak si je zazalohuj a odmazavej po jednom a casem zjistis kterej to je a zbytek tam nechas. Zdlouhave, ale pokud to nepujde jinak... _________________ S6->S10->C25->C35i->C55->S55->S65,M75,SL75 |
|
Back to top |
|
 |
Keyoke začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Fri Mar 04, 2005 9:57 pm Post subject: |
|
|
Jinak me ted Colibry jede v pohode po nejakych problemech se zobrazovanim kontaktu (vyresil jsem kompletnim smazanim uctu na njs.netlab.cz, jeho znovuvytvorenim a pridanim kontaktu pekne po jednom rucne), jen mi pri jakekoliv zmene v nastaveni (treba nastaveni zvuku...) vyhodi nejakou tu hlasku chyba400, nebo tak neco. Ale jinak jede OK.  _________________ S6->S10->C25->C35i->C55->S55->S65,M75,SL75 |
|
Back to top |
|
 |
jarick kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Sat Mar 05, 2005 2:12 am Post subject: |
|
|
Keyoke wrote: | Jinak me ted Colibry jede v pohode po nejakych problemech se zobrazovanim kontaktu (vyresil jsem kompletnim smazanim uctu na njs.netlab.cz, jeho znovuvytvorenim a pridanim kontaktu pekne po jednom rucne), jen mi pri jakekoliv zmene v nastaveni (treba nastaveni zvuku...) vyhodi nejakou tu hlasku chyba400, nebo tak neco. Ale jinak jede OK.  |
chyba 400 (modify 400) je způsobena zřejmě špatným nastavením názvu účtu, nebo hesla. tento problém jsem už řešil. Více fe fóru na netlabu. jara |
|
Back to top |
|
 |
Keyoke začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Sat Mar 05, 2005 12:47 pm Post subject: |
|
|
Jo, modify400 je to. A chybnym nastavenim to urcite neni, pac mi Colibry normalne jede a nastavene je vse spravne. _________________ S6->S10->C25->C35i->C55->S55->S65,M75,SL75 |
|
Back to top |
|
 |
SMAriel začátečník

Joined: 21 Jan 2005 Posts: 67 Location: na horach, Jeseniky
61.00 SMM
|
Posted: Sun Mar 06, 2005 2:52 am Post subject: |
|
|
jarick wrote: | Keyoke wrote: | Jinak me ted Colibry jede v pohode po nejakych problemech se zobrazovanim kontaktu (vyresil jsem kompletnim smazanim uctu na njs.netlab.cz, jeho znovuvytvorenim a pridanim kontaktu pekne po jednom rucne), jen mi pri jakekoliv zmene v nastaveni (treba nastaveni zvuku...) vyhodi nejakou tu hlasku chyba400, nebo tak neco. Ale jinak jede OK.  |
chyba 400 (modify 400) je způsobena zřejmě špatným nastavením názvu účtu, nebo hesla. tento problém jsem už řešil. Více fe fóru na netlabu. jara |
zkousel jsem, cos radil na netlabu, tj zadat jmeno bez @njs.netlab.cz, zadne ip (vlastne jsem tam ani jedno z toho nemel, takze zadna zmena, jen kontrola) a smazat colibry.jad - to jsem udelal, ale nezabralo to? stale chyba modify400. Toz kde je chyba... ? nikdo nic nevi? hm, hm, podezrele, ... _________________ TalkAbout Motorola > CX65 ( fw 12 > 25 ;-) + illumination 2% (- - - - - - - - - - - - - e m p t i n e s s - - - - - - - - - - - - - - - -)
btw: Všechno je jinak ... |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|