View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
MLB všeználek

4261.00 SMM
|
Posted: Thu Mar 03, 2005 5:45 pm Post subject: Screensaver - divne farby a chybajuci nazov operatora |
|
|
Zdar, vsimol som si divne spravanie setrica displeja na svojej CX65 a sice, po urcitej dobe (hned ked nabehne setric je to OK) sa pri analog a digital hodinach (obraz ako setric som neskusal) nejako 'pokazia' farby - vyzera to, ako keby to zobrazovalo len 4 farby (farby sa 'zleju') vid obrazky:
Ten vlavo je robeny ShootX65 a ten vpravo dig. fotakom. A este na tom vlavo je nazov operatora, ale na displeji sa pritom nezobrazuje (a patch na odstranenie nazvu operatora som nedaval).
Robi to s tymi farbami aj vam? (Mi napadlo, ze by to mohla byt uspora energie, ze to mobil robi naschval... )
Inac, ten nazov operatora, nemoze to suvisiet s patchom na servis menu, transparent native menu, ### a pod? (Po aplikacii jedneho systemoveho patchu, ale uz nepamatam ktoreho mi prestali ist dig. hodiny, isli az po zmene obrazkov cisel patchom a odvtedy nejde tusim aj ten nazov.) _________________ CX70 fw56 |
|
Back to top |
|
 |
CX65-ka řád zlaté antény

Joined: 22 Dec 2004 Posts: 985 Location: Bratislava , Petrzalka
5861.00 SMM
|
Posted: Thu Mar 03, 2005 5:52 pm Post subject: |
|
|
Urcite to vyriesi novy FW bez patchov zrejme ti to robi nejaky patch no ale ,,, _________________ I have CX 65
DCA510 je zaklad , patche su zivot . |
|
Back to top |
|
 |
wizaard táta fóra

Joined: 11 Sep 2004 Posts: 1045 Location: Očelice u Českého Meziříčí, ČR
7861.00 SMM
|
Posted: Thu Mar 03, 2005 5:52 pm Post subject: Re: Screensaver - dive farby a chybajuci nazov operatora |
|
|
MLB wrote: | Zdar, vsimol som si divne spravanie setrica displeja na svojej CX65 a sice, po urcitej dobe (hned ked nabehne setric je to OK) sa pri analog a digital hodinach (obraz ako setric som neskusal) nejako 'pokazia' farby - vyzera to, ako keby to zobrazovalo len 4 farby (farby sa 'zleju') vid obrazky:
http://haxor.szm.sk/mobil/d1.gif
http://haxor.szm.sk/mobil/d2.jpg
Ten vlavo je robeny ShootX65 a ten vpravo dig. fotakom. A este na tom vlavo je nazov operatora, ale na displeji sa pritom nezobrazuje (a patch na odstranenie nazvu operatora som nedaval).
Robi to s tymi farbami aj vam? (Mi napadlo, ze by to mohla byt uspora energie, ze to mobil robi naschval... )
Inac, ten nazov operatora, nemoze to suvisiet s patchom na servis menu, transparent native menu, ### a pod? (Po aplikacii jedneho systemoveho patchu, ale uz nepamatam ktoreho mi prestali ist dig. hodiny, isli az po zmene obrazkov cisel patchom a odvtedy nejde tusim aj ten nazov.) |
No, když si nastavím analog. hodiny, chvíli je tam pozadí a pak nějak zmizí (místo slabých odstínů šedi je tam bílá), a to je základní a původní spořič!! Možná, že to tak je, že slije barvy a sníží barevnou hloubku
A název operátora (si myslím) jenom v té černé dole nevidíš, jinak tam bude  _________________ Siemens C35i, CX65 -> SonyEricsson K700i, K750i
Gimpl ...aneb časopis studujících | FAQ | Info o Satronu |
|
Back to top |
|
 |
MLB všeználek

4261.00 SMM
|
Posted: Thu Mar 03, 2005 6:01 pm Post subject: Re: Screensaver - dive farby a chybajuci nazov operatora |
|
|
wizaard wrote: | MLB wrote: | Zdar, vsimol som si divne spravanie setrica displeja na svojej CX65 a sice, po urcitej dobe (hned ked nabehne setric je to OK) sa pri analog a digital hodinach (obraz ako setric som neskusal) nejako 'pokazia' farby - vyzera to, ako keby to zobrazovalo len 4 farby (farby sa 'zleju') vid obrazky:
http://haxor.szm.sk/mobil/d1.gif
http://haxor.szm.sk/mobil/d2.jpg
Inac, ten nazov operatora, nemoze to suvisiet s patchom na servis menu, transparent native menu, ### a pod? (Po aplikacii jedneho systemoveho patchu, ale uz nepamatam ktoreho mi prestali ist dig. hodiny, isli az po zmene obrazkov cisel patchom a odvtedy nejde tusim aj ten nazov.) |
No, když si nastavím analog. hodiny, chvíli je tam pozadí a pak nějak zmizí (místo slabých odstínů šedi je tam bílá), a to je základní a původní spořič!! Možná, že to tak je, že slije barvy a sníží barevnou hloubku
A název operátora (si myslím) jenom v té černé dole nevidíš, jinak tam bude  |
Vlastne hej, teraz si spominam, ze to pozadie mi pri tych originalnych analog hodinach mizlo este bez patchov, takze asi to vazne bude tak...
S tym nazvom mas pravdu, ze som si to ja vol nevsimol.... Na zaciatku ked su farby este v poriadku, tak tam ten nazov skutocne vidiet, ale ked sa zleju tie farby, tak to uz nevidiet. Len mam take tusenie, ze predtym ten nazov bol oramovany bielou farbou a preto bol vidiet, ale isty si nie som  _________________ CX70 fw56 |
|
Back to top |
|
 |
wizaard táta fóra

Joined: 11 Sep 2004 Posts: 1045 Location: Očelice u Českého Meziříčí, ČR
7861.00 SMM
|
Posted: Thu Mar 03, 2005 6:08 pm Post subject: Re: Screensaver - dive farby a chybajuci nazov operatora |
|
|
MLB wrote: | Vlastne hej, teraz si spominam, ze to pozadie mi pri tych originalnych analog hodinach mizlo este bez patchov, takze asi to vazne bude tak...
S tym nazvom mas pravdu, ze som si to ja vol nevsimol.... Na zaciatku ked su farby este v poriadku, tak tam ten nazov skutocne vidiet, ale ked sa zleju tie farby, tak to uz nevidiet. Len mam take tusenie, ze predtym ten nazov bol oramovany bielou farbou a preto bol vidiet, ale isty si nie som  |
No vidíš, vysvětlení je asi na světě  _________________ Siemens C35i, CX65 -> SonyEricsson K700i, K750i
Gimpl ...aneb časopis studujících | FAQ | Info o Satronu |
|
Back to top |
|
 |
CX65-ka řád zlaté antény

5861.00 SMM
|
Posted: Thu Mar 03, 2005 9:53 pm Post subject: Re: Screensaver - divne farby a chybajuci nazov operatora |
|
|
MLB wrote: | Zdar, vsimol som si divne spravanie setrica displeja na svojej CX65 a sice, po urcitej dobe (hned ked nabehne setric je to OK) sa pri analog a digital hodinach (obraz ako setric som neskusal) nejako 'pokazia' farby - vyzera to, ako keby to zobrazovalo len 4 farby (farby sa 'zleju') vid obrazky:
Ja som to testoval hroozne dlho a nic taketok sa mi nikdy neurobilo z tymi hodinami stale tam bolo normlane pozadie !!! Mam FW25 Orange noo ???
Ale ten screenshot z MT vyzera dost super takze by som to aj bral  _________________ I have CX 65
|
Back to top |
|
 |
hanni řád zlatého admina

15369.70 SMM
|
Posted: Fri Mar 04, 2005 12:44 pm Post subject: |
|
|
MBL: mal som rovnaky problem a vyriesil som to tak,ze som sa na to vykaslal a dal si tam ine hodiny  _________________ Kdo umí, ten umí. Kdo neumí, ten čumí. |
|
Back to top |
|
 |
Ondrej Javorka začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Fri Mar 04, 2005 1:09 pm Post subject: |
|
|
mne zasa na cx65 digitalne hodiny stoja na tom case na ktorom sa zapli...  _________________ [email protected] [email protected] |
|
Back to top |
|
 |
P4priX ostřílený diskusník

128.03 SMM
|
Posted: Fri Mar 04, 2005 2:26 pm Post subject: |
|
|
No, nemůže to být patchem - Transparent Native menu???
Digitální hodiny po jeho aplikování mizej - já sem si ale udělal patch, který tomu zabrání
Ale na ty analogovky to vliv mít nebude...  _________________ Siemens C60 -> Siemens M65 -> BenQ-Siemens EL71 -> BenQ E72 -> HTC Touch Pro -> HTC Desire Z -> SE Xperia Mini Pro |
|
Back to top |
|
 |
MLB všeználek

4261.00 SMM
|
Posted: Fri Mar 04, 2005 4:18 pm Post subject: |
|
|
Patous007 wrote: | No, nemůže to být patchem - Transparent Native menu???
Digitální hodiny po jeho aplikování mizej - já sem si ale udělal patch, který tomu zabrání
Ale na ty analogovky to vliv mít nebude...  |
No moze to byt ten transparent, mne tiez potom zmizli. Ale ked som tam nahral ine obrazky (rovnake som neskusal), tak zase idu....
Ale to rozlievanie farieb som si vsimol uz ked som telefon kupil => takze preto su tie orig. hodiny od Siemensu take nevyrazne, aby to nebolo vidiet 8-]]]. _________________ CX70 fw56 |
|
Back to top |
|
 |
MLB všeználek

4261.00 SMM
|
Posted: Fri Mar 04, 2005 4:24 pm Post subject: Re: Screensaver - divne farby a chybajuci nazov operatora |
|
|
CX65-ka wrote: | MLB wrote: | Zdar, vsimol som si divne spravanie setrica displeja na svojej CX65 a sice, po urcitej dobe (hned ked nabehne setric je to OK) sa pri analog a digital hodinach (obraz ako setric som neskusal) nejako 'pokazia' farby - vyzera to, ako keby to zobrazovalo len 4 farby (farby sa 'zleju') vid obrazky:
http://haxor.szm.sk/mobil/d1.gif http://haxor.szm.sk/mobil/d2.jpg
Ja som to testoval hroozne dlho a nic taketok sa mi nikdy neurobilo z tymi hodinami stale tam bolo normlane pozadie !!! Mam FW25 Orange noo ???
Ale ten screenshot z MT vyzera dost super takze by som to aj bral  |
A nemas tam tie orig. hodiny?? U nich to moc nevidiet.... _________________ CX70 fw56 |
|
Back to top |
|
 |
CX65-ka řád zlaté antény

5861.00 SMM
|
Posted: Fri Mar 04, 2005 4:45 pm Post subject: |
|
|
MLB wrote: | Patous007 wrote: | No, nemůže to být patchem - Transparent Native menu???
No moze to byt ten transparent, mne tiez potom zmizli. Ale ked som tam nahral ine obrazky (rovnake som neskusal), tak zase idu....
Ale to rozlievanie farieb som si vsimol uz ked som telefon kupil => takze preto su tie orig. hodiny od Siemensu take nevyrazne, aby to nebolo vidiet 8-]]]. |
Ja mam nepatchovany telefon a nic takehoto mi tonerobi cize je to taka ista zahada ako vypinanie sa MT pri IrDa teda v spojeni zo SiMoCo raz ide raz nejde noo . Siemens jak inak . _________________ I have CX 65
|
Back to top |
|
 |
MLB všeználek

4261.00 SMM
|
Posted: Fri Mar 04, 2005 4:56 pm Post subject: |
|
|
CX65-ka wrote: | MLB wrote: | Patous007 wrote: | No, nemůže to být patchem - Transparent Native menu???
Ale to rozlievanie farieb som si vsimol uz ked som telefon kupil => takze preto su tie orig. hodiny od Siemensu take nevyrazne, aby to nebolo vidiet 8-]]]. |
Ja mam nepatchovany telefon a nic takehoto mi tonerobi cize je to taka ista zahada ako vypinanie sa MT pri IrDa teda v spojeni zo SiMoCo raz ide raz nejde noo . Siemens jak inak . |
Ked mas nepatchovany telefon, tak tam mas orginalne biele hodiny a tam to vela nevidno... Btw. mne to robilo tu vec s farbami este pred patchovanim. _________________ CX70 fw56 |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|