Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
n.smilly kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Zaslal: so březen 05, 2005 12:19 am Předmět: nelze vymazat obsah z "DORUČENÉ" u cx65 |
|
|
Prosím pomozte, už sem z toh fakt na prášky!!!Nechal sem si přes infra poslat "téma". Když mi došlo, otevřel sem složku doručené v rychlé volbě vedle joystiku a chtěl to téma aktivovat. Jenže mi to nahlasilo chybu, že to nejde. Problém je v tom že to nejde ani vymazat a tím padem ikonka doručených mi vlastně dole na liště displeje pořad naznacuje ze mám nové doručené věci, nemůžu se ji zbavit...prosím poradte jak ty věci vymazat z "doručené"...dik předem moc |
|
Návrat nahoru |
|
 |
maximus věrný diskusník

2061.00 SMM
|
Zaslal: so březen 05, 2005 12:21 am Předmět: Re: nelze vymazat obsah z "DORUČENÉ" u cx65 |
|
|
n.smilly napsal: | Prosím pomozte, už sem z toh fakt na prášky!!!Nechal sem si přes infra poslat "téma". Když mi došlo, otevřel sem složku doručené v rychlé volbě vedle joystiku a chtěl to téma aktivovat. Jenže mi to nahlasilo chybu, že to nejde. Problém je v tom že to nejde ani vymazat a tím padem ikonka doručených mi vlastně dole na liště displeje pořad naznacuje ze mám nové doručené věci, nemůžu se ji zbavit...prosím poradte jak ty věci vymazat z "doručené"...dik předem moc | ha, to poznam. vymazes to jenom cez PC pomocou infra, nebo kabla _________________ Motorola C330 => Siemens CX65(super phone) |
|
Návrat nahoru |
|
 |
vbvbvb táta fóra

7861.00 SMM
|
Zaslal: so březen 05, 2005 12:21 am Předmět: Re: nelze vymazat obsah z "DORUČENÉ" u cx65 |
|
|
n.smilly napsal: | Prosím pomozte, už sem z toh fakt na prášky!!!Nechal sem si přes infra poslat "téma". Když mi došlo, otevřel sem složku doručené v rychlé volbě vedle joystiku a chtěl to téma aktivovat. Jenže mi to nahlasilo chybu, že to nejde. Problém je v tom že to nejde ani vymazat a tím padem ikonka doručených mi vlastně dole na liště displeje pořad naznacuje ze mám nové doručené věci, nemůžu se ji zbavit...prosím poradte jak ty věci vymazat z "doručené"...dik předem moc | to sa mi uz stalo viackrat a islo to vymazat len cez infra - cez pc alebo cez kabel  _________________
Nokia 6610i => Siemens CX65- EL71 od orange |
|
Návrat nahoru |
|
 |
vbvbvb táta fóra

7861.00 SMM
|
Zaslal: so březen 05, 2005 12:22 am Předmět: Re: nelze vymazat obsah z "DORUČENÉ" u cx65 |
|
|
maximus napsal: | n.smilly napsal: | Prosím pomozte, už sem z toh fakt na prášky!!!Nechal sem si přes infra poslat "téma". Když mi došlo, otevřel sem složku doručené v rychlé volbě vedle joystiku a chtěl to téma aktivovat. Jenže mi to nahlasilo chybu, že to nejde. Problém je v tom že to nejde ani vymazat a tím padem ikonka doručených mi vlastně dole na liště displeje pořad naznacuje ze mám nové doručené věci, nemůžu se ji zbavit...prosím poradte jak ty věci vymazat z "doručené"...dik předem moc | ha, to poznam. vymazes to jenom cez PC pomocou infra, nebo kabla | bol si rychlejsi  _________________
|
Návrat nahoru |
|
 |
maximus věrný diskusník

2061.00 SMM
|
Zaslal: so březen 05, 2005 12:22 am Předmět: Re: nelze vymazat obsah z "DORUČENÉ" u cx65 |
|
|
vbvbvb napsal: | maximus napsal: | n.smilly napsal: | Prosím pomozte, už sem z toh fakt na prášky!!!Nechal sem si přes infra poslat "téma". Když mi došlo, otevřel sem složku doručené v rychlé volbě vedle joystiku a chtěl to téma aktivovat. Jenže mi to nahlasilo chybu, že to nejde. Problém je v tom že to nejde ani vymazat a tím padem ikonka doručených mi vlastně dole na liště displeje pořad naznacuje ze mám nové doručené věci, nemůžu se ji zbavit...prosím poradte jak ty věci vymazat z "doručené"...dik předem moc | ha, to poznam. vymazes to jenom cez PC pomocou infra, nebo kabla | bol si rychlejsi  |  _________________ Motorola C330 => Siemens CX65(super phone) |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Franta Hřídel začátečník

61.00 SMM
|
Zaslal: so březen 05, 2005 2:18 am Předmět: Re: nelze vymazat obsah z "DORUČENÉ" u cx65 |
|
|
n.smilly napsal: | Prosím pomozte, už sem z toh fakt na prášky!!!Nechal sem si přes infra poslat "téma". Když mi došlo, otevřel sem složku doručené v rychlé volbě vedle joystiku a chtěl to téma aktivovat. Jenže mi to nahlasilo chybu, že to nejde. Problém je v tom že to nejde ani vymazat a tím padem ikonka doručených mi vlastně dole na liště displeje pořad naznacuje ze mám nové doručené věci, nemůžu se ji zbavit...prosím poradte jak ty věci vymazat z "doručené"...dik předem moc |
Nemusíš na to přes PC, stačí jen na to jít přes MENU>EXTRA>SYSTÉM SOUBORŮ>SLOŽKA MISC>DATA INBOX (což je ta složka doručené). A tady to můžeš smazat, nebo přesunout kamkoliv, nebo to rovnou aktivovat 8) _________________ N3310> ME45> C65 fw 4,12,25,33,41cz+ upravený joystick + 14 patchů>prodáno> CX65 fw25, 43cz, > SX1 , core 180MHz, 30 patchů/1GB MMC Pretec, joy N6600. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
JenaM řád zlaté antény

5904.88 SMM
|
Zaslal: so březen 05, 2005 11:48 am Předmět: |
|
|
jjj presne tak bud pres PC nebo v syst.souborech... _________________ Hledat, Zálohovat, at neprijdete o zaruku jako ja!!!!
CX65-FW43ofic.+patche (40 graf+ syst.)_CX65_MRTVEJ
CX75 FW12_DCA-510_par patchu by to lepe slapalo a MMC 512MB Kingston_aplikace nezbytne k zivotu:Gibo SMS,Slovniky UTISOFT,JimmICQ,ReadManiac |
|
Návrat nahoru |
|
 |
CX65-ka řád zlaté antény

Založen: 22. 12. 2004 Příspěvky: 985 Bydliště: Bratislava , Petrzalka
5861.00 SMM
|
Zaslal: so březen 05, 2005 11:52 am Předmět: |
|
|
Toto je to iste ako ked prijmem java hru cez irda ulozim si ju a stale mi to ukazuje prijaty objekt aj ked to zmazem pomoze len vypnutie , zapnutie no . _________________ I have CX 65
DCA510 je zaklad , patche su zivot . |
|
Návrat nahoru |
|
 |
JenaM řád zlaté antény

5904.88 SMM
|
Zaslal: so březen 05, 2005 11:54 am Předmět: |
|
|
jjj presne tak musis vypnout a zapnout mobil a pak je to oki! _________________ Hledat, Zálohovat, at neprijdete o zaruku jako ja!!!!
CX65-FW43ofic.+patche (40 graf+ syst.)_CX65_MRTVEJ
CX75 FW12_DCA-510_par patchu by to lepe slapalo a MMC 512MB Kingston_aplikace nezbytne k zivotu:Gibo SMS,Slovniky UTISOFT,JimmICQ,ReadManiac |
|
Návrat nahoru |
|
 |
vbvbvb táta fóra

7861.00 SMM
|
Zaslal: so březen 05, 2005 1:37 pm Předmět: |
|
|
vypnut zapnut mobil nestaci ked kopirujes temu ale v syst.souborech som to neskusal  _________________
|
Návrat nahoru |
|
 |
n.smilly kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Zaslal: so březen 05, 2005 7:07 pm Předmět: |
|
|
omyl ono to vymazat nejde, hlásí mi to že tento soubor je jen pro čtení a proto vymazat nelze a aktivovat taktéž ne, protože v tom je náká chyba...!Lidi ja sem z toho už fakt blbý, ani nevím jak se lze připojit s MT přes infra do PC a tam to vymazat...potřebuji k tomu náký prográmek a jak vůbec poznam že mám v kompu něco jako infra??? |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Mr. Hahn alias ConPower siemensmaniak

14862.50 SMM
|
Zaslal: so březen 05, 2005 7:12 pm Předmět: |
|
|
CX65-ka napsal: | Toto je to iste ako ked prijmem java hru cez irda ulozim si ju a stale mi to ukazuje prijaty objekt aj ked to zmazem pomoze len vypnutie , zapnutie no . |
Udělej to tak, že v Systemu souborů ten *.jar soubor Přesuneš do cílové složky a ne, že to děláš přes Doručeno . Ikona složky Doručeno zmizne .
Jinak k tématu: Dá se to smazat i přes Asistenta paměti a je to OK, nebo pomůže vypnutí a zapnutí telefonu (předtím jste to ale museli "smazat"). |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Anonymní
851.00 SMM
|
Zaslal: so březen 05, 2005 7:59 pm Předmět: |
|
|
hned vyzkouším, lidi ste báječní... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Anonymní
851.00 SMM
|
Zaslal: so březen 05, 2005 8:00 pm Předmět: |
|
|
jo jo jo jo jo..vypnul a zapl a ono to fakt zmizlo!!!!moc díky |
|
Návrat nahoru |
|
 |
R.I.P ostřílený diskusník

Založen: 10. 02. 2005 Příspěvky: 519 Bydliště: Brno-Královo Pole
3061.00 SMM
|
Zaslal: so březen 05, 2005 8:03 pm Předmět: |
|
|
JenaM napsal: | jjj presne tak musis vypnout a zapnout mobil a pak je to oki! |
Muzes prestat prikivovat
Radsi napis neco, co by mohlo nekomu pomoct... _________________ Sony Ericsson ??? -->Blokia 3410 --> Siemens CX65 - orig. FW 43CZ , TENHLE foun ---všem doporučuju---
Než se zeptáte na debilní otázku, tak se podívejte sem --> http://google.com |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru Můžeš k příspěvkům připojovat soubory Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory
|