clevis.czSiemensMania | WMmania | VySemNesmite | SiemensMania na Facebooku
EnglishČesky
SiemensMania has a brand new forum
  SiemensMania    Fórum

Off-line verze  TESTY  Náhradní díly  Podpořte SM  

ÚVOD FÓRUM CHAT
:: View topic - Jaké máte připojení k internetu a jak jste s ním spokojení?

FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   Skupiny uživatelůSkupiny uživatelů   ProfileProfile   ChatChat   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages 
 BankBank   LotteryLottery   User ShopsUser Shops   ShopsShops 

Jaké máte připojení k internetu a jak jste s ním spokojení?
Goto page Previous  1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 10, 11, 12  Next

Reply to topic     Forum Index -> Ankety SiemensManie
View previous topic :: View next topic  

Jaké máte připojení. Jste s ním v poslední době spokojení?
Dial-up - spokojen ;-)
1%
 1%  [ 10 ]
Dial-up - nespokojen
5%
 5%  [ 42 ]
ADSL - spokojen
20%
 20%  [ 142 ]
ADSL - nespokojen
3%
 3%  [ 25 ]
GPRS - spokojen
7%
 7%  [ 55 ]
GPRS - nespokojen
4%
 4%  [ 35 ]
CDMA - spokojen
2%
 2%  [ 17 ]
CDMA - nespokojen
2%
 2%  [ 15 ]
WiFi - spokojen
24%
 24%  [ 172 ]
WiFi - nespokojen
4%
 4%  [ 31 ]
LAN - spokojen
17%
 17%  [ 124 ]
LAN - nespokojen
1%
 1%  [ 14 ]
Jiné - napište do diskuse
2%
 2%  [ 20 ]
Total Votes : 702

Author Message
oookoook
veterán
veterán

10861.00 SMM
PostPosted: Sat Mar 05, 2005 7:19 pm    Post subject: Reply with quote

busch wrote:
oookoook wrote:

1. PROBOHA!

Souhlas

oookoook wrote:
2. 2jenda.69: Signal se siri rychlosti svetla jenom po optickym kablu, ale zpomaluje se na jakejchkoliv prvcich v siti - routery, servery... Tam vznika hlavni spozdeni.

V optice se nešíří rychlostí světla, páč index lomu n je > 1 (v=c/n). A rychlost elmag. vlny je v = (εμ)^(-1/2) takže závisí na prostředí.

Jasne... Uplne chapu... Smile Index lomu? Nech me myslet si, ze kdyz ohnu kabel, zpomali se to... Laughing Z te rycvhlosti jsem pochopil jenom to, ze to je: Odmocnina z jedna lomeno recky pismeno, co vypada jak E (a pouziva se taky nekde u normalovyho napeti a podobnejch blbosti jako je modul pruznosti a to relativni natahovani nebo co) krat dalsi recky pismeno, ktery vypada U a pouziva se jako predpona, tusim MIKRO.

busch wrote:

Radši www.zoznam.sk ať nemusí až do čr wink

Jenom at se probehne! Smile Naschval jsem mu tam dal ceskej!

Dieg0
siemensmaniak
siemensmaniak

19990.28 SMM
PostPosted: Sat Mar 05, 2005 7:23 pm    Post subject: Reply with quote

zoznam.sk = 7 ping seznam.cz = 13 ping
busch
čestný člen
čestný člen

27.84 SMM
PostPosted: Sat Mar 05, 2005 7:36 pm    Post subject: Reply with quote

oookoook wrote:

Jasne... Uplne chapu... Smile Index lomu? Nech me myslet si, ze kdyz ohnu kabel, zpomali se to... Laughing Z te rycvhlosti jsem pochopil jenom to, ze to je: Odmocnina z jedna lomeno recky pismeno, co vypada jak E (a pouziva se taky nekde u normalovyho napeti a podobnejch blbosti jako je modul pruznosti a to relativni natahovani nebo co) krat dalsi recky pismeno, ktery vypada U a pouziva se jako predpona, tusim MIKRO.

Skoro wink index lomu udává, kolikrát pomaleji se v tom prostředí světlo šíří vzhledem k vakuu. Pro sklo je cca 1,5.
ε je Epsilon - absloutní permitivita ( ε0*εr - permitivita vakua * relativní permitivita (prostředí)).
μ je fakt mí - abslotuní permeabilita (μ0*μr- permeabilita vakua * relativní permitivita (prostředí))

Nokia 6234, Ericsson T65
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
oookoook
veterán
veterán

10861.00 SMM
PostPosted: Sat Mar 05, 2005 7:48 pm    Post subject: Reply with quote

busch wrote:
oookoook wrote:

Skoro wink index lomu udává, kolikrát pomaleji se v tom prostředí světlo šíří vzhledem k vakuu. Pro sklo je cca 1,5.
ε je Epsilon - absloutní permitivita ( ε0*εr - permitivita vakua * relativní permitivita (prostředí)).
μ je fakt mí - abslotuní permeabilita (μ0*μr- permeabilita vakua * relativní permitivita (prostředí))

Ja debil! Ted uz je to uplne jasny!

Co se tyce tech pingu - ja mam na www.seznam.cz prumernej ping 12ms, jsem za routerem a mam kabel 256/64. Zoznam - prumer tak 50, nejmin taky 12.

Borix
veterán
veterán

10861.00 SMM
PostPosted: Sat Mar 05, 2005 8:09 pm    Post subject: Reply with quote

busch wrote:
oookoook wrote:

Mohol by si mi zbežne vysvetliť čo je to permeabilita. Paermitivite chápem(to sme sa už učili), ale permeabilite nie(to sme sa ešte neučili Sad ). Môžem si akurát tipnúť, že to môže byť niečo ako prispôsobitelnost.
EDIT: Ešte by ma zaujímalo, kde na zozname zistím ten ping.

veterán
veterán

10861.00 SMM
PostPosted: Sat Mar 05, 2005 8:26 pm    Post subject: Reply with quote

Borix wrote:
busch wrote:
oookoook wrote:

Mohol by si mi zbežne vysvetliť čo je to permeabilita. Paermitivite chápem(to sme sa už učili), ale permeabilite nie(to sme sa ešte neučili Sad ). Môžem si akurát tipnúť, že to môže byť niečo ako prispôsobitelnost.
EDIT: Ešte by ma zaujímalo, kde na zozname zistím ten ping.

Je to v prvnim prispevku na tehle strance... Radsi znova: ve Windows do prikazovyho radku napises "ping www.zoznam.sk" - bez uvozovek.
wink

Borix
veterán
veterán

10861.00 SMM
PostPosted: Sat Mar 05, 2005 8:38 pm    Post subject: Reply with quote

oookoook wrote:
Je to v prvnim prispevku na tehle strance... Radsi znova: ve Windows do prikazovyho radku napises "ping www.zoznam.sk" - bez uvozovek.
wink

d'oh! Inak skúšal som to aj so SM a mal som ping 0ms a mám dial up. Lenže ešte predtým mi písal niečo ako čas požiadavky uplynul. Vyriešil som Dieg0ov problém. Dancing

851.00 SMM
PostPosted: Sat Mar 05, 2005 9:02 pm    Post subject: Reply with quote

Ja som problem nemal wink.Len mi nikto neveril .Dieg0
Back to top
Borix
veterán
veterán

10861.00 SMM
PostPosted: Sat Mar 05, 2005 9:07 pm    Post subject: Reply with quote

Anonymous wrote:
Ja som problem nemal wink.Len mi nikto neveril .Dieg0

Tak potom som dokázal, že si čestný a odvážny človek s dobrým srdcom, ktorý nedokáže klamať a preto vždy hovorí pravdu .

čestný člen
čestný člen

27.84 SMM
PostPosted: Sun Mar 06, 2005 9:58 am    Post subject: Reply with quote

Borix wrote:

Permitivita prostředí popisuje schopnost prostředí polarizovat se. Čím větší je permitivita prostředí, tím více je v něm zeslabována elektrická intenzita pole.
Permeabilita prostředí popisuje schopnost prostředí magnetizovat se. Čím větší je permeabilita prostředí, tím více je zesilována magnetická ndukce vnějšího pole.

Nokia 6234, Ericsson T65
Back to top
lopaticak
(člen klubu SM)
badatel
(člen klubu SM)<br>badatel

261.00 SMM
PostPosted: Sun Mar 06, 2005 8:44 pm    Post subject: Reply with quote

Mam net pres kabelovku (KELI - 250kbps download/100kbps upload) zatim naprosto spolehlive a rychlosti odpovidaj realu, takze spokojenost (za 600,- i s verejnou IP adresou)
mitamita
kolemjdoucí

1.00 SMM
PostPosted: Sun Mar 06, 2005 9:12 pm    Post subject: Reply with quote

WI-FI 1024kbps download/120kbps upload za 499/měs.Většinou se ale nedostanu na víc jak 950kbps download/100kbps upload wink
Back to top
View user's profile Send private message
RedeeMrd
kolemjdoucí

1.00 SMM
PostPosted: Sat Mar 12, 2005 7:08 pm    Post subject: Reply with quote

Já mám ISDN od českého telecomu a jsem s ním velmi nespokojen. Je to hrozně pomalý a navíc to není neomezený a já skoro nemůžu surfovat, páč máti pak hned vyšiluje, já nechápu proč vlastně platíme každej měsíc 1300 Kč za net když můžem mít třeba ADSL za cenu nižší. Ach jo.
Back to top
koscik
řád zlaté antény
řád zlaté antény

5862.50 SMM
PostPosted: Sat Mar 12, 2005 8:56 pm    Post subject: Reply with quote

RedeeMrd wrote:
Já mám ISDN od českého telecomu a jsem s ním velmi nespokojen. Je to hrozně pomalý a navíc to není neomezený a já skoro nemůžu surfovat, páč máti pak hned vyšiluje, já nechápu proč vlastně platíme každej měsíc 1300 Kč za net když můžem mít třeba ADSL za cenu nižší. Ach jo.

Protoze Telecom tehda kdyz se v okolnich zemich rozsirovalo adsl zrovna u nas zakoupil velky mnozstvi isdn a snazil se par let "ukecavat" lidi ze je to presne to co jim chybi ke spokojenemu zivotu. ISDN jako technologie neni spatna ale jak se rika: Nova kurvi fotbal, Telecom kurvi ISDN.

čestný člen
čestný člen

27.84 SMM
PostPosted: Sat Mar 12, 2005 9:02 pm    Post subject: Reply with quote

koscik wrote:

Protoze Telecom tehda kdyz se v okolnich zemich rozsirovalo adsl zrovna u nas zakoupil velky mnozstvi isdn a snazil se par let "ukecavat" lidi ze je to presne to co jim chybi ke spokojenemu zivotu. ISDN jako technologie neni spatna ale jak se rika: Nova kurvi fotbal, Telecom kurvi ISDN.

Já bych to upřesnil, ISDN není špatný, ale před deseti rokama, né teď wink

Nokia 6234, Ericsson T65
Back to top
Reply to topic     Forum Index -> Ankety SiemensManie All times are GMT + 1 Hour
Goto page Previous  1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 10, 11, 12  Next
Page 6 of 12

Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum