View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
J@ke kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Thu Mar 10, 2005 11:30 am Post subject: M55 nejdou nahrat patche, telefon se stale zpomaluje |
|
|
Zdravim vsechny
Moje M55 je asi rok a pul stara, servisnim kablikem mi tam zkousel hazet kamos(nedelal to poprve, ja servis.kablik nemam) nake patche, ale neslo je tam bohuzel nahrat.
\Pak by me zajiímalo, cim to je, ze se telefon abnormalne zpomaluje(pr. v aplikacich, pri nacitani, ale i v pri cteni doslych zprav). Da se s tim neco delat, cim by se to zrychlilo, neni chyba v telefonu...jeste mam zaruku, tak bych ho zkusil reklamovat.
Dik za vase rady
J@ke  |
|
Back to top |
|
 |
Krokodýl čestný člen

14921.78 SMM
|
Posted: Thu Mar 10, 2005 12:36 pm Post subject: Re: M55 nejdou nahrat patche, telefon se stale zpomaluje |
|
|
J@ke wrote: | Zdravim vsechny
Moje M55 je asi rok a pul stara, servisnim kablikem mi tam zkousel hazet kamos(nedelal to poprve, ja servis.kablik nemam) nake patche, ale neslo je tam bohuzel nahrat.
\Pak by me zajiímalo, cim to je, ze se telefon abnormalne zpomaluje(pr. v aplikacich, pri nacitani, ale i v pri cteni doslych zprav). Da se s tim neco delat, cim by se to zrychlilo, neni chyba v telefonu...jeste mam zaruku, tak bych ho zkusil reklamovat.
Dik za vase rady
J@ke  |
Jakou máš verzi firmware? Zjistíš kódem *#06# _________________ Zálohovat, zálohovat, zálohovat!!!
Siemense / historie
M35i > ME45i > M55 > M65 + SX1 /už ne :-(/ > M55 > CX70 + S65repase> S75
WinMobile
"`XDA` Orbit2" --> HTC Touch Cruise ---> HTC Diamond 2, WM6.1, SDHC 8GB .... |
|
Back to top |
|
 |
J@ke kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Sat Mar 12, 2005 8:23 pm Post subject: Problem se zpomalovanim |
|
|
Takze mam verzi 91, kdyz jsem ho kupoval tak tam byla 11.
To se nam podarilo nahrat bez problemu, ale ty patche nesly.
A k tomu dotazu ohledne zpomalovani, poradi me nekdo???pls  |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|