View previous topic :: View next topic |
Ste za anonymitu? |
Ano |
|
36% |
[ 12 ] |
Nie |
|
63% |
[ 21 ] |
|
Total Votes : 33 |
|
Author |
Message |
hanni řád zlatého admina

SMM
|
Posted: Sun Mar 13, 2005 10:34 pm Post subject: |
|
|
j,mas pravdu..myslim,ze si to vystihol..vsetci sme tu anonymne,niektori viac,niektori menej...a s tymi vyplnenymi pravdivymi udajmi by to bolo zaujimave  _________________ Kdo umí, ten umí. Kdo neumí, ten čumí. |
|
Back to top |
|
 |
CrazyCZ (člen klubu SM) ostřílený diskusník

Joined: 21 Jul 2004 Posts: 525 Location: Roudnice nad Labem
SMM
|
Posted: Sun Mar 13, 2005 10:47 pm Post subject: |
|
|
Podle me, je pripadne zakazani anonymnich prispevku uplne zbytecne, protoze kdyz bude dotycny chtit neco napsat a nebude to chtit napsat pod svym jmenem, tak si muze klidne zaregistrovat dalsi nick. Anonymniho uzivatele bych nechal pro ty, co napr. potrebuji narazove vyresit nejaky problem s telefonem, ale jinak se o telefony moc nezajimaji a po tom co svuj problem vyresi, tak uz se sem nevrati. Pokud by se musel kazdy registrovat, tak to tu bude za chvilku jeste horsi nez ted - milion uzivatelu s jednim nebo dvema prispevky. _________________ MC60 FW13 CZ - 3,5MB FlexMem + T9 |
|
Back to top |
|
 |
koscik řád zlaté antény

SMM
|
Posted: Sun Mar 13, 2005 10:50 pm Post subject: |
|
|
CrazyCZ wrote: | Podle me, je pripadne zakazani anonymnich prispevku uplne zbytecne, protoze kdyz bude dotycny chtit neco napsat a nebude to chtit napsat pod svym jmenem, tak si muze klidne zaregistrovat dalsi nick. | ¨
No jo, ale kazdopadne pro to aby se zaregistroval musi neco udelat.. Myslim ze ho to za nejakou dobu prestane bavit a vykasle se na to nez se zase znova registrovat... A vo tom to je. _________________
 |
|
Back to top |
|
 |
hanni řád zlatého admina

SMM
|
Posted: Sun Mar 13, 2005 10:58 pm Post subject: |
|
|
Alebo popripade zablokovat IP adresu....  _________________ Kdo umí, ten umí. Kdo neumí, ten čumí. |
|
Back to top |
|
 |
Bobesek007 kolemjdoucí
SMM
|
Posted: Sun Mar 13, 2005 11:16 pm Post subject: |
|
|
koscik wrote: | Bobesek007 wrote: | Já myslim, že by si každej měl stát za vlastním názorem a neschovávat se za anonymitu  |
kdyz ono je to s tou anonymitou tezky... Vem si ze ty a ja de facto taky vystupujeme anonymne... Anonymita je jako demokracie - ma sve meze... Tady se bavime o zakazani anonymnich postu - tzn. ze clovek muze zustat anonymni ale musi se zaregistrovat ay se to tu dalo lip ridit. Zajimalo by me jak by to tu vypadalo kdyby mel kazdej misto nicku svoje pravy meno a v profilu vyplnenou adresu... fakt by me to zajimalo... Ale ja uprimne nemam kadak na to abych nekde vystavoval svoji adresu, ale to uz se zase dostavame nekam jinam... |
Jasně,máš pravdu, že tady je ta anonymita taková relativní..Jsem tu sice zatim jen krátce,tak si nemůžu moc vyskakovat a ani to nemam v úmyslu , ale můj názor je takovej, že když se zapojím třeba do diskuze, tak je to i takový přirozenějši..Když tam vidiš známej avatar a nick Nic to nemění na tom, že taky nepíšu svoje osobní údaje po všech sloupech  |
|
Back to top |
|
 |
mistik badatel

SMM
|
Posted: Sun Mar 13, 2005 11:23 pm Post subject: |
|
|
hanni wrote: | Alebo popripade zablokovat IP adresu....  |
no lenze co by si spravil, ked niekto napriklad pise zo skoly a ta ma len jednu IPcku? To by potom odtial nezobralo ziaden prispevok _________________ Motorola d520 => Nokia 3310 => Nokia 3510i => S55 => CX65 => SE K700i => EL71 juchuuuu
no, na tej fotke sice vyzeram ako notas... ale ked je vecer zabava a pije sa (vedla mna je moja najvacsia laska) |
|
Back to top |
|
 |
mistik badatel

SMM
|
Posted: Sun Mar 13, 2005 11:26 pm Post subject: |
|
|
No a este k tym osobnym udajom. Urcite by som nevyplnoval kompletnu adresu a tak. Teda hlavne keby to bolo verejne. Ta anonymita je tu aj tak, ale ako pisal Bobesek007, ked uz nejaky nick poznas, neveries ho ako anonyma... _________________ Motorola d520 => Nokia 3310 => Nokia 3510i => S55 => CX65 => SE K700i => EL71 juchuuuu
no, na tej fotke sice vyzeram ako notas... ale ked je vecer zabava a pije sa (vedla mna je moja najvacsia laska) |
|
Back to top |
|
 |
hanni řád zlatého admina

SMM
|
Posted: Sun Mar 13, 2005 11:32 pm Post subject: |
|
|
mistik wrote: | hanni wrote: | Alebo popripade zablokovat IP adresu....  |
no lenze co by si spravil, ked niekto napriklad pise zo skoly a ta ma len jednu IPcku? To by potom odtial nezobralo ziaden prispevok |
Cela skola je na jednej IP-cke? Tak to je blbe...
To boli casy,ked som ja studoval zakladnu a strednu..to sme tukali do PMD a server sme mali PP-06
A nejaky internet???To slovo sme ani nepoznali...
Ale to som uz trochu odbocil...  _________________ Kdo umí, ten umí. Kdo neumí, ten čumí. |
|
Back to top |
|
 |
mistik badatel

SMM
|
Posted: Sun Mar 13, 2005 11:39 pm Post subject: |
|
|
hanni wrote: |
Cela skola je na jednej IP-cke? Tak to je blbe...
|
to som napisal ako priklad. ale pokial sa nemylim, hlavne dial-up pripojenie ma dynamicky pridelovanu IPcku a viac menej vzdy ked sa pripojis mas inu. A niekto iny moze dostat zase tu zablokovanu. Mne na ADSL sa tiez sem-tam IPcka zmeni. No zase nie je asi az tak pravdepodobne, ze by zablokovanie odseklo nejakeho pravidelnho uzivatela. To bol len postreh. myslim, ze hlavne v mensich mestach by tento problem mohol nastat, kedze vo vacsich fici hlavne ADSL a Chello a tam je to s IPckou lepsie _________________ Motorola d520 => Nokia 3310 => Nokia 3510i => S55 => CX65 => SE K700i => EL71 juchuuuu
|
Back to top |
|
 |
diablo táta fóra

SMM
|
Posted: Sun Mar 13, 2005 11:41 pm Post subject: |
|
|
Kazdy tu vystupuje pod prezivkou, takze nie uplne anonymne.Ale to je vlastne jedno.
Podlamojho nazoru tu anonymovia forum az tak nespinia, takze mi to ani nejako nevadi. Kto chce sa zaregistruje. Ked sa situacia zmeni, bude dovod zmenit aj moznost anonymity. Zatial, podla mna, nieje treba. _________________ M35 upravena -> MT50 tuned-> MC60 -> M55 fw10 ->fw11 ->fw91 (+patche) ->dead -> SX1 fw13 ->fw15 uk-de-ru ->fw15 uk-cz-sk + themes +1GB Pretec
For Blood is Life... |
|
Back to top |
|
 |
Orpheus čestný člen

SMM
|
Posted: Mon Mar 14, 2005 7:12 am Post subject: |
|
|
No, mne anonymita nevadi.. |
|
Back to top |
|
 |
djmartyn všeználek

SMM
|
Posted: Mon Mar 14, 2005 3:11 pm Post subject: |
|
|
A kdyz si da nekdo prezdivku: anonymni???  _________________ Siemens S6>Siemens C35i>Siemens MT 50>Siemens A55>Siemens MC60>SIEMENS CX 65->SERVIS->Siemens c35i+Siemens A36-> + Siemens CX65 |
|
Back to top |
|
 |
koscik řád zlaté antény

SMM
|
Posted: Mon Mar 14, 2005 4:29 pm Post subject: |
|
|
djmartyn wrote: | A kdyz si da nekdo prezdivku: anonymni???  |
Jestli se zaregistruje jako anonymni tak nebude anonymni :-) _________________
 |
|
Back to top |
|
 |
djmartyn všeználek

SMM
|
Posted: Tue Mar 15, 2005 2:05 pm Post subject: |
|
|
koscik wrote: | djmartyn wrote: | A kdyz si da nekdo prezdivku: anonymni???  |
Jestli se zaregistruje jako anonymni tak nebude anonymni :-) | no ale kdyz se nekdo zaregistruje jako anonym aby zustal v anonymite tak bude anonymni ne? _________________ Siemens S6>Siemens C35i>Siemens MT 50>Siemens A55>Siemens MC60>SIEMENS CX 65->SERVIS->Siemens c35i+Siemens A36-> + Siemens CX65 |
|
Back to top |
|
 |
koscik řád zlaté antény

SMM
|
Posted: Tue Mar 15, 2005 4:55 pm Post subject: |
|
|
djmartyn wrote: | koscik wrote: | djmartyn wrote: | A kdyz si da nekdo prezdivku: anonymni???  |
Jestli se zaregistruje jako anonymni tak nebude anonymni :-) | no ale kdyz se nekdo zaregistruje jako anonym aby zustal v anonymite tak bude anonymni ne? |
Nebude anonymni, bude registrovanej. Jakej je rozdil mezi tim ze mam nick "koscik" nebo "anoymni"? ty ses vlastne taky anonymni - bavime se tu o jiny anonymite nez myslis ty. _________________
 |
|
Back to top |
|
 |
|