View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Divnobotka začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Mon Mar 14, 2005 6:15 pm Post subject: Nefungující ikona zpráv |
|
|
mám zajímavy problém s cx65,v zakladím menu 9 ikon mi fungují všechny jenom u té se zprávami se mi nedaří dostat dále na doručené atd.
Zkoušel jsem obnovení zálohy telefonu i tovární nastavení ale vypadá to na reklamaci .Přitom se z nabídky moje menu na novou sms dostanu.Nevíte náhodou někdo jestli neexistuje číslo na tvrdy restart telefonu.(u některých mobilů existuje) |
|
Back to top |
|
 |
scarface začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Mon Mar 14, 2005 6:17 pm Post subject: Re: Nefungující ikona zpráv |
|
|
Divnobotka wrote: | mám zajímavy problém s cx65,v zakladím menu 9 ikon mi fungují všechny jenom u té se zprávami se mi nedaří dostat dále na doručené atd.
Zkoušel jsem obnovení zálohy telefonu i tovární nastavení ale vypadá to na reklamaci .Přitom se z nabídky moje menu na novou sms dostanu.Nevíte náhodou někdo jestli neexistuje číslo na tvrdy restart telefonu.(u některých mobilů existuje) | fw jaky mas? _________________ CX65 |
|
Back to top |
|
 |
Divnobotka začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Mon Mar 14, 2005 6:19 pm Post subject: fw |
|
|
mám 12 ale zatím bez problémů kromně pár samovolných restartů |
|
Back to top |
|
 |
kesu čestný člen

14913.56 SMM
|
Posted: Mon Mar 14, 2005 6:20 pm Post subject: Re: Nefungující ikona zpráv |
|
|
Divnobotka wrote: | mám zajímavy problém s cx65,v zakladím menu 9 ikon mi fungují všechny jenom u té se zprávami se mi nedaří dostat dále na doručené atd.
Zkoušel jsem obnovení zálohy telefonu i tovární nastavení ale vypadá to na reklamaci .Přitom se z nabídky moje menu na novou sms dostanu.Nevíte náhodou někdo jestli neexistuje číslo na tvrdy restart telefonu.(u některých mobilů existuje) |
Nezkoušel jsi měnit ikony v menu? _________________ http://www.gpsmaps.ic.cz - 50 GB zkalibrovanych map pro TrekBuddy a OziExplorer CE (Celá ČR - 1:100k,50k,25k,10k a 10k - letecká) + Evropa
C35>S35>MT50>M55>S55>CX65>SXG75>ASUS P535 WM 6.1+4GB miniSD+pouzdro Kusell+držak na kolo+baterie+HF+folie Boxwave .... |
|
Back to top |
|
 |
scarface začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Mon Mar 14, 2005 6:21 pm Post subject: Re: fw |
|
|
Divnobotka wrote: | mám 12 ale zatím bez problémů kromně pár samovolných restartů | skus si dat 25(SK alebo CZ), ten je omnoho lepsi ako 12 a mozno to vyriesi aj tvoj problem _________________ CX65 |
|
Back to top |
|
 |
Divnobotka začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Mon Mar 14, 2005 6:22 pm Post subject: Re: Nefungující ikona zpráv |
|
|
kesu wrote: | Divnobotka wrote: | mám zajímavy problém s cx65,v zakladím menu 9 ikon mi fungují všechny jenom u té se zprávami se mi nedaří dostat dále na doručené atd.
Nezkoušel jsi měnit ikony v menu? |
nezkošel ale pochybuju že to je v tom,protože obrazovka zmodrá a nic se neděje.jako kdyby měl špatný odkaz |
|
Back to top |
|
 |
kesu čestný člen

14913.56 SMM
|
Posted: Mon Mar 14, 2005 6:26 pm Post subject: Re: Nefungující ikona zpráv |
|
|
Divnobotka wrote: | kesu wrote: | Divnobotka wrote: | mám zajímavy problém s cx65,v zakladím menu 9 ikon mi fungují všechny jenom u té se zprávami se mi nedaří dostat dále na doručené atd.
nezkošel ale pochybuju že to je v tom,protože obrazovka zmodrá a nic se neděje.jako kdyby měl špatný odkaz |
tím by to být mohlo (chybný main.fs) ale jelikož jsi neměnil ikony tak to tím nebude. zkus tedy jak radí kolega nahrát fw.25 _________________ http://www.gpsmaps.ic.cz - 50 GB zkalibrovanych map pro TrekBuddy a OziExplorer CE (Celá ČR - 1:100k,50k,25k,10k a 10k - letecká) + Evropa
C35>S35>MT50>M55>S55>CX65>SXG75>ASUS P535 WM 6.1+4GB miniSD+pouzdro Kusell+držak na kolo+baterie+HF+folie Boxwave .... |
|
Back to top |
|
 |
kesu čestný člen

14913.56 SMM
|
Posted: Mon Mar 14, 2005 6:29 pm Post subject: Re: Nefungující ikona zpráv |
|
|
Divnobotka wrote: | kesu wrote: | Divnobotka wrote: | mám zajímavy problém s cx65,v zakladím menu 9 ikon mi fungují všechny jenom u té se zprávami se mi nedaří dostat dále na doručené atd.
tím by to být mohlo (chybný main.fs) ale jelikož jsi neměnil ikony tak to tím nebude. zkus tedy jak radí kolega nahrát fw.25 _________________ http://www.gpsmaps.ic.cz - 50 GB zkalibrovanych map pro TrekBuddy a OziExplorer CE (Celá ČR - 1:100k,50k,25k,10k a 10k - letecká) + Evropa
|
Back to top |
|
 |
Divnobotka začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Mon Mar 14, 2005 6:34 pm Post subject: Re: Nefungující ikona zpráv |
|
|
kesu wrote: | Divnobotka wrote: | kesu wrote: | Divnobotka wrote: | mám zajímavy problém s cx65,v zakladím menu 9 ikon mi fungují všechny jenom u té se zprávami se mi nedaří dostat dále na doručené atd.
tím by to být mohlo (chybný main.fs) ale jelikož jsi neměnil ikony tak to tím nebude. zkus tedy jak radí kolega nahrát fw.25 |
tak to budu muset holt na reklamaci,protože nemám kabel ale jenom infra jěště bych mohl risknout sectron mobil v ostravě |
|
Back to top |
|
 |
NiceOne kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Mon Mar 14, 2005 7:13 pm Post subject: |
|
|
Tento problém je znám. Pokud nemáš kabel tak ti na 100% pomůže format paměti telefonu Menu - nastaveni - Nast. telefonu - Systém souborů - Formát.
Bohužel při tom přijdeš o uložená data, SMS, T9, obrázky,...atd
Lepší řešení pouze s kabelem... |
|
Back to top |
|
 |
Divnobotka začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Tue Mar 15, 2005 8:24 am Post subject: |
|
|
NiceOne wrote: | Tento problém je znám. Pokud nemáš kabel tak ti na 100% pomůže format paměti telefonu Menu - nastaveni - Nast. telefonu - Systém souborů - Formát.
Bohužel při tom přijdeš o uložená data, SMS, T9, obrázky,...atd
Lepší řešení pouze s kabelem... |
děkuji pomohlo,sice jsem přišel o jimma a nastavení ale hlavně že premáva.Díky |
|
Back to top |
|
 |
|