View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
wolkow rozumbrada

1261.00 SMM
|
Posted: Wed Mar 02, 2005 7:18 pm Post subject: |
|
|
hanni wrote: | wolkow wrote: | Jo, ja jsem si myslel, klic se pouze vypocita a zapise do logu nebo nekam pro program.
Tak jsem vzal na to PapuaUtils a nakonec se mi to povedlo:
"Тест ServiceKey... Ввод ServiceKey в телефон... SKey введен! Пауза 32 секунд(ы)... SecurityStatus: CustomerMode
"
Ale ShootX stale otravuje se stejnou hlaskou! Tlf jsem samozrejne restnul. Nemuze to byt tim jak jsem se neukutecne hrabal ve FF v EEPROM blocich, patchich?.. Zatim nechci nahravat cistej FF. Nakonec to udelam. |
Moze to byt aj tym,ze si sa v tom hrabal...skus nahrat nejaku "cistu" zalohu... |
Zrovana jsem to udelal a nic. Byla to cista FF tady z fora na CX70 jen byla po oprave v SST(abych to nedelal znovu, dost me to desi, kdyz nejde zapnout mobil ). Budu muset vyzkouset jeste svoji cistou FF. Klic je opravdu zapsanej v mobilu, jinak by mi nefungovali funkce na karte "Ostatni" v PapuaUtils 0.1.8b _________________ C35i[fw,odbloc,logo,melodie a výměna krytu ]>Alc 303>C65[spoustá patchů... Bootcore error ]>A50>M50]>M55>CX65>DCA 510>CX75 |
|
Back to top |
|
 |
P4priX ostřílený diskusník

128.03 SMM
|
Posted: Tue Mar 15, 2005 2:36 pm Post subject: |
|
|
BTW, nešel by udělat Foto Shooter???
Program, kterej by fotil do kompu z foťáku???
To by se docela hodilo...  _________________ Siemens C60 -> Siemens M65 -> BenQ-Siemens EL71 -> BenQ E72 -> HTC Touch Pro -> HTC Desire Z -> SE Xperia Mini Pro |
|
Back to top |
|
 |
wolkow rozumbrada

1261.00 SMM
|
Posted: Tue Mar 15, 2005 8:54 pm Post subject: |
|
|
Už to není aktualní ale chci řict, že po nahraní svého originalního FF už SKey fungoval a ShootX65 jde. Jen je zaražejicí, že nesmima hledaček kamery Jinak už by bylo možné použit ShootX pro webovou kameru, jestli mi rozumite. _________________ C35i[fw,odbloc,logo,melodie a výměna krytu ]>Alc 303>C65[spoustá patchů... Bootcore error ]>A50>M50]>M55>CX65>DCA 510>CX75 |
|
Back to top |
|
 |
Rodney začátečník

0.00 SMM
Příspěvky na SM: 60,- |
Posted: Fri Mar 18, 2005 11:37 am Post subject: |
|
|
Aplikuju Papua Key, na displeji se objevi Service Mode, zapnu telefon, spustim Screenshoter, spojim se s mobilem, Screenshoter ukaže černý čtverec 130x130pixelů (mám c65, takže to sedí s mým rozlišením).
Ale když chci sejmout obrázek, tak mi to napíše "Cannot read memory" a konec. Nevíte co s tím (mám fw 41) |
|
Back to top |
|
 |
hanni řád zlatého admina

15369.70 SMM
|
Posted: Sat Mar 19, 2005 8:53 pm Post subject: |
|
|
Ak mas FW41,tak Papua Key nemozes aplikovat...musis podflashovat na FW25 a nizsi... _________________ Kdo umí, ten umí. Kdo neumí, ten čumí. |
|
Back to top |
|
 |
lacibogi čestný člen

787.96 SMM
|
Posted: Fri Apr 22, 2005 10:03 pm Post subject: |
|
|
Funguje niekomu screenshoter na win98? _________________ C(ME)75
Lasky |
|
Back to top |
|
 |
obrbaz-aoc kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Mon May 23, 2005 5:47 pm Post subject: |
|
|
spidee wrote: | poradte mi prosim,pri spusteni souboru OpenAllx65.bat s parametrem 1,se mi normalne mobil dostane do servisniho modu po stisknuti cerveneho tlacitka,napise to Boot Ok a pak se mi ze speakeru v pocitaci ozve varovny pipnuti a v tom okne se napise nejaka chyba a vzapeti se ukonci okno,vzdy tam stacim v ty rychlosti zachytit,ze je tam napsano "error init bfc code".Nemuze to byt treba tim,ze mam patchly bootcore???
Moc diky . |
Mam M65 fw 43 a to samý, docela bych to ale potřeboval, už tos vyřešil? |
|
Back to top |
|
 |
hanni řád zlatého admina

15369.70 SMM
|
Posted: Mon May 23, 2005 7:17 pm Post subject: |
|
|
obrbaz-aoc wrote: | spidee wrote: | poradte mi prosim,pri spusteni souboru OpenAllx65.bat s parametrem 1,se mi normalne mobil dostane do servisniho modu po stisknuti cerveneho tlacitka,napise to Boot Ok a pak se mi ze speakeru v pocitaci ozve varovny pipnuti a v tom okne se napise nejaka chyba a vzapeti se ukonci okno,vzdy tam stacim v ty rychlosti zachytit,ze je tam napsano "error init bfc code".Nemuze to byt treba tim,ze mam patchly bootcore???
Moc diky . |
Keby si sa tu trochu porozhliadol,zistil by si,ze Papua key sa musi aplikovat na FW25 a nizsi,potom to uz nejde...je to tu snad v kazdom druhom prispevku v kategorii x65,x70 _________________ Kdo umí, ten umí. Kdo neumí, ten čumí. |
|
Back to top |
|
 |
obrbaz-aoc kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Tue May 24, 2005 12:28 pm Post subject: |
|
|
hanni wrote: | obrbaz-aoc wrote: | spidee wrote: | poradte mi prosim,pri spusteni souboru OpenAllx65.bat s parametrem 1,se mi normalne mobil dostane do servisniho modu po stisknuti cerveneho tlacitka,napise to Boot Ok a pak se mi ze speakeru v pocitaci ozve varovny pipnuti a v tom okne se napise nejaka chyba a vzapeti se ukonci okno,vzdy tam stacim v ty rychlosti zachytit,ze je tam napsano "error init bfc code".Nemuze to byt treba tim,ze mam patchly bootcore???
Moc diky . |
Keby si sa tu trochu porozhliadol,zistil by si,ze Papua key sa musi aplikovat na FW25 a nizsi,potom to uz nejde...je to tu snad v kazdom druhom prispevku v kategorii x65,x70 |
To je dost blby, nejni zpusob jak to udělat na mým firmware? |
|
Back to top |
|
 |
hanni řád zlatého admina

15369.70 SMM
|
Posted: Tue May 24, 2005 1:24 pm Post subject: |
|
|
Bohuzial nie. _________________ Kdo umí, ten umí. Kdo neumí, ten čumí. |
|
Back to top |
|
 |
jdobry rozumbrada

1261.00 SMM
|
Posted: Fri May 27, 2005 10:59 am Post subject: |
|
|
wolkow wrote: |
Zrovana jsem to udelal a nic. Byla to cista FF tady z fora na CX70 jen byla po oprave v SST(abych to nedelal znovu, dost me to desi, kdyz nejde zapnout mobil ). Budu muset vyzkouset jeste svoji cistou FF. Klic je opravdu zapsanej v mobilu, jinak by mi nefungovali funkce na karte "Ostatni" v PapuaUtils 0.1.8b |
A v tom je ta chyba. Cizi FF nema spravne EEPROM bloky 5121atd. To zabrani prechodu do servisniho modu (SKEY neplatny). Vice info zde:
http://www.siemensmania.cz/forum/viewtopic.php?p=130317#130317 _________________ Philips Fizz -> ..... -> Siemens CX65
Děkuji všem, kteří tomuto fóru věnují svůj čas a píší se znalostí věci a k tématu. Specielně Krokodýlovi, Hannimu a dalším |
|
Back to top |
|
 |
jdobry rozumbrada

1261.00 SMM
|
Posted: Fri May 27, 2005 11:03 am Post subject: |
|
|
hanni wrote: | Ak mas FW41,tak Papua Key nemozes aplikovat...musis podflashovat na FW25 a nizsi... |
S timto FW (33 a vys) nelze SKEY vygenerovat, ale lze jiz v minulosti vygenerovany klic aplikovat. Viz papuautils -> zapis SKEY
Uzitecne: Generování kódů pro x65 s fw36 a vyšším _________________ Philips Fizz -> ..... -> Siemens CX65
Děkuji všem, kteří tomuto fóru věnují svůj čas a píší se znalostí věci a k tématu. Specielně Krokodýlovi, Hannimu a dalším |
|
Back to top |
|
 |
Guest
851.00 SMM
|
Posted: Fri May 27, 2005 11:23 am Post subject: |
|
|
Asi som sa zle vyjadril...myslel som samozrejme generovanie. |
|
Back to top |
|
 |
wolkow rozumbrada

1261.00 SMM
|
Posted: Sat May 28, 2005 11:08 am Post subject: |
|
|
jdobry wrote: | wolkow wrote: |
Zrovana jsem to udelal a nic. Byla to cista FF tady z fora na CX70 jen byla po oprave v SST(abych to nedelal znovu, dost me to desi, kdyz nejde zapnout mobil ). Budu muset vyzkouset jeste svoji cistou FF. Klic je opravdu zapsanej v mobilu, jinak by mi nefungovali funkce na karte "Ostatni" v PapuaUtils 0.1.8b |
A v tom je ta chyba. Cizi FF nema spravne EEPROM bloky 5121atd. To zabrani prechodu do servisniho modu (SKEY neplatny). Vice info zde:
http://www.siemensmania.cz/forum/viewtopic.php?p=130317#130317 |
Dik chlape. Sice už nepouživam FF CX70 ale bude se to každopadně hodit až si ho tam zas dam. _________________ C35i[fw,odbloc,logo,melodie a výměna krytu ]>Alc 303>C65[spoustá patchů... Bootcore error ]>A50>M50]>M55>CX65>DCA 510>CX75 |
|
Back to top |
|
 |
Bond čestný člen

14861.00 SMM
|
Posted: Sun Oct 30, 2005 7:16 pm Post subject: |
|
|
no zkusil sem tu novou verzi a kvalita JPG je otřesná
kdybych udelal takovyhle screeny tak je nemuzu dat na net |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|