View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
McKenics kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Sat Mar 12, 2005 11:07 pm Post subject: baterka od Mobilnet |
|
|
nazdar....akurat tu mam baterku na moju CX65 od spol. Mobilnet Li-ion 1000mAh ....ma niekto s nou skusenosti?? kamos mi vravel, ze fici v pohode, ale ze mal aj 1250-ku ale ze tam uz bol nejaky problem....
PS: cena 290 Sk  |
|
Back to top |
|
 |
Tlumex začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Sun Mar 13, 2005 10:20 pm Post subject: hehe |
|
|
Tak odkaz mi na tu baterku uz nevali ze by firma sla do sebe a baterku stahla??? to bych necekal
Jojo Tlumik hybe svetem  _________________ S25(odesel)->ME45(odesel)->S65(blby tlacitka)->CX65(pres nanos prachu nebylo videt na displej)->M65 verze Rescue mazlik :-)
Co se muze podelat to se urcite podela a nadela to co nejvetsi skody! Murphy |
|
Back to top |
|
 |
1shark1 ostřílený diskusník

3061.00 SMM
|
Posted: Mon Mar 14, 2005 6:25 pm Post subject: Re: hehe |
|
|
Tlumex wrote: | Tak odkaz mi na tu baterku uz nevali ze by firma sla do sebe a baterku stahla??? to bych necekal
Jojo Tlumik hybe svetem  |
nehybe Ta stránka pořád jde _________________ Siemens CX65 FW50 + Carged Plasma |
|
Back to top |
|
 |
CX65-ka řád zlaté antény

Joined: 22 Dec 2004 Posts: 985 Location: Bratislava , Petrzalka
5861.00 SMM
|
Posted: Mon Mar 14, 2005 9:14 pm Post subject: Re: baterka od Mobilnet |
|
|
McKenics wrote: | nazdar....akurat tu mam baterku na moju CX65 od spol. Mobilnet Li-ion 1000mAh ....ma niekto s nou skusenosti?? kamos mi vravel, ze fici v pohode, ale ze mal aj 1250-ku ale ze tam uz bol nejaky problem....
PS: cena 290 Sk  |
Kde si ju kupil ?!
Dufam ze nekde v BA alebo v nejakej firme v BA . A aka je vydrz telefonu ??
Lebo z tym originalnym shitom kazdu noc cely noc nabijam sice dost robim z IrDa atd. ale ajtak a kryt na mobile je v pohode atd . ?? _________________ I have CX 65
DCA510 je zaklad , patche su zivot . |
|
Back to top |
|
 |
Dieg0 siemensmaniak

Joined: 08 Nov 2004 Posts: 2937 Location: SR Lipt. Mikulas Telefon: Siemens C65
19990.28 SMM
|
Posted: Mon Mar 14, 2005 9:26 pm Post subject: |
|
|
Jj kde si to kupil ?Aj ja cem myslim ze na C65 je taka ista.Dieg0 _________________ ...odstraneno - prilis velky obrazek... |
|
Back to top |
|
 |
Tlumex začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Tue Mar 15, 2005 6:54 am Post subject: Aha no tak nic |
|
|
Hmm tak ten odkaz fakt vali to sem prehnal ze by ti kokutci prestali prodavat neco co uz maji nakoupeny! No nic jdu je pochvalit i na mobilmanii kdyz reklama tak poradna  _________________ S25(odesel)->ME45(odesel)->S65(blby tlacitka)->CX65(pres nanos prachu nebylo videt na displej)->M65 verze Rescue mazlik :-)
|
Back to top |
|
 |
libik kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Tue Mar 15, 2005 2:25 pm Post subject: Re: Tlumex |
|
|
Tlumex wrote: | zdar siemenzaci udelal sem provas pruzkum trhu a zasel sem na sidlo KABELMANIE!
No nebudu to nejak natahovat je to radovy dum kde temer pred barakem prisla starsi pani a davala mi fakturu na kerou sem si musel original razitko vyprosit no a jaky byl muj sok kdyz sem zasunul baterii do moje CX65 a kryt nesedel a nesel dovrit! A podle konstrukce baterie bych rekl ze ani do S65/taky sem ju mel / se nevejde! Takze nevahejte a vyuzijte sluzeb teto sqele firmy vrele doporuciju!
Pokud by byl zajem o blizsi podrobnosti neni problem
Tlumex a.s. |
Vážený pane "Tlumex",
zapomněl jste zde uvést, že jste byl 2x upozorněn kolegyní (to je ta starší paní), že před zasunutím baterie je nutné nejprve sundat ochranný igelitový obal. Tudíž se pak nelze divit, že se Vám tam baterie nevešla! Baterií se již prodalo stovky a všichni uživatelé pochopili, že mají před prvním použitím tento ochranný obal sloupnout. Z ohledem na velké množství objednávek na faktury tiskneme razítka a podpis přímo z účetního software, což zákon nijak nezakazuje. Na požádání jsme ochotni dát originální podpis a razítko, což kolegyně na Vaše požádání obratem učinila. Co se týče podomního prodeje: hlavní náplní našeho sdružení podnikatelů je internetový (zásilkový prodej) na který podle zákona není potřeba žádná provozovna. Vycházíme vstříc brněnským zákazníkům tím, že je možné si přebrat zboží osobně a není nutné tak platit 120 Kč poštovné za dopravu. Případné reklamace osobně nakoupeného zboží je vyřízena podle zákona maximálně do 1 měsíce, u nás zpravidla do týdne. Pokud Vám toto vysvětlení nestačí, rád Vám veškeré Vaše další dotazy rád zodpovím na tel. 603 95 20 76.
S přátelským pozdravem
KABELMÁNIE
Libor Tušar |
|
Back to top |
|
 |
R.I.P ostřílený diskusník

3061.00 SMM
|
Posted: Tue Mar 15, 2005 2:50 pm Post subject: |
|
|
4 Tlumex: Ten te setrel  _________________ Sony Ericsson ??? -->Blokia 3410 --> Siemens CX65 - orig. FW 43CZ , TENHLE foun ---všem doporučuju---
Než se zeptáte na debilní otázku, tak se podívejte sem --> http://google.com |
|
Back to top |
|
 |
Tlumex začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Tue Mar 15, 2005 2:51 pm Post subject: Hmmm |
|
|
No ze by igelit delal tak velke bricho to se mi nezda! i tak se mi zda moc velka! A za druhe me nikdo neupozornoval na oddelavani zadnych casti!  _________________ S25(odesel)->ME45(odesel)->S65(blby tlacitka)->CX65(pres nanos prachu nebylo videt na displej)->M65 verze Rescue mazlik :-)
|
Back to top |
|
 |
R.I.P ostřílený diskusník

3061.00 SMM
|
Posted: Tue Mar 15, 2005 2:53 pm Post subject: |
|
|
Takk nim zajdi jeste jednou a vyzadej si toho pana Tušara.  _________________ Sony Ericsson ??? -->Blokia 3410 --> Siemens CX65 - orig. FW 43CZ , TENHLE foun ---všem doporučuju---
Než se zeptáte na debilní otázku, tak se podívejte sem --> http://google.com |
|
Back to top |
|
 |
wizaard táta fóra

Joined: 11 Sep 2004 Posts: 1045 Location: Očelice u Českého Meziříčí, ČR
7861.00 SMM
|
|
Back to top |
|
 |
Tlumex začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Tue Mar 15, 2005 5:50 pm Post subject: hehe |
|
|
Tak byl se v normalnim ksefte! Rikal sem si radsi si priplatim a budu vedet jak na tom sem! No bateku sem sehnal o 50Kc levneji/ten samej typ/ ale to je vedlejsi ! A ted sme zkouseli s prodavacem do moji CX65 nacpat no vejde se tam ale ne poradne znovu musim zduraznit ze SE TAM PROSTE PORADNE NEVEJDE! Muze si pan sef stirac rikat co chce ten kryt to proste po case nemuze vydrzet a musi dojit k jeho poskozeni! To ze jich prodal stovky na veci nic nemeni, neminim mit po case mobil omotany izolepou!
O duverihodnosti firmy uz se nehodlam bavit clovek kery upravuje na webu diskuzi jak se mu to zrovna hodi do kramu a neni schopen za sebe najit pri osobnim jednani odpovidajici zastup a maskuje to neschopnosti zakaznika je u me nula a ne vedouci internetoveho obchodu! Navic odlepenim celofanu kerej nema ani pul milimetru se to v zadnem pripade nevyresi!
No a nakonec sem koupil 900mAh ta se tam vejde v pohode a kolik vydrzi vam reknu priblizne do tydne!
Tlumex a.s. _________________ S25(odesel)->ME45(odesel)->S65(blby tlacitka)->CX65(pres nanos prachu nebylo videt na displej)->M65 verze Rescue mazlik :-)
|
Back to top |
|
 |
Meri.P Guest
851.00 SMM
|
Posted: Tue Mar 15, 2005 6:32 pm Post subject: vzkaz pro tlumexe |
|
|
Myslis si, ze Tlumex hybe svetem? Mam spis pocit, ze delas machra a neumis ani rozbalit baterii z obalu.
K diskuzi na mobilmanii: Mam taky takovej pocit, ze ses vysazenej proti starsim lidem, kteri chteji taky pracovat. A jestli si myslis, ze vsichni podnikatele maji miry 90-60-90 a jsou blondyny, tak jsi panacku na omylu. |
|
Back to top |
|
 |
mr.chicony Guest
851.00 SMM
|
Posted: Tue Mar 15, 2005 7:20 pm Post subject: |
|
|
Podnikám ve svém oboru už 6 let a nejvíc mě dokážou naštvat takoví lidé jako jste vy Pane Tlumex.Z vašeho jednání usuzuji ze nemáte nic lepšího na práci než obtěžovat slušné lidi a podle mě trpíte fetišistickou demencí.Já jsem si u Kabelmánie koupil baterii i datový kabel, na svůj telefon a jsem s tímto zbožím velice spokojen.Samozřejmě jsem si před použitím nezapomněl sundat ochranný obal.Vaše chování a jednání jen značí o výši vašeho IQ(velice mi připomínáte Američany jsou taky takoví magoři).Asi nic o internetovém obchodě nevíte, protože internetový obchod spočívá především o zasílání zboží formou poštovních balíků tudíž není potřeba žádné prodejny.Takže můžete být rád že zboží se dá vyzvednout i přímo v sídle firmy v případě Kabelmánie v bytě.A ta milá starší dáma mě také obsluhovala ale je to divné ke mně se chovala slušně?.... |
|
Back to top |
|
 |
1shark1 ostřílený diskusník

3061.00 SMM
|
Posted: Tue Mar 15, 2005 7:37 pm Post subject: |
|
|
Tady každej někoho stírá  _________________ Siemens CX65 FW50 + Carged Plasma |
|