clevis.czSiemensMania | WMmania | VySemNesmite | SiemensMania na Facebooku
EnglishČesky
SiemensMania has a brand new forum
  SiemensMania    Fórum

Off-line verze  TESTY  Náhradní díly  Podpořte SM  

ÚVOD FÓRUM CHAT
:: View topic - kolik stojí nová baterka do cx65

FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   Skupiny uživatelůSkupiny uživatelů   ProfileProfile   ChatChat   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages 
 BankBank   LotteryLottery   User ShopsUser Shops   ShopsShops 

kolik stojí nová baterka do cx65
Goto page Previous  1, 2, 3  Next

This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.     Forum Index -> Řada x65, x70
View previous topic :: View next topic  
Author Message
McKenics
kolemjdoucí

1.00 SMM
PostPosted: Sat Mar 12, 2005 11:07 pm    Post subject: baterka od Mobilnet Reply with quote

nazdar....akurat tu mam baterku na moju CX65 od spol. Mobilnet Li-ion 1000mAh ....ma niekto s nou skusenosti?? kamos mi vravel, ze fici v pohode, ale ze mal aj 1250-ku ale ze tam uz bol nejaky problem....
PS: cena 290 Sk Dancing
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
Tlumex
začátečník
začátečník

61.00 SMM
PostPosted: Sun Mar 13, 2005 10:20 pm    Post subject: hehe Reply with quote

Tak odkaz mi na tu baterku uz nevali Shocked ze by firma sla do sebe a baterku stahla??? Applause to bych necekal
Jojo Tlumik hybe svetem Angel

Co se muze podelat to se urcite podela a nadela to co nejvetsi skody! Murphy
Back to top
View user's profile Send private message
1shark1
ostřílený diskusník
ostřílený diskusník

3061.00 SMM
PostPosted: Mon Mar 14, 2005 6:25 pm    Post subject: Re: hehe Reply with quote

Tlumex wrote:
Tak odkaz mi na tu baterku uz nevali Shocked ze by firma sla do sebe a baterku stahla??? Applause to bych necekal
Jojo Tlumik hybe svetem Angel

nehybe Ta stránka pořád jde

CX65-ka
řád zlaté antény
řád zlaté antény

5861.00 SMM
PostPosted: Mon Mar 14, 2005 9:14 pm    Post subject: Re: baterka od Mobilnet Reply with quote

McKenics wrote:
nazdar....akurat tu mam baterku na moju CX65 od spol. Mobilnet Li-ion 1000mAh ....ma niekto s nou skusenosti?? kamos mi vravel, ze fici v pohode, ale ze mal aj 1250-ku ale ze tam uz bol nejaky problem....
PS: cena 290 Sk Dancing

Kde si ju kupil ?!
Dufam ze nekde v BA alebo v nejakej firme v BA . A aka je vydrz telefonu ??
Lebo z tym originalnym shitom kazdu noc cely noc nabijam sice dost robim z IrDa atd. ale ajtak a kryt na mobile je v pohode atd . ??

DCA510 je zaklad , patche su zivot .
Back to top
Dieg0
siemensmaniak
siemensmaniak

19990.28 SMM
PostPosted: Mon Mar 14, 2005 9:26 pm    Post subject: Reply with quote

Jj kde si to kupil ?Aj ja cem myslim ze na C65 je taka ista.Dieg0
Tlumex
začátečník
začátečník

61.00 SMM
PostPosted: Tue Mar 15, 2005 6:54 am    Post subject: Aha no tak nic Reply with quote

Hmm tak ten odkaz fakt vali Shocked to sem prehnal ze by ti kokutci prestali prodavat neco co uz maji nakoupeny! Think No nic jdu je pochvalit i na mobilmanii kdyz reklama tak poradna

Back to top
libik
kolemjdoucí

1.00 SMM
PostPosted: Tue Mar 15, 2005 2:25 pm    Post subject: Re: Tlumex Reply with quote

Tlumex wrote:
zdar siemenzaci udelal sem provas pruzkum trhu a zasel sem na sidlo KABELMANIE!
No nebudu to nejak natahovat je to radovy dum kde temer pred barakem prisla starsi pani a davala mi fakturu na kerou sem si musel original razitko vyprosit Applause no a jaky byl muj sok kdyz sem zasunul baterii do moje CX65 a kryt nesedel a nesel dovrit! A podle konstrukce baterie bych rekl ze ani do S65/taky sem ju mel Rolling Eyes / se nevejde! Rolling Eyes Takze nevahejte a vyuzijte sluzeb teto sqele firmy vrele doporuciju!
Pokud by byl zajem o blizsi podrobnosti neni problem wink

Tlumex a.s.

Vážený pane "Tlumex",
zapomněl jste zde uvést, že jste byl 2x upozorněn kolegyní (to je ta starší paní), že před zasunutím baterie je nutné nejprve sundat ochranný igelitový obal. Tudíž se pak nelze divit, že se Vám tam baterie nevešla! Baterií se již prodalo stovky a všichni uživatelé pochopili, že mají před prvním použitím tento ochranný obal sloupnout. Z ohledem na velké množství objednávek na faktury tiskneme razítka a podpis přímo z účetního software, což zákon nijak nezakazuje. Na požádání jsme ochotni dát originální podpis a razítko, což kolegyně na Vaše požádání obratem učinila. Co se týče podomního prodeje: hlavní náplní našeho sdružení podnikatelů je internetový (zásilkový prodej) na který podle zákona není potřeba žádná provozovna. Vycházíme vstříc brněnským zákazníkům tím, že je možné si přebrat zboží osobně a není nutné tak platit 120 Kč poštovné za dopravu. Případné reklamace osobně nakoupeného zboží je vyřízena podle zákona maximálně do 1 měsíce, u nás zpravidla do týdne. Pokud Vám toto vysvětlení nestačí, rád Vám veškeré Vaše další dotazy rád zodpovím na tel. 603 95 20 76.

S přátelským pozdravem

KABELMÁNIE
Libor Tušar
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
R.I.P
ostřílený diskusník
ostřílený diskusník

3061.00 SMM
PostPosted: Tue Mar 15, 2005 2:50 pm    Post subject: Reply with quote

4 Tlumex: Ten te setrel

Než se zeptáte na debilní otázku, tak se podívejte sem Exclamation Exclamation Exclamation --> http://google.com
Back to top
Tlumex
začátečník
začátečník

61.00 SMM
PostPosted: Tue Mar 15, 2005 2:51 pm    Post subject: Hmmm Reply with quote

No ze by igelit delal tak velke bricho Shocked to se mi nezda! i tak se mi zda moc velka! A za druhe me nikdo neupozornoval na oddelavani zadnych casti! Shame on you

Back to top
R.I.P
ostřílený diskusník
ostřílený diskusník

3061.00 SMM
PostPosted: Tue Mar 15, 2005 2:53 pm    Post subject: Reply with quote

Takk nim zajdi jeste jednou a vyzadej si toho pana Tušara. Think

Než se zeptáte na debilní otázku, tak se podívejte sem Exclamation Exclamation Exclamation --> http://google.com
Back to top
wizaard
táta fóra
táta fóra

7861.00 SMM
PostPosted: Tue Mar 15, 2005 3:02 pm    Post subject: Reply with quote

Hehehehe ... Jo, setřel ho pěkně! Razz Razz

Arrow Gimpl ...aneb časopis studujících | FAQ | Info o Satronu
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website
Tlumex
začátečník
začátečník

61.00 SMM
PostPosted: Tue Mar 15, 2005 5:50 pm    Post subject: hehe Reply with quote

Tak byl se v normalnim ksefte! Rikal sem si radsi si priplatim a budu vedet jak na tom sem! No bateku sem sehnal o 50Kc levneji/ten samej typ/ ale to je vedlejsi wink! A ted sme zkouseli s prodavacem do moji CX65 nacpat no vejde se tam ale ne poradne znovu musim zduraznit ze SE TAM PROSTE PORADNE NEVEJDE! Muze si pan sef stirac rikat co chce ten kryt to proste po case nemuze vydrzet a musi dojit k jeho poskozeni! To ze jich prodal stovky na veci nic nemeni, neminim mit po case mobil omotany izolepou! Shame on you
O duverihodnosti firmy uz se nehodlam bavit clovek kery upravuje na webu diskuzi jak se mu to zrovna hodi do kramu a neni schopen za sebe najit pri osobnim jednani odpovidajici zastup a maskuje to neschopnosti zakaznika je u me nula a ne vedouci internetoveho obchodu! Navic odlepenim celofanu kerej nema ani pul milimetru se to v zadnem pripade nevyresi!

No a nakonec sem koupil 900mAh ta se tam vejde v pohode a kolik vydrzi vam reknu priblizne do tydne!
Tlumex a.s.

Back to top
Meri.P
Guest

851.00 SMM
PostPosted: Tue Mar 15, 2005 6:32 pm    Post subject: vzkaz pro tlumexe Reply with quote

Myslis si, ze Tlumex hybe svetem? Shame on you Mam spis pocit, ze delas machra a neumis ani rozbalit baterii z obalu.

K diskuzi na mobilmanii: Mam taky takovej pocit, ze ses vysazenej proti starsim lidem, kteri chteji taky pracovat. A jestli si myslis, ze vsichni podnikatele maji miry 90-60-90 a jsou blondyny, tak jsi panacku na omylu.
Back to top
mr.chicony
Guest

851.00 SMM
PostPosted: Tue Mar 15, 2005 7:20 pm    Post subject: Reply with quote

Podnikám ve svém oboru už 6 let a nejvíc mě dokážou naštvat takoví lidé jako jste vy Pane Tlumex.Z vašeho jednání usuzuji ze nemáte nic lepšího na práci než obtěžovat slušné lidi a podle mě trpíte fetišistickou demencí.Já jsem si u Kabelmánie koupil baterii i datový kabel, na svůj telefon a jsem s tímto zbožím velice spokojen.Samozřejmě jsem si před použitím nezapomněl sundat ochranný obal.Vaše chování a jednání jen značí o výši vašeho IQ(velice mi připomínáte Američany jsou taky takoví magoři).Asi nic o internetovém obchodě nevíte, protože internetový obchod spočívá především o zasílání zboží formou poštovních balíků tudíž není potřeba žádné prodejny.Takže můžete být rád že zboží se dá vyzvednout i přímo v sídle firmy v případě Kabelmánie v bytě.A ta milá starší dáma mě také obsluhovala ale je to divné ke mně se chovala slušně?....
Back to top
1shark1
ostřílený diskusník
ostřílený diskusník

3061.00 SMM
PostPosted: Tue Mar 15, 2005 7:37 pm    Post subject: Reply with quote

Tady každej někoho stírá Very Happy
This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.     Forum Index -> Řada x65, x70 All times are GMT + 1 Hour
Goto page Previous  1, 2, 3  Next
Page 2 of 3

Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum