View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
zetko badatel

Joined: 14 May 2004 Posts: 127 Location: Banská Bystrica - SR
261.00 SMM
|
Posted: Tue Mar 15, 2005 7:31 pm Post subject: E-Mail klient |
|
|
Ahojte, mám M55 a v telefóne som si nastavil do mail klienta adresu čo mám na www.zoznam.sk, všetko je super aj mi to fungovalo, ale teraz mi ide len prijať mail, odoslanie zlyhá, bol som v Orange a chcel som si tak isto nastaviť adresu z Orangeportálu, ale ten mi pri odosielaní vypisuje error ID či niečo také, nemá niekto skúsenosti? |
|
Back to top |
|
 |
hawwwran (člen klubu SM) rozumbrada

Joined: 06 Apr 2004 Posts: 307 Location: Budějce.. krásné městečko mezi Berlínem a Lanzarote
1261.00 SMM
|
Posted: Tue Mar 15, 2005 9:51 pm Post subject: |
|
|
me jednou delal cybu seznam.cz.. hlasilo to chybu portu.. jako kdybych to spatne nastavil.. i kamosovi... ale druhy den uz to fachalo... asi chyba a strane seznamu.. treba to taky bude tak.. pokud ti to fungovalo a pa beze zmen prestalo, tak by to nemela byt tvoje chyba _________________ KONEČNĚ S65 !!!
PHP CSS Java script - http://www.hawwwran.com
 |
|
Back to top |
|
 |
zetko badatel

Joined: 14 May 2004 Posts: 127 Location: Banská Bystrica - SR
261.00 SMM
|
Posted: Tue Mar 15, 2005 9:53 pm Post subject: |
|
|
No trvá to trochu dlho čo sa týka "zoznamu" ale na orange to nejde a nejde, ale aj tak dík |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|