View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
kabel začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Tue Mar 22, 2005 4:21 pm Post subject: programovaní tlacitek |
|
|
Zajimalo by me estli by treba slo naprogramovat naky tlacitko, napr.: kdyz zmacknu joystick up jednou,tak se mi zapne GPRS a kdyz zmacknu joystick up dvakrat za sebou rychle,tak aby se mi spustila Java aplikace(pouzil bych to u ASB,kdyz nechci mit GPRS porad zapnuty)!!Je to vubec mozny?! _________________ M65 fw 25...+hafec patchu |
|
Back to top |
|
 |
igi rozumbrada

1261.00 SMM
|
Posted: Tue Mar 22, 2005 4:26 pm Post subject: Re: programovaní tlacitek |
|
|
kabel wrote: | Zajimalo by me estli by treba slo naprogramovat naky tlacitko, napr.: kdyz zmacknu joystick up jednou,tak se mi zapne GPRS a kdyz zmacknu joystick up dvakrat za sebou rychle,tak aby se mi spustila Java aplikace(pouzil bych to u ASB,kdyz nechci mit GPRS porad zapnuty)!!Je to vubec mozny?! | funkcia sa da priradit iba podrzaniu joysticku a potom styrom smerom... o dvojnasobnom stlaceni som nepocul  |
|
Back to top |
|
 |
Ricky (člen klubu SM) řád zlaté antény

5862.00 SMM
|
Posted: Tue Mar 22, 2005 6:42 pm Post subject: Re: programovaní tlacitek |
|
|
kabel wrote: | Zajimalo by me estli by treba slo naprogramovat naky tlacitko, napr.: kdyz zmacknu joystick up jednou,tak se mi zapne GPRS a kdyz zmacknu joystick up dvakrat za sebou rychle,tak aby se mi spustila Java aplikace(pouzil bych to u ASB,kdyz nechci mit GPRS porad zapnuty)!!Je to vubec mozny?! |
Jo je k tomu program, jmenuje se x65 DSE (Direct softkey editor) a je tu i článek na změnu kláves, mám pocit, že jej psal hanni  _________________ Autor Matikáře a brzda Fyzikáře. Zakládám svůj nový portál o Výdělcích na netu a Java aplikacích. |
|
Back to top |
|
 |
MLB všeználek

4261.00 SMM
|
Posted: Tue Mar 22, 2005 6:53 pm Post subject: Re: programovaní tlacitek |
|
|
Ricky wrote: | kabel wrote: | Zajimalo by me estli by treba slo naprogramovat naky tlacitko, napr.: kdyz zmacknu joystick up jednou,tak se mi zapne GPRS a kdyz zmacknu joystick up dvakrat za sebou rychle,tak aby se mi spustila Java aplikace(pouzil bych to u ASB,kdyz nechci mit GPRS porad zapnuty)!!Je to vubec mozny?! |
Jo je k tomu program, jmenuje se x65 DSE (Direct softkey editor) a jsou tu i článek na změnu kláves, mám pocit, že jej psal hanni  |
Ehm, ale priradenie funkcie dvojnasobnemu stlaceniu tam nie je.... _________________ CX70 fw56 |
|
Back to top |
|
 |
Ricky (člen klubu SM) řád zlaté antény

5862.00 SMM
|
Posted: Tue Mar 22, 2005 7:01 pm Post subject: Re: programovaní tlacitek |
|
|
MLB wrote: | Ricky wrote: | kabel wrote: | Zajimalo by me estli by treba slo naprogramovat naky tlacitko, napr.: kdyz zmacknu joystick up jednou,tak se mi zapne GPRS a kdyz zmacknu joystick up dvakrat za sebou rychle,tak aby se mi spustila Java aplikace(pouzil bych to u ASB,kdyz nechci mit GPRS porad zapnuty)!!Je to vubec mozny?! |
Jo je k tomu program, jmenuje se x65 DSE (Direct softkey editor) a jsou tu i článek na změnu kláves, mám pocit, že jej psal hanni  |
Ehm, ale priradenie funkcie dvojnasobnemu stlaceniu tam nie je.... |
To myslím není, ale pokud to myslel jako příklad, tak jsem mu řekl, co a kde...  _________________ Autor Matikáře a brzda Fyzikáře. Zakládám svůj nový portál o Výdělcích na netu a Java aplikacích. |
|
Back to top |
|
 |
Gohomo začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Tue Mar 22, 2005 7:49 pm Post subject: Re: programovaní tlacitek |
|
|
igi wrote: | funkcia sa da priradit iba podrzaniu joysticku a potom styrom smerom... o dvojnasobnom stlaceni som nepocul  |
Dá sa priradiť funkcia pre krátke stlačenie joysticku (click) - tu je typicky vstup do menu, a potom pre podržanie joysticku (hold) _________________ Motorola 770CX - N 5110 - N 6110 - N 6210 - N 3510i - N 6610 - Siemens CX65 (oživený) + veľa patchov + DCA-510 |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|