View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Krehy badatel

261.00 SMM
|
Posted: Tue Mar 22, 2005 12:35 pm Post subject: Systém souborů vs. Vlastní soubory |
|
|
Zajímalo by mě jaký je rozdíl mezi obsahem položky Systém soub. a vlastní soubory? Mě připadá že je to to samý, nemyslíte? Takže nevím k čemu je systém soub. když je v mobilu i asistent paměti. _________________ C65->SXone |
|
Back to top |
|
 |
igi rozumbrada

1261.00 SMM
|
Posted: Tue Mar 22, 2005 12:51 pm Post subject: Re: Systém souborů vs. Vlastní soubory |
|
|
Krehy wrote: | Zajímalo by mě jaký je rozdíl mezi obsahem položky Systém soub. a vlastní soubory? Mě připadá že je to to samý, nemyslíte? Takže nevím k čemu je systém soub. když je v mobilu i asistent paměti. | po anglicky to je filesystem a my stuff-my stuff je len zjednoduseny filesystem-nezobrazuju sa tam niektore adresare ako napr voice memo a mysli ze aj sms archiv... napriklad ked si das patch aby ti fotky ukladalo do adresaru "myfoto tak" filesystem zobrazuje adresar s nazvom "pictures" ale v skutocnosti je to adresar "myphoto" dufam ze si aspon daco pochopil  |
|
Back to top |
|
 |
oookoook veterán

10861.00 SMM
|
Posted: Tue Mar 22, 2005 2:32 pm Post subject: |
|
|
Filesystem zobrazuje skutecny slozky na disku - treba Java/jam/Applications (Games). Vlastni soubory to tridi trochu jinak - napriklad Hry a Aplikace mas hned na prvni urovni a Javy veci se ti ukazou jako jeden "soubor" - program, i kdyz ve skutecnosti je to aslozka a v ni soubory jar, jad a ikonka. _________________ Oook Oook! |
|
Back to top |
|
 |
szkepek táta fóra

Joined: 17 Jan 2005 Posts: 1269 Location: Konice - největší prdel na jih od Arktidy a na Sever od Sahary
7861.00 SMM
|
Posted: Tue Mar 22, 2005 7:21 pm Post subject: |
|
|
No, presne tak. mozna mas zmeneny ikony, takze to mas stejny. Ja jsem treba mel ikony Windows XP a taky jsem tam mel Syst. Souborů, místo vlastní soubory. Výhoda Systému Souborů je, ze muzes napr. pouzivat IRDa i na posilani her a zprav z Archivu nebo tak. |
|
Back to top |
|
 |
igi rozumbrada

1261.00 SMM
|
Posted: Tue Mar 22, 2005 7:25 pm Post subject: |
|
|
szkepek wrote: | No, presne tak. mozna mas zmeneny ikony, takze to mas stejny. Ja jsem treba mel ikony Windows XP a taky jsem tam mel Syst. Souborů, místo vlastní soubory. Výhoda Systému Souborů je, ze muzes napr. pouzivat IRDa i na posilani her a zprav z Archivu nebo tak. | presne tak-filesystem ma vacsie vyuzitie... ja osobne som si ho dal aj do flexmenu-namiesto my stuff  |
|
Back to top |
|
 |
Krehy badatel

261.00 SMM
|
Posted: Wed Mar 23, 2005 9:53 am Post subject: |
|
|
No jo, ale pak je tam celkem zbytečný dávat tu položku Vlastní soubory, ne? Stačil by pouze ten filesystem a hotovo. _________________ C65->SXone |
|
Back to top |
|
 |
igi rozumbrada

1261.00 SMM
|
Posted: Wed Mar 23, 2005 12:41 pm Post subject: |
|
|
Krehy wrote: | No jo, ale pak je tam celkem zbytečný dávat tu položku Vlastní soubory, ne? Stačil by pouze ten filesystem a hotovo. | tie "vlastne subory" su skor pre beznych uzivatelov ktory sa nebudu hrabat napriklad v system je to cosi ako galeria u nokii |
|
Back to top |
|
 |
wizaard táta fóra

Joined: 11 Sep 2004 Posts: 1045 Location: Očelice u Českého Meziříčí, ČR
7861.00 SMM
|
Posted: Wed Mar 23, 2005 12:43 pm Post subject: |
|
|
igi wrote: | tie "vlastne subory" su skor pre beznych uzivatelov ktory sa nebudu hrabat napriklad v system je to cosi ako galeria u nokii |
No tak! Takhle hanlivě Vlastní složky (My stuff) neoslovujte! Fuj! Hanba vám (ale jinak máš samozřejmě pravdu) _________________ Siemens C35i, CX65 -> SonyEricsson K700i, K750i
Gimpl ...aneb časopis studujících | FAQ | Info o Satronu |
|
Back to top |
|
 |
|