clevis.czSiemensMania | WMmania | VySemNesmite | SiemensMania na Facebooku
EnglishČesky
SiemensMania has a brand new forum
  SiemensMania    Fórum

Off-line verze  TESTY  Náhradní díly  Podpořte SM  

ÚVOD FÓRUM CHAT
:: View topic - Prosím o zkušenosti..... C65

FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   Skupiny uživatelůSkupiny uživatelů   ProfileProfile   ChatChat   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages 
 BankBank   LotteryLottery   User ShopsUser Shops   ShopsShops 

Prosím o zkušenosti..... C65
Goto page Previous  1, 2, 3, 4  Next

Reply to topic     Forum Index -> Řada x65, x70
View previous topic :: View next topic  
Author Message
Mr. Hahn alias ConPower
siemensmaniak
siemensmaniak

14862.50 SMM
PostPosted: Thu Mar 17, 2005 6:53 pm    Post subject: Reply with quote

Onecar wrote:
Mr. Hahn alias ConPower wrote:
Anonymous wrote:

tak nak vypada disple pozor toto neni displey c65

Tohle je CF62 Smile . Tyhle dva founy mají HW totožný displej.

Silne nesouhlasim! Ja CF62 mel v ruce a C65 ma o dost jemnejsi displej. Navic CF62 ma takovy zubaty ikonky... Think

Siemens CF62

rozměry displeje - 27 × 27 mm
rozlišení displeje - 130 × 130 bodů
„jemnost“ displeje - 2 318 bodů/cm2
barevný displej - 65 tisíc barev

Siemens C65

rozměry displeje - 28 × 28 mm
rozlišení displeje - 130 × 130 bodů
„jemnost“ displeje - 2 156 bodů/cm2
barevný displej - 65 tisíc barev

No, takže to má být dokonce naopak Shame on you . CF62 rozhodně nemá hrubší displej.
Back to top
View user's profile Send private message
cool-x
kolemjdoucí

1.00 SMM
PostPosted: Sat Mar 19, 2005 4:08 pm    Post subject: Reply with quote

C65 není špatnej, funcema slušně zásobenej ale TEN DISPLAY Twisted Evil Když jsem ho položil vedle kamarádova Alcatelu 756 uplně jsem se styděl Embarassed CX65 bude lepší volba Dancing
R.I.P
ostřílený diskusník
ostřílený diskusník

3061.00 SMM
PostPosted: Sat Mar 19, 2005 4:36 pm    Post subject: Reply with quote

cool-x wrote:
C65 není špatnej, funcema slušně zásobenej ale TEN DISPLAY Twisted Evil Když jsem ho položil vedle kamarádova Alcatelu 756 uplně jsem se styděl Embarassed CX65 bude lepší volba Dancing

Jo, kdyz dobre hledas najdes ho za 4599-; na http://www.aaamobil.cz. NEVYKOUPIT-MAM HO TAM VYHLIDLY I JA Exclamation Exclamation Exclamation

Než se zeptáte na debilní otázku, tak se podívejte sem Exclamation Exclamation Exclamation --> http://google.com
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
R.I.P
ostřílený diskusník
ostřílený diskusník

3061.00 SMM
PostPosted: Sat Mar 19, 2005 4:39 pm    Post subject: Reply with quote

Nebo ho maj na http://www.123mobil.cz za 4499-;

Než se zeptáte na debilní otázku, tak se podívejte sem Exclamation Exclamation Exclamation --> http://google.com
Back to top
trikostrip
pisatel
pisatel

661.00 SMM
PostPosted: Wed Mar 23, 2005 7:55 pm    Post subject: Re: Prosím o zkušenosti..... C65 Reply with quote

krvesaj wrote:
Můj kámoš dneska ztratil mobil(Nokii 3100) a již přemýšlí o novém. Chtěl by nějaký s foťákem, infra, 10MB pamětí, 40-ti hlasé polyfonie za cenu do 3500,- Že by C65?
Můžete mi někdo napsat vaše zkušenosti s C65, abych mu to řekl. Co je na ní dobré a co zas špatné. A nevíte s jakou verzí firmwaru se nyní prodává C65 v internetových a kamených obchodech?
Poraďte, pleas

Jo ten by vyhovoval ,ale podle mě by se moc uspěchal ,být na jeho místě tak si koupím cx65-je sice dražší,ale zato se to vyplatí.cx65 je lepší v tom ,že má větší rozlišení FOŤÁKU a displeje,který je taky větší,dál má e-mailového klienta,přehrává videa a taky má led diody.Samozřejmě záleží na něm ,ale podle mě je lepší si připlatit. Shocked Anxious

Mr. Hahn alias ConPower
siemensmaniak
siemensmaniak

14862.50 SMM
PostPosted: Wed Mar 23, 2005 7:59 pm    Post subject: Reply with quote

cool-x wrote:

Símtě, ten Alkáč je jiná třída! C65 srovnávej s OT556 (nebo jak se to jmenuje) a ne s OT756. Nevíc se mi zdá, že na to, že je displej C65 pasivní, je vynikající a čitelný dokonce i na přímém slunci (!).
Back to top
Bond
čestný člen
čestný člen

14861.00 SMM
PostPosted: Wed Mar 23, 2005 8:22 pm    Post subject: Reply with quote

Nevíc se mi zdá, že na to, že je displej C65 pasivní, je vynikající a čitelný dokonce i na přímém slunci (!).

Jo zkousels to nekdy ?? Jestli jo tak nevím co si viděl, protože na přímém slunci jo displej skoro neviditelný a tudíž na něm nic nepřečteš Exclamation
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website
MartinK
rozumbrada
rozumbrada

1261.00 SMM
PostPosted: Wed Mar 23, 2005 9:17 pm    Post subject: Reply with quote

Já mam C65 a zrovna nedávno sem zkoušel dívat se na displej na přímym slunci. Samozřejmě, že displej neni tak čitelnej, jako normálně, ale čitelnost je hodně dobrá.
Back to top
seman12
kolemjdoucí

1.00 SMM
PostPosted: Wed Mar 23, 2005 9:49 pm    Post subject: Reply with quote

Ja mam Cx65 a som s nim az nad mieru spokojny menu od orangeu som si prerobil alebo si moze stahnut obnovu systemu ci coho a bude ako od vyroby ikonky sa zmenia a prida tam aj down.asistenta Tu je link:http://www.siemensmania.cz/content.php?id=223 Ja osobne odporucam CX65 aj za ten priplatok Applause Dancing Very Happy Smile Hand
Back to top
Bond
čestný člen
čestný člen

14861.00 SMM
PostPosted: Wed Mar 23, 2005 9:59 pm    Post subject: Reply with quote

MartinK wrote:
Já mam C65 a zrovna nedávno sem zkoušel dívat se na displej na přímym slunci. Samozřejmě, že displej neni tak čitelnej, jako normálně, ale čitelnost je hodně dobrá.

Tak to sem mel nejakej divnej, protože když to bylo na přímím slunci a dopadali na to přímo paprsky tak tam nebylo skoro nic videt
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website
Dieg0
siemensmaniak
siemensmaniak

19990.28 SMM
PostPosted: Thu Mar 24, 2005 8:09 am    Post subject: Reply with quote

bondcze wrote:
Nevíc se mi zdá, že na to, že je displej C65 pasivní, je vynikající a čitelný dokonce i na přímém slunci (!).

Jo zkousels to nekdy ?? Jestli jo tak nevím co si viděl, protože na přímém slunci jo displej skoro neviditelný a tudíž na něm nic nepřečteš Exclamation
Ja uy ked vzjdem vonku a svieti mi len obzcajne "svetlo" z neba z hocijakych uhlov na displej tak nic moc nevidim.Dieg0
Sh@dy
táta fóra
táta fóra

7861.00 SMM
PostPosted: Thu Mar 24, 2005 10:18 am    Post subject: Reply with quote

Ked uz sa tu tolklo pise o tom displeji na C65, tak sa pridam aj ja. Bol som velmi prekvapeny ked som to prvy krat uvidel, ale displeje na C65 asi niesu vsetky rovnake. Sestra ma ovela krajsie farby a dokonca aj lepsi fotak.
jenda^^
čestný člen
čestný člen

14937.90 SMM
PostPosted: Thu Mar 24, 2005 10:19 am    Post subject: Reply with quote

Dieg0 wrote:
bondcze wrote:

Ja uy ked vzjdem vonku a svieti mi len obzcajne "svetlo" z neba z hocijakych uhlov na displej tak nic moc nevidim.Dieg0

Já bych to řekl takhle: Když na to svítí slunce, tak je tam sice něco vidět, ale musí se to docela natočit....

Možná jenom pro ilustraci, ale neberte to moc vážně, doopravdy je to možná trochu horší. Tohle jsem fotil v 10:10 a nesvítilo na to přímý slunce, protože bylo zataženo (podsvícení je tam zaplý - 60%). Až bude sluníčko, tak klidně vyfotim znova :

Pojďte pokecat na VySemNesmíte.cz a neupejpejte se Smile Máme novou verzi webu.
Back to top
Mr. Hahn alias ConPower
siemensmaniak
siemensmaniak

14862.50 SMM
PostPosted: Thu Mar 24, 2005 10:28 am    Post subject: Reply with quote

bondcze wrote:

Včera jsem šel ze školy, peklo slunko a já jsem držel kámošovu C65-ku v ruce, tak vím, co mluvím!!! No jo no, ale taky může být každý displej jiná ves .

Jak říkám, bylo to na přímém slunku a čitelnost byla velice dobrá.
Back to top
Dieg0
siemensmaniak
siemensmaniak

19990.28 SMM
PostPosted: Thu Mar 24, 2005 10:34 am    Post subject: Reply with quote

bondcze wrote:

Včera jsem šel ze školy, peklo slunko a já jsem držel kámošovu C65-ku v ruce, tak vím, co mluvím!!! No jo no, ale taky může být každý displej jiná ves .

Jak říkám, bylo to na přímém slunku a čitelnost byla velice dobrá.
Ja mam displej na priamom slnku kazdy den wink.Displej je proste po odrazani svetla od sklicka krytu malo citatelny.Povedal by som ze je dobre citatelny na slnku s vypnutym podsvietenim.Inac C65 by som nebral ani za svet.Ale bohuzial Sad.CX je lepsia.Dieg0
Reply to topic     Forum Index -> Řada x65, x70 All times are GMT + 1 Hour
Goto page Previous  1, 2, 3, 4  Next
Page 3 of 4

Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum