View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
zoltan kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Thu Mar 24, 2005 1:53 pm Post subject: problém s Vissie |
|
|
při instalaci vissie se mi asi v pulce objevi hlaska chyba při pokusu o přesunutí souboru expsrv.dll a VBAJET32.dll. Když dám ignorovat tak se mi to nainstaluje, poté program spustím se správným nastavením portu v okně programu ( v pravo dole ) objeví :
AT + CPMS =?>ERROR
nevím co to je ale už bych se chtěl konečně chtěl zbavit toho zvuku foťáku, jo a mam kabel DCA-540
Dik moc  |
|
Back to top |
|
 |
Krokodýl čestný člen

14921.78 SMM
|
Posted: Thu Mar 24, 2005 2:53 pm Post subject: |
|
|
Použij program Simoco . Je to sice shareware, ale měsíc používání je zdarma a za těch pár korun opravdu stojí. _________________ Zálohovat, zálohovat, zálohovat!!!
Siemense / historie
M35i > ME45i > M55 > M65 + SX1 /už ne :-(/ > M55 > CX70 + S65repase> S75
WinMobile
"`XDA` Orbit2" --> HTC Touch Cruise ---> HTC Diamond 2, WM6.1, SDHC 8GB .... |
|
Back to top |
|
 |
Dieg0 siemensmaniak

Joined: 08 Nov 2004 Posts: 2937 Location: SR Lipt. Mikulas Telefon: Siemens C65
19990.28 SMM
|
Posted: Thu Mar 24, 2005 3:03 pm Post subject: |
|
|
Krokodýl wrote: | Použij program Simoco . Je to sice shareware, ale měsíc používání je zdarma a za těch pár korun opravdu stojí. | Ved ale ja ho mam a pouyivam ho uz asi 3 mesiace a nic mi to neobmedzilo.Mozem s nim stale robit ako predtim.Dieg0 _________________ ...odstraneno - prilis velky obrazek... |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|