View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
cool-x kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Sat Mar 26, 2005 12:27 pm Post subject: Ceny datových přenosů |
|
|
Mám T-mobile Twist Standard, operátorka mi tvrdí že přes gprs 1Kb stojí 0,07 Kč a účtuje se po 5 Kb. Myslím že ale kecá. A jak jste na tom vy? Kolik vás stojí stažení několika mejlů nebo prohlížení stránek? _________________ BOSH 608 -> Motorola T2288R -> Siemens C55 ->Alcatel OT302 ->Siemens CT65 (Fw 16 zatim čekám na verzi 99) |
|
Back to top |
|
 |
Bee pisatel

661.00 SMM
|
Posted: Sat Mar 26, 2005 12:33 pm Post subject: Re: Ceny datových přenosů |
|
|
cool-x wrote: | Mám T-mobile Twist Standard, operátorka mi tvrdí že přes gprs 1Kb stojí 0,07 Kč a účtuje se po 5 Kb. Myslím že ale kecá. A jak jste na tom vy? Kolik vás stojí stažení několika mejlů nebo prohlížení stránek? |
U sloevenskeho eurotelu platim 300sk bez dph na mesiac a je v tom 1500MB co sa da len dost tažko presurfovat s takou rychlosťou... A tych 1500MB by si nemal prekrocit lebo ak to prekrocis druhy raz tak dalsi mesiac mas iba 10000MB a nad 1000MB platis 35sk/MB bez DPH... A to je potom slusna sumicka... ...ale ta rychlost je bieda...  |
|
Back to top |
|
 |
capo di tutti capi táta fóra

7861.00 SMM
|
Posted: Sat Mar 26, 2005 12:36 pm Post subject: Re: Ceny datových přenosů |
|
|
Bee wrote: | cool-x wrote: | Mám T-mobile Twist Standard, operátorka mi tvrdí že přes gprs 1Kb stojí 0,07 Kč a účtuje se po 5 Kb. Myslím že ale kecá. A jak jste na tom vy? Kolik vás stojí stažení několika mejlů nebo prohlížení stránek? |
U sloevenskeho eurotelu platim 300sk bez dph na mesiac a je v tom 1500MB co sa da len dost tažko presurfovat s takou rychlosťou... A tych 1500MB by si nemal prekrocit lebo ak to prekrocis druhy raz tak dalsi mesiac mas iba 10000MB a nad 1000MB platis 35sk/MB bez DPH... A to je potom slusna sumicka... ...ale ta rychlost je bieda...  | jaka tam je rychlost? _________________ Buď múdrejší ako sú ostatní, ale nepovedz im to |
|
Back to top |
|
 |
Bee pisatel

661.00 SMM
|
Posted: Sat Mar 26, 2005 12:43 pm Post subject: Re: Ceny datových přenosů |
|
|
capo di tutti capi wrote: | Bee wrote: | cool-x wrote: | Mám T-mobile Twist Standard, operátorka mi tvrdí že přes gprs 1Kb stojí 0,07 Kč a účtuje se po 5 Kb. Myslím že ale kecá. A jak jste na tom vy? Kolik vás stojí stažení několika mejlů nebo prohlížení stránek? |
U sloevenskeho eurotelu platim 300sk bez dph na mesiac a je v tom 1500MB co sa da len dost tažko presurfovat s takou rychlosťou... A tych 1500MB by si nemal prekrocit lebo ak to prekrocis druhy raz tak dalsi mesiac mas iba 10000MB a nad 1000MB platis 35sk/MB bez DPH... A to je potom slusna sumicka... ...ale ta rychlost je bieda...  | jaka tam je rychlost? |
velmi sa netes... Som rad ked mi to ide 5kB/s ale dakedy ked sa mu chce tak da aj 6,5... ale dakedy to ide aj v bajtoch... Ak pozeras len jednu stranku tak v pohode....ak dve tak uz cakas...  |
|
Back to top |
|
 |
busch čestný člen

27.84 SMM
|
Posted: Sat Mar 26, 2005 12:48 pm Post subject: Re: Ceny datových přenosů |
|
|
cool-x wrote: | Mám T-mobile Twist Standard, operátorka mi tvrdí že přes gprs 1Kb stojí 0,07 Kč a účtuje se po 5 Kb. Myslím že ale kecá. A jak jste na tom vy? Kolik vás stojí stažení několika mejlů nebo prohlížení stránek? |
Proč by měla kecat? IMO má pravdu, viz http://t-mobile.cz/Web/Residential/TarifySluzby/DatoveSluzby/T-MobileGPRS-Twist.aspx _________________ Stav dobytka oproti minulému roku nezměněn. Méně krav, ale zato více volů. Také sviní je letos dost.
Nokia 6234, Ericsson T65 |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|