View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
jardas (člen klubu SM) badatel

Joined: 26 Dec 2004 Posts: 172 Location: Praha...největší vesnice v republice
261.00 SMM
|
Posted: Mon Mar 28, 2005 9:52 pm Post subject: SiMoCo |
|
|
mam problem s USB kabelem(ano,jsem blbec a setril jsem kde jsem nemel )-MPM po nem nechodi,ale SiMoCo jo...coz je relativne jedno,protoze SiMoCo bohate staci a umi snad vsechno....ale ted potrebuju kompletne vsechno co v nem je(tedy co jsem tam dal sam-adresar,melodie.aplikace atd) zalohovat nez dam tlf do servisu a nejak tuto kompletni moznost v SiMoCo nemuzu najit...poradite??Diky _________________ M65
Stav se na kus řeči...CHLAPI SOBĚ |
|
Back to top |
|
 |
vbvbvb táta fóra

7861.00 SMM
|
Posted: Mon Mar 28, 2005 9:54 pm Post subject: |
|
|
Ak zalozis este mozno tri temy tak ti niekto poradi  _________________
Nokia 6610i => Siemens CX65- EL71 od orange |
|
Back to top |
|
 |
vbvbvb táta fóra

7861.00 SMM
|
Posted: Mon Mar 28, 2005 9:56 pm Post subject: |
|
|
Najlepsie by bolo zalohovat ff cez v-klay alebo take nieco _________________
|
Back to top |
|
 |

261.00 SMM
|
Posted: Mon Mar 28, 2005 10:04 pm Post subject: |
|
|
DIky,ale V KLay je pro me spanelska vesnice a na kouzla co delate vy si netroufnu-proste to neumim-zivim se rukama a ne PC-ostatne do servisu ho chci dat prave kvuli nahrani FW43-tedy az bude i u nich,jenze v servisu mi zalohu neudelaj... _________________ M65
|
Back to top |
|
 |
vbvbvb táta fóra

7861.00 SMM
|
Posted: Mon Mar 28, 2005 10:38 pm Post subject: |
|
|
vbvbvb wrote: | Najlepsie by bolo zalohovat ff cez v-klay alebo take nieco | To asi nie. Ked to davas do servisu aby ti prehrali fw tak keby si urobil zalohu ff a potom ju nahral tak by si mal naspat ten isty fw. A kedze davas telefon do servisu koli fw tak asi nemas ani servisny kabel _________________
|
Back to top |
|
 |

261.00 SMM
|
Posted: Mon Mar 28, 2005 10:57 pm Post subject: |
|
|
CHci si jen udelat beznou zalohu adresare-uprimne-jaky mam kabel tedy nevim(je od Aligatora)ale predpokladam,ze kdyz jim jdou sem tam soupat fotky,videa,melodie a pres SiMoCo psat sms v Pc,tak dokaze i zalohovat ty zakladni veci...
Mimochodem-chvili (ale dost pochybne)fungoval i s MPM,ale ted uz par dni vubec-proto jsem zacal pouzivat SMC-s nim chodi stale.
Takze moje otazka zni:Umi SiMoCo(snad posledni verze)zalohovat adresar,melodie,sms,mms...?POkud ano,tak kde to v nem mam hledat? _________________ M65
|
Back to top |
|
 |
Krokodýl čestný člen

14921.78 SMM
|
Posted: Tue Mar 29, 2005 8:53 am Post subject: |
|
|
jardas wrote: | CHci si jen udelat beznou zalohu adresare-uprimne-jaky mam kabel tedy nevim(je od Aligatora)ale predpokladam,ze kdyz jim jdou sem tam soupat fotky,videa,melodie a pres SiMoCo psat sms v Pc,tak dokaze i zalohovat ty zakladni veci...
Mimochodem-chvili (ale dost pochybne)fungoval i s MPM,ale ted uz par dni vubec-proto jsem zacal pouzivat SMC-s nim chodi stale.
Takze moje otazka zni:Umi SiMoCo(snad posledni verze)zalohovat adresar,melodie,sms,mms...?POkud ano,tak kde to v nem mam hledat? |
Jardas, proč se na tu samou věc ptáš 4x?? Odpověď máš v jiném tvém dotazu, já odpověď fakt 4x psát nebudu. _________________ Zálohovat, zálohovat, zálohovat!!!
Siemense / historie
M35i > ME45i > M55 > M65 + SX1 /už ne :-(/ > M55 > CX70 + S65repase> S75
WinMobile
"`XDA` Orbit2" --> HTC Touch Cruise ---> HTC Diamond 2, WM6.1, SDHC 8GB .... |
|
Back to top |
|
 |

261.00 SMM
|
Posted: Tue Mar 29, 2005 4:29 pm Post subject: |
|
|
Diky,uz jsem ji cetl(mimochodem.ptal jsem se i v "kdo poradi telatku"a tam mi pro zmenu rekli at si zalozim vlastni tema,ze to tam nepatri-takze se radsi zeptam vickrat-treba nekdo odpovi)
a k tomu SiMoCu-ano zjistil jsem,ze se daji do PC snad hromadne kopirovat "data"-tedy co co je v slozkach,ale co trebe prave adresar,kalendar ...ty preci v techto slozkach nejsou(nebo jsou skryty a,ale kopiruji se?)a dalsi vec-kdyz je budu chtit obnovit,tak pouhym nakopirovanim zpet se logicky stane to,ze tam neco bude 2x ne? _________________ M65
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|