View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Mick. začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Mon Mar 28, 2005 8:39 pm Post subject: |
|
|
Co se týče foťáku tak u novějších mobilu je část čočky přikrytá a má zakapnutej joystik už to zde bylo v jednom članku je to jen kousek plastu čočka je stejná. Co se týče kvality fotografií tak ta se zlepšila s firmware.
Zlepšila se citlivost na světlo. mohu vam to ukazat jen řekněte kam to mám poslat mam fotku vyfocenou firmware 25 a firmware 43 je to rozdíl. |
|
Back to top |
|
 |
Guest
851.00 SMM
|
Posted: Tue Mar 29, 2005 3:00 pm Post subject: |
|
|
Mick. wrote: | Co se týče foťáku tak u novějších mobilu je část čočky přikrytá a má zakapnutej joystik už to zde bylo v jednom članku je to jen kousek plastu čočka je stejná. Co se týče kvality fotografií tak ta se zlepšila s firmware.
Zlepšila se citlivost na světlo. mohu vam to ukazat jen řekněte kam to mám poslat mam fotku vyfocenou firmware 25 a firmware 43 je to rozdíl. |
Jestli jste myslel me tak na [email protected]  |
|
Back to top |
|
 |
trikostrip pisatel

Joined: 21 Mar 2005 Posts: 202 Location: -neznámé- Telefon:cx65
661.00 SMM
|
Posted: Tue Mar 29, 2005 3:02 pm Post subject: |
|
|
Anonymous wrote: | Mick. wrote: | Co se týče foťáku tak u novějších mobilu je část čočky přikrytá a má zakapnutej joystik už to zde bylo v jednom članku je to jen kousek plastu čočka je stejná. Co se týče kvality fotografií tak ta se zlepšila s firmware.
Jestli jste myslel me tak na [email protected]  |
Kdo jiny nez ja. mozna,ze se nekdy prihlasim.  _________________ Nový mobil?Jedině siemens! Great siemens |
|
Back to top |
|
 |
Bonfire čestný člen

Joined: 28 Mar 2004 Posts: 3887 Location: Brno, Viničné Šumice Phone: HTC HD2 9259.32 SMM
Příspěvky na SM: 110,- |
Posted: Tue Mar 29, 2005 3:08 pm Post subject: |
|
|
ja s tebou souhlasim, ze mu vymenili fotak za lepsi (stejne jako SW verze existuji i HW verze). ja mam na MC60 strasny fotak, kamarad ma novejsi MC60 asi tak o pul roku a ty fotky jsou uplne o necem jinem, stejne jako displej. Ten bych si i spletl s displejem od x65 (myslim v zobrazeni barev), jsou na nem krasne barvy, poradna cerna.. ne jak na moji MC60 ktera ma miso cerne hnedou a misto stupnu sedi stupne hnedi.... _________________ C1,C2,C3,C4,C5,P1,S3,S3plus,S3com,S4,S6,S8,C10,E10,S10,S10active,SL10,U10,S15,C25,C28,S25,C30,M30,A35,A36,C35,M35,S35,S40,S42,
S45,S46,SL42,SL45,ME45,A50,M46,M50,MT50,C55,A60,C60,C62,CF62,M55,MC60,S55,SX56,A57,A65,C65,CFX65,CX65,CX70,M65,S65,SF65,SX1,
A75,AX75,C75,CC75,CF75,CF75B1,CL75,CX75,SL75,SG75,SXG75,E61,E71,CF110,CL85,EF61,EF81,EF82,EF91,SLV140,SL98
Xelibri X1,X3,X4,X7,X8
>> Siemens Museum <<
Koupím Siemens, který nemám. |
|
Back to top |
|
 |
szkepek táta fóra

Joined: 17 Jan 2005 Posts: 1269 Location: Konice - největší prdel na jih od Arktidy a na Sever od Sahary
7861.00 SMM
|
Posted: Tue Mar 29, 2005 3:26 pm Post subject: |
|
|
trikostrip wrote: | Myslim,ze by ti to zadarmo nevymenili!Podivej se na ten fotak a popis co je okolo nej.Ja mam cx65 a mam okolo nej napsane:DIGITAL VGA CAMERA 1:2.8 mozna kdyby ti to vymenili tak i s tim,pokud vim ten napis u c65 neni doufam,ze ti to pomuze kdyztak sorry.Nebo lepsi bude kdyz zajdes do toho servisu.Ja jsem si otrel cocku a je to mnohem lepsi nejspis ti to nevymenili ale jak tu vsichni rikaji tak je to bud tim FW nebo,ze je to ciste. 8) |
Lidi. Je to tak. Nekdo se ptal jakou nahodou jsem na to prisel? Proste jsme zaroven parili PHOPOPET a mu o jaksi lip bralo veci a reagovalo, tak me napadlo se podivat, jestli to nemam zapraseny a nemel jsem, tak me proste napadlo podivat se na ten jeho. Udelal jsem hruby nacrt v Malovan, ale nechaapu, jak tady mam dat obrazek. To ho nejdriv musim dat nekam na net nebo co? S tim kamosem je takova divna domluva. Treba jsem zjistil ze za zavadu, ktera byla PODLE ME v Softwaru platil nejaky DVA TISICE. Taky jsme to rozebirali (mobily) a zjistili jsme ze tam ma par jinych (vzhledove, ne co se tyce hodnot) odporu a tak, to asi ale nema vyznam. Az se naucim posilat obrazky, tak vam sem dam aspon nacrt. |
|
Back to top |
|
 |
szkepek táta fóra

Joined: 17 Jan 2005 Posts: 1269 Location: Konice - největší prdel na jih od Arktidy a na Sever od Sahary
7861.00 SMM
|
Posted: Tue Mar 29, 2005 7:13 pm Post subject: |
|
|
Bonfire wrote: | ja s tebou souhlasim, ze mu vymenili fotak za lepsi (stejne jako SW verze existuji i HW verze). ja mam na MC60 strasny fotak, kamarad ma novejsi MC60 asi tak o pul roku a ty fotky jsou uplne o necem jinem, stejne jako displej. Ten bych si i spletl s displejem od x65 (myslim v zobrazeni barev), jsou na nem krasne barvy, poradna cerna.. ne jak na moji MC60 ktera ma miso cerne hnedou a misto stupnu sedi stupne hnedi.... |
No vidite to. Nahore nekdo pise, ze novejsi mobily maji zakpnuty Yoystick a zakryty fotak. ja nevim co mam, kazdopadne fotak mam zakryty a Yoystick nezakapnuty 8) 8) . To je jenom detail. Dulezite je, ze mi tu aspon nekdo castecne veri. Je pravda, ze fotak je mozna stejnej, ja tam jenom mam ten osklivej kryt. |
|
Back to top |
|
 |
scater věrný diskusník

2061.00 SMM
|
Posted: Tue Mar 29, 2005 7:24 pm Post subject: |
|
|
jesi ten obrázek chceš sem dát,pošli mi ho na mejl.Já to sem nahraju!
PS-Mail je v podpisu! |
|
Back to top |
|
 |
R.I.P ostřílený diskusník

3061.00 SMM
|
Posted: Tue Mar 29, 2005 7:31 pm Post subject: |
|
|
Lb01 wrote: | R.I.P wrote: | Vyfot to a dej to sem, ostatni to porovnaj a bud budes za naprostyho ma****, nebo budes vsemi obdivovan...  |
Preco by mal byt on obdivovany?
A k teme si myslim ze fotak sa len tak nevymiena.
A este by ma zaujimalo akou nahodou szkepek prisiel na to ze je tam novy fotak? |
Protoze tam bude prece novy a SUPER fotak  _________________ Sony Ericsson ??? -->Blokia 3410 --> Siemens CX65 - orig. FW 43CZ , TENHLE foun ---všem doporučuju---
Než se zeptáte na debilní otázku, tak se podívejte sem --> http://google.com |
|
Back to top |
|
 |
Mick. začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Thu Mar 31, 2005 9:16 am Post subject: |
|
|
Já mám dojem že se bavíte o ničem dodělal jsem nové fotky firmw 25 a firmw 43 stejný telefon stejne světelné podmínky ale fotky minimálně třikrát cilivější na světlo. Prostě vypadají kvalitněji. Tak co tu melete o novém foťáku. Stačilo by někde ty fotky porovnat. Zjistilo by se že to žádná záhada není |
|
Back to top |
|
 |
PG kolemjdoucí
20.08 SMM
|
Posted: Thu Mar 31, 2005 2:49 pm Post subject: Co takhle článek? |
|
|
Ty rozdíly v kvalitě fotek by možná stály za napsání celého článku, který by porovnával kvalitu fotek mezi dosud vyšlými hlavními verzemi FW (dejme tomu od 12-16-25-43) na jednotlivých modelech (já osobně se přimlouvám za C65 ;-)
Celé by se to samozřejmě muselo udělat při stejných světelných podmínkách a na jednom mobilu (od každé řady) v krátkém časovém rozmezí, aby se potlačily vlivy různých verzí foťáku (pokud tedy existují) a postupného zašpinění objektivu.
Kdo se dobrovolně hlásí? Já bych to se svým C65 klidně udělal, ale nemám kabel :-( _________________ C25 -> C55 -> C65
K tomu záložní A52 :-) |
|
Back to top |
|
 |
oookoook veterán

10861.00 SMM
|
Posted: Thu Mar 31, 2005 3:40 pm Post subject: Re: Co takhle článek? |
|
|
PG wrote: | Ty rozdíly v kvalitě fotek by možná stály za napsání celého článku, který by porovnával kvalitu fotek mezi dosud vyšlými hlavními verzemi FW (dejme tomu od 12-16-25-43) na jednotlivých modelech (já osobně se přimlouvám za C65 ;-)
Celé by se to samozřejmě muselo udělat při stejných světelných podmínkách a na jednom mobilu (od každé řady) v krátkém časovém rozmezí, aby se potlačily vlivy různých verzí foťáku (pokud tedy existují) a postupného zašpinění objektivu.
Kdo se dobrovolně hlásí? Já bych to se svým C65 klidně udělal, ale nemám kabel :-( |
Jo, to by ale znamenalo delat po kazde fotce fullflash.... To mas tak deset minut na kazdou fotku, svetelny podminky se ti muzou zmenit k nepoznani, navic by to chtelo jednu sadu v interiu a druhou v exterieru, to znamena s notebookem, ale aby nedosla baterka, takze nabijecka do auta... Nezda se mne to moc realny. _________________ Oook Oook! |
|
Back to top |
|
 |
Mick. začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Thu Mar 31, 2005 4:31 pm Post subject: |
|
|
Já ty fotky mám hotové fotil jsem třeba v koupelně v paneláku při žárovce tam změny nenastanou. noční ulici z okna f25 vidíte na fotce jen tečku z pouličního osvětlení s firmw43 vidíte i auta jen řekněte kde těch pár fotek vystavit. |
|
Back to top |
|
 |
oookoook veterán

10861.00 SMM
|
Posted: Thu Mar 31, 2005 4:54 pm Post subject: |
|
|
No jo, ale to mas jenom interiery, me by vic zajimal exterier... A to teda tezko nekdy dosahnem. _________________ Oook Oook! |
|
Back to top |
|
 |
szkepek táta fóra

7861.00 SMM
|
Posted: Thu Mar 31, 2005 5:07 pm Post subject: |
|
|
Mick. wrote: | Já mám dojem že se bavíte o ničem dodělal jsem nové fotky firmw 25 a firmw 43 stejný telefon stejne světelné podmínky ale fotky minimálně třikrát cilivější na světlo. Prostě vypadají kvalitněji. Tak co tu melete o novém foťáku. Stačilo by někde ty fotky porovnat. Zjistilo by se že to žádná záhada není |
Prosim, precti si VSECHNY prispevky, nez neco napises, tuto moznost jsem sice nevyloucil. Dokonce je velice pravdepodobna (FW12 X FW25), mluvim tady ale o tom, ze ten fotak je jinej hardwarove.
Sakra lidi, nemuzu vam to dokazat, ukazat nebo tak, nemusite verit, otazka znela jak je to mozne, takze mi verte nebo ne, jestli vas muzu poprosit tam me ale nelyncujte, nesnazim se vnaset desinformace.  |
|
Back to top |
|
 |
oookoook veterán

10861.00 SMM
|
Posted: Thu Mar 31, 2005 5:15 pm Post subject: |
|
|
Jak je to mozny? No Siemens mozna zmenil konstrukci fotaku treba kvuli velke poruchovosti, vysoke cene nebo tak (rekl bych, ze spis zmenil z nejakejch duvodu dovatele - podle me to sam nedela)... Proste revize hardwaru, to se dela pomerne casto. Jenom nekteri to pojmenujou jako novej vyrobek.  _________________ Oook Oook! |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|