clevis.czSiemensMania | WMmania | VySemNesmite | SiemensMania na Facebooku
EnglishČesky
SiemensMania has a brand new forum
  SiemensMania    Fórum

Off-line verze  TESTY  Náhradní díly  Podpořte SM  

ÚVOD FÓRUM CHAT
:: View topic - Fotoaparát u C65, více druhů?

FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   Skupiny uživatelůSkupiny uživatelů   ProfileProfile   ChatChat   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages 
 BankBank   LotteryLottery   User ShopsUser Shops   ShopsShops 

Fotoaparát u C65, více druhů?
Goto page Previous  1, 2, 3  Next

Reply to topic     Forum Index -> Řada x65, x70
View previous topic :: View next topic  
Author Message
Mick.
začátečník
začátečník

61.00 SMM
PostPosted: Mon Mar 28, 2005 8:39 pm    Post subject: Reply with quote

Co se týče foťáku tak u novějších mobilu je část čočky přikrytá a má zakapnutej joystik už to zde bylo v jednom članku je to jen kousek plastu čočka je stejná. Co se týče kvality fotografií tak ta se zlepšila s firmware.
Zlepšila se citlivost na světlo. mohu vam to ukazat jen řekněte kam to mám poslat mam fotku vyfocenou firmware 25 a firmware 43 je to rozdíl.
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website
Guest

851.00 SMM
PostPosted: Tue Mar 29, 2005 3:00 pm    Post subject: Reply with quote

Mick. wrote:
Co se týče foťáku tak u novějších mobilu je část čočky přikrytá a má zakapnutej joystik už to zde bylo v jednom članku je to jen kousek plastu čočka je stejná. Co se týče kvality fotografií tak ta se zlepšila s firmware.
Zlepšila se citlivost na světlo. mohu vam to ukazat jen řekněte kam to mám poslat mam fotku vyfocenou firmware 25 a firmware 43 je to rozdíl.

Jestli jste myslel me tak na [email protected]
Back to top
trikostrip
pisatel
pisatel

661.00 SMM
PostPosted: Tue Mar 29, 2005 3:02 pm    Post subject: Reply with quote

Anonymous wrote:
Mick. wrote:

Jestli jste myslel me tak na [email protected]

Kdo jiny nez ja. mozna,ze se nekdy prihlasim. Embarassed

Bonfire
čestný člen
čestný člen

Phone: HTC HD2
9259.32 SMM

Příspěvky na SM: 110,-
PostPosted: Tue Mar 29, 2005 3:08 pm    Post subject: Reply with quote

ja s tebou souhlasim, ze mu vymenili fotak za lepsi (stejne jako SW verze existuji i HW verze). ja mam na MC60 strasny fotak, kamarad ma novejsi MC60 asi tak o pul roku a ty fotky jsou uplne o necem jinem, stejne jako displej. Ten bych si i spletl s displejem od x65 (myslim v zobrazeni barev), jsou na nem krasne barvy, poradna cerna.. ne jak na moji MC60 ktera ma miso cerne hnedou a misto stupnu sedi stupne hnedi....
Xelibri X1,X3,X4,X7,X8

>> Siemens Museum <<

Koupím Siemens, který nemám.
Back to top
szkepek
táta fóra
táta fóra

Location: Konice - největší prdel na jih od Arktidy a na Sever od Sahary

7861.00 SMM
PostPosted: Tue Mar 29, 2005 3:26 pm    Post subject: Reply with quote

trikostrip wrote:
Myslim,ze by ti to zadarmo nevymenili!Podivej se na ten fotak a popis co je okolo nej.Ja mam cx65 a mam okolo nej napsane:DIGITAL VGA CAMERA 1:2.8 mozna kdyby ti to vymenili tak i s tim,pokud vim ten napis u c65 neni doufam,ze ti to pomuze kdyztak sorry.Nebo lepsi bude kdyz zajdes do toho servisu.Ja jsem si otrel cocku a je to mnohem lepsi nejspis ti to nevymenili ale jak tu vsichni rikaji tak je to bud tim FW nebo,ze je to ciste. Think 8)

Lidi. Je to tak. Nekdo se ptal jakou nahodou jsem na to prisel? Proste jsme zaroven parili PHOPOPET a mu o jaksi lip bralo veci a reagovalo, tak me napadlo se podivat, jestli to nemam zapraseny a nemel jsem, tak me proste napadlo podivat se na ten jeho. Udelal jsem hruby nacrt v Malovan, ale nechaapu, jak tady mam dat obrazek. To ho nejdriv musim dat nekam na net nebo co? S tim kamosem je takova divna domluva. Treba jsem zjistil ze za zavadu, ktera byla PODLE ME v Softwaru platil nejaky DVA TISICE. Taky jsme to rozebirali (mobily) a zjistili jsme ze tam ma par jinych (vzhledove, ne co se tyce hodnot) odporu a tak, to asi ale nema vyznam. Az se naucim posilat obrazky, tak vam sem dam aspon nacrt.
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
szkepek
táta fóra
táta fóra

7861.00 SMM
PostPosted: Tue Mar 29, 2005 7:13 pm    Post subject: Reply with quote

Bonfire wrote:
ja s tebou souhlasim, ze mu vymenili fotak za lepsi (stejne jako SW verze existuji i HW verze). ja mam na MC60 strasny fotak, kamarad ma novejsi MC60 asi tak o pul roku a ty fotky jsou uplne o necem jinem, stejne jako displej. Ten bych si i spletl s displejem od x65 (myslim v zobrazeni barev), jsou na nem krasne barvy, poradna cerna.. ne jak na moji MC60 ktera ma miso cerne hnedou a misto stupnu sedi stupne hnedi....

No vidite to. Nahore nekdo pise, ze novejsi mobily maji zakpnuty Yoystick a zakryty fotak. ja nevim co mam, kazdopadne fotak mam zakryty a Yoystick nezakapnuty 8) 8) . To je jenom detail. Dulezite je, ze mi tu aspon nekdo castecne veri. Je pravda, ze fotak je mozna stejnej, ja tam jenom mam ten osklivej kryt.
Back to top
scater
věrný diskusník
věrný diskusník

2061.00 SMM
PostPosted: Tue Mar 29, 2005 7:24 pm    Post subject: Reply with quote

jesi ten obrázek chceš sem dát,pošli mi ho na mejl.Já to sem nahraju! wink
PS-Mail je v podpisu!
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail Yahoo Messenger
R.I.P
ostřílený diskusník
ostřílený diskusník

3061.00 SMM
PostPosted: Tue Mar 29, 2005 7:31 pm    Post subject: Reply with quote

Lb01 wrote:
R.I.P wrote:
Vyfot to a dej to sem, ostatni to porovnaj a bud budes za naprostyho ma****, nebo budes vsemi obdivovan... Razz

Preco by mal byt on obdivovany?
A k teme si myslim ze fotak sa len tak nevymiena.
A este by ma zaujimalo akou nahodou szkepek prisiel na to ze je tam novy fotak?

Protoze tam bude prece novy a SUPER fotak wink

Než se zeptáte na debilní otázku, tak se podívejte sem Exclamation Exclamation Exclamation --> http://google.com
Back to top
Mick.
začátečník
začátečník

61.00 SMM
PostPosted: Thu Mar 31, 2005 9:16 am    Post subject: Reply with quote

Já mám dojem že se bavíte o ničem dodělal jsem nové fotky firmw 25 a firmw 43 stejný telefon stejne světelné podmínky ale fotky minimálně třikrát cilivější na světlo. Prostě vypadají kvalitněji. Tak co tu melete o novém foťáku. Stačilo by někde ty fotky porovnat. Zjistilo by se že to žádná záhada není
Back to top
PG
kolemjdoucí

20.08 SMM
PostPosted: Thu Mar 31, 2005 2:49 pm    Post subject: Co takhle článek? Reply with quote

Ty rozdíly v kvalitě fotek by možná stály za napsání celého článku, který by porovnával kvalitu fotek mezi dosud vyšlými hlavními verzemi FW (dejme tomu od 12-16-25-43) na jednotlivých modelech (já osobně se přimlouvám za C65 ;-)
Celé by se to samozřejmě muselo udělat při stejných světelných podmínkách a na jednom mobilu (od každé řady) v krátkém časovém rozmezí, aby se potlačily vlivy různých verzí foťáku (pokud tedy existují) a postupného zašpinění objektivu.
Kdo se dobrovolně hlásí? Já bych to se svým C65 klidně udělal, ale nemám kabel :-(

K tomu záložní A52 :-)
Back to top
View user's profile Send private message
oookoook
veterán
veterán

10861.00 SMM
PostPosted: Thu Mar 31, 2005 3:40 pm    Post subject: Re: Co takhle článek? Reply with quote

PG wrote:
Ty rozdíly v kvalitě fotek by možná stály za napsání celého článku, který by porovnával kvalitu fotek mezi dosud vyšlými hlavními verzemi FW (dejme tomu od 12-16-25-43) na jednotlivých modelech (já osobně se přimlouvám za C65 ;-)
Celé by se to samozřejmě muselo udělat při stejných světelných podmínkách a na jednom mobilu (od každé řady) v krátkém časovém rozmezí, aby se potlačily vlivy různých verzí foťáku (pokud tedy existují) a postupného zašpinění objektivu.
Kdo se dobrovolně hlásí? Já bych to se svým C65 klidně udělal, ale nemám kabel :-(

Jo, to by ale znamenalo delat po kazde fotce fullflash.... To mas tak deset minut na kazdou fotku, svetelny podminky se ti muzou zmenit k nepoznani, navic by to chtelo jednu sadu v interiu a druhou v exterieru, to znamena s notebookem, ale aby nedosla baterka, takze nabijecka do auta... Nezda se mne to moc realny.

Mick.
začátečník
začátečník

61.00 SMM
PostPosted: Thu Mar 31, 2005 4:31 pm    Post subject: Reply with quote

Já ty fotky mám hotové fotil jsem třeba v koupelně v paneláku při žárovce tam změny nenastanou. noční ulici z okna f25 vidíte na fotce jen tečku z pouličního osvětlení s firmw43 vidíte i auta jen řekněte kde těch pár fotek vystavit.
Back to top
oookoook
veterán
veterán

10861.00 SMM
PostPosted: Thu Mar 31, 2005 4:54 pm    Post subject: Reply with quote

No jo, ale to mas jenom interiery, me by vic zajimal exterier... A to teda tezko nekdy dosahnem.
szkepek
táta fóra
táta fóra

7861.00 SMM
PostPosted: Thu Mar 31, 2005 5:07 pm    Post subject: Reply with quote

Mick. wrote:
Já mám dojem že se bavíte o ničem dodělal jsem nové fotky firmw 25 a firmw 43 stejný telefon stejne světelné podmínky ale fotky minimálně třikrát cilivější na světlo. Prostě vypadají kvalitněji. Tak co tu melete o novém foťáku. Stačilo by někde ty fotky porovnat. Zjistilo by se že to žádná záhada není

Prosim, precti si VSECHNY prispevky, nez neco napises, tuto moznost jsem sice nevyloucil. Dokonce je velice pravdepodobna (FW12 X FW25), mluvim tady ale o tom, ze ten fotak je jinej hardwarove.

Sakra lidi, nemuzu vam to dokazat, ukazat nebo tak, nemusite verit, otazka znela jak je to mozne, takze mi verte nebo ne, jestli vas muzu poprosit tam me ale nelyncujte, nesnazim se vnaset desinformace. Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad
Back to top
oookoook
veterán
veterán

10861.00 SMM
PostPosted: Thu Mar 31, 2005 5:15 pm    Post subject: Reply with quote

Jak je to mozny? No Siemens mozna zmenil konstrukci fotaku treba kvuli velke poruchovosti, vysoke cene nebo tak (rekl bych, ze spis zmenil z nejakejch duvodu dovatele - podle me to sam nedela)... Proste revize hardwaru, to se dela pomerne casto. Jenom nekteri to pojmenujou jako novej vyrobek. wink
Reply to topic     Forum Index -> Řada x65, x70 All times are GMT + 1 Hour
Goto page Previous  1, 2, 3  Next
Page 2 of 3

Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum