View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
dudlisek kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Mon Mar 28, 2005 8:01 pm Post subject: Kdo poradí telátku? |
|
|
Ahoj lidi. Může mi někdo poradit nějaký vychytávky na S65? A na co jsou ty patche? Když nějakej nahraju neporušim tim záruku? Jo a ještě kde seženu nějaký hezký témata ty co mám v mobilu jsou takový o hovínku. :-(
Diky moc |
|
Back to top |
|
 |
noexp pisatel

661.00 SMM
|
Posted: Mon Mar 28, 2005 8:05 pm Post subject: Re: Kdo poradí telátku? |
|
|
dudlisek wrote: | Ahoj lidi. Může mi někdo poradit nějaký vychytávky na S65? A na co jsou ty patche? Když nějakej nahraju neporušim tim záruku? Jo a ještě kde seženu nějaký hezký témata ty co mám v mobilu jsou takový o hovínku. :-(
Diky moc |
tak začnem:
1) patche jsou na upravu.... a na co asi jinyho?
2) zaruku stratis (aspon myslim ze by to v servisu nevzaly)
3) na foru mas odkazy na stranky s downloadem |
|
Back to top |
|
 |
dudlisek kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Mon Mar 28, 2005 8:18 pm Post subject: fenks |
|
|
dik moč. a nějaký další typy máš?  |
|
Back to top |
|
 |
Bond čestný člen

14861.00 SMM
|
Posted: Mon Mar 28, 2005 8:19 pm Post subject: |
|
|
témata zkus TADY |
|
Back to top |
|
 |
MLB všeználek

4261.00 SMM
|
Posted: Mon Mar 28, 2005 8:25 pm Post subject: Re: Kdo poradí telátku? |
|
|
noexp wrote: | dudlisek wrote: | Ahoj lidi. Může mi někdo poradit nějaký vychytávky na S65? A na co jsou ty patche? Když nějakej nahraju neporušim tim záruku? Jo a ještě kde seženu nějaký hezký témata ty co mám v mobilu jsou takový o hovínku. :-(
Diky moc |
tak začnem:
2) stratis, ale ked si najskor spravis zalohu FullFlash a potom nahras naspat, tak taki jasnovidci v servise nie su a nemaju sancu to zistit  _________________ CX70 fw56 |
|
Back to top |
|
 |
jardas (člen klubu SM) badatel

Joined: 26 Dec 2004 Posts: 172 Location: Praha...největší vesnice v republice
261.00 SMM
|
Posted: Mon Mar 28, 2005 9:37 pm Post subject: Zaloha dat v SiMoCo |
|
|
mam problem s USB kabelem-MPM po nem nechodi,ale SiMoCo jo...coz je relativne jedno,ale tef potrebuju zalohovat data( nez dam tlf do servisu)a nejak tuto kompletni moznost v SiMoCo nemuzu najit...poradite??Diky _________________ M65
Stav se na kus řeči...CHLAPI SOBĚ |
|
Back to top |
|
 |
Bonfire čestný člen

Joined: 28 Mar 2004 Posts: 3887 Location: Brno, Viničné Šumice Phone: HTC HD2 9259.32 SMM
Příspěvky na SM: 110,- |
Posted: Tue Mar 29, 2005 2:35 pm Post subject: Re: Zaloha dat v SiMoCo |
|
|
jardas wrote: | mam problem s USB kabelem-MPM po nem nechodi,ale SiMoCo jo...coz je relativne jedno,ale tef potrebuju zalohovat data( nez dam tlf do servisu)a nejak tuto kompletni moznost v SiMoCo nemuzu najit...poradite??Diky |
tohle sem nepatri, zaloz si na to nove tema nebo pouzij tlacitko HLEDAT _________________ C1,C2,C3,C4,C5,P1,S3,S3plus,S3com,S4,S6,S8,C10,E10,S10,S10active,SL10,U10,S15,C25,C28,S25,C30,M30,A35,A36,C35,M35,S35,S40,S42,
S45,S46,SL42,SL45,ME45,A50,M46,M50,MT50,C55,A60,C60,C62,CF62,M55,MC60,S55,SX56,A57,A65,C65,CFX65,CX65,CX70,M65,S65,SF65,SX1,
A75,AX75,C75,CC75,CF75,CF75B1,CL75,CX75,SL75,SG75,SXG75,E61,E71,CF110,CL85,EF61,EF81,EF82,EF91,SLV140,SL98
Xelibri X1,X3,X4,X7,X8
>> Siemens Museum <<
Koupím Siemens, který nemám. |
|
Back to top |
|
 |
Framkie badatel

Joined: 11 Dec 2004 Posts: 191 Location: Králíky(prdel u Ústí nad Orlicí)
261.00 SMM
|
Posted: Tue Mar 29, 2005 3:32 pm Post subject: Re: Kdo poradí telátku? |
|
|
MLB wrote: | noexp wrote: | dudlisek wrote: | Ahoj lidi. Může mi někdo poradit nějaký vychytávky na S65? A na co jsou ty patche? Když nějakej nahraju neporušim tim záruku? Jo a ještě kde seženu nějaký hezký témata ty co mám v mobilu jsou takový o hovínku. :-(
Diky moc |
tak začnem:
2) stratis, ale ked si najskor spravis zalohu FullFlash a potom nahras naspat, tak taki jasnovidci v servise nie su a nemaju sancu to zistit  |
na co FF??stačí přehrát FW a je to ......nesmí ale patchnout bootcore  _________________ Blokie 3210 ->Siemens C55 ->Siemens CX65
FW16->FW25->FW43CZ PATCHED+vlastní grafické patche  |
|
Back to top |
|
 |
Ricky (člen klubu SM) řád zlaté antény

5862.00 SMM
|
Posted: Tue Mar 29, 2005 3:56 pm Post subject: Re: Kdo poradí telátku? |
|
|
Framkie wrote: | MLB wrote: | noexp wrote: | dudlisek wrote: | Ahoj lidi. Může mi někdo poradit nějaký vychytávky na S65? A na co jsou ty patche? Když nějakej nahraju neporušim tim záruku? Jo a ještě kde seženu nějaký hezký témata ty co mám v mobilu jsou takový o hovínku. :-(
Diky moc |
tak začnem:
2) stratis, ale ked si najskor spravis zalohu FullFlash a potom nahras naspat, tak taki jasnovidci v servise nie su a nemaju sancu to zistit  |
na co FF??stačí přehrát FW a je to ......nesmí ale patchnout bootcore  |
Ale vždyť to se dá taky vrátit z5!  _________________ Autor Matikáře a brzda Fyzikáře. Zakládám svůj nový portál o Výdělcích na netu a Java aplikacích. |
|
Back to top |
|
 |
dudlisek kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Tue Mar 29, 2005 6:43 pm Post subject: Jů |
|
|
vy jste všichni tak ochotný to je super. je to tu záchrana pro blbce co si poříděj chytrý mobily.
Jo ještě mně dělá hlavu že když občas fotim trochu víc fotek tak se mi zničeho nic vypadne displej a musim telefon vypnout, ale není to pravidlem. Už jsem ho měla 2 krát na reklamaci kvůli jiným blbostem tak nevim nevim zda to mám poslat na další.  |
|
Back to top |
|
 |
R.I.P ostřílený diskusník

3061.00 SMM
|
Posted: Tue Mar 29, 2005 7:32 pm Post subject: Re: Jů |
|
|
dudlisek wrote: | vy jste všichni tak ochotný to je super. je to tu záchrana pro blbce co si poříděj chytrý mobily.
Jo ještě mně dělá hlavu že když občas fotim trochu víc fotek tak se mi zničeho nic vypadne displej a musim telefon vypnout, ale není to pravidlem. Už jsem ho měla 2 krát na reklamaci kvůli jiným blbostem tak nevim nevim zda to mám poslat na další.  |
Vypadne displej, to jako ze se ti vypne?
A ja bych ho rozhodne reklamoval  _________________ Sony Ericsson ??? -->Blokia 3410 --> Siemens CX65 - orig. FW 43CZ , TENHLE foun ---všem doporučuju---
Než se zeptáte na debilní otázku, tak se podívejte sem --> http://google.com |
|
Back to top |
|
 |
Framkie badatel

Joined: 11 Dec 2004 Posts: 191 Location: Králíky(prdel u Ústí nad Orlicí)
261.00 SMM
|
Posted: Tue Mar 29, 2005 8:20 pm Post subject: Re: Kdo poradí telátku? |
|
|
Ricky wrote: | Framkie wrote: | MLB wrote: | noexp wrote: | dudlisek wrote: | Ahoj lidi. Může mi někdo poradit nějaký vychytávky na S65? A na co jsou ty patche? Když nějakej nahraju neporušim tim záruku? Jo a ještě kde seženu nějaký hezký témata ty co mám v mobilu jsou takový o hovínku. :-(
Diky moc |
tak začnem:
na co FF??stačí přehrát FW a je to ......nesmí ale patchnout bootcore  |
Ale vždyť to se dá taky vrátit z5!  |
i to je řešení  _________________ Blokie 3210 ->Siemens C55 ->Siemens CX65
FW16->FW25->FW43CZ PATCHED+vlastní grafické patche  |
|
Back to top |
|
 |
dudlisek kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Wed Mar 30, 2005 6:21 pm Post subject: aha |
|
|
Tak zas budu bez founu. A když je to třetí reklamace co se bude dít? to mi pošlou jinej? Nebo zpátky prachy? To budu muset asi vysondovat přímo u nich.
to je vopruz :-( Ach jo |
|
Back to top |
|
 |
dudlisek kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Wed Mar 30, 2005 6:24 pm Post subject: Displej |
|
|
Jo ještě k tomu displaji. prostě vypada jako vypnutej jen svítí pořád podsvícení dokud ho nevypnu. |
|
Back to top |
|
 |
oookoook veterán

10861.00 SMM
|
Posted: Wed Mar 30, 2005 6:27 pm Post subject: Re: aha |
|
|
dudlisek wrote: | Tak zas budu bez founu. A když je to třetí reklamace co se bude dít? to mi pošlou jinej? Nebo zpátky prachy? To budu muset asi vysondovat přímo u nich.
to je vopruz :-( Ach jo |
Jestli budes chtit, musi ti vratit prachy, ale az pri ctvrte reklamaci, jestli se nepletu. Novej mobil by ti asi taky mohli dat, ale to nebude vyhodny, ne? Jestli jsi ho kupoval drazsi, nez je ted... To je jedno, treti reklamaci by meli jeste vyrizovat normalne. _________________ Oook Oook! |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|