View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Arny 1 Guest
851.00 SMM
|
Posted: Thu Feb 24, 2005 8:36 am Post subject: |
|
|
Dá se zvuk fotoaparátu vypnout jen za pomocí MPM (jiný soft na správu telefonu nemám v PC nainstalovaný) nebo je zapotřebí stáhnout ten pomocný prográmek uvedený zde na siemensmanii.
A ještě možná hloupý dotaz: to "OD tools" je samostatný program nebo ho najdu třeba někde v MPM?
Mám DCA-510 a zkoušel jsem všechno možné, ale CONFIG se mi prostě neobjeví ať dělám, co dělám a ten zvuk fota mě fakt vytáčí.
Předem dík moc za radu. |
|
Back to top |
|
 |
wizaard táta fóra

Joined: 11 Sep 2004 Posts: 1045 Location: Očelice u Českého Meziříčí, ČR
7861.00 SMM
|
Posted: Thu Feb 24, 2005 8:49 am Post subject: |
|
|
Arny 1 wrote: | Dá se zvuk fotoaparátu vypnout jen za pomocí MPM (jiný soft na správu telefonu nemám v PC nainstalovaný) nebo je zapotřebí stáhnout ten pomocný prográmek uvedený zde na siemensmanii.
A ještě možná hloupý dotaz: to "OD tools" je samostatný program nebo ho najdu třeba někde v MPM?
Mám DCA-510 a zkoušel jsem všechno možné, ale CONFIG se mi prostě neobjeví ať dělám, co dělám a ten zvuk fota mě fakt vytáčí.
Předem dík moc za radu. |
OD Tools pochopitelně není součástí MPM, musíš jím disky "odkrýt" a potom je v MPM zobrazíš normálně. _________________ Siemens C35i, CX65 -> SonyEricsson K700i, K750i
Gimpl ...aneb časopis studujících | FAQ | Info o Satronu |
|
Back to top |
|
 |
Arny 1 Guest
851.00 SMM
|
Posted: Tue Mar 29, 2005 7:11 am Post subject: |
|
|
Chtěl bych poděkovat všem na Siemensmanii. O víkendu jsem konečně přeinstaloval počítač a vrhl jsem se k odstranění toho zatraceného zvuku foťáku. Vše proběhlo v naprostém pořádku. Děkuji všem, kdo mi k tomuto tématu poradily. |
|
Back to top |
|
 |
Lamer kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Tue Mar 29, 2005 7:46 pm Post subject: |
|
|
Mne to nefunguje, skusam od.exe napise mi done! a pritom stale vidim len zalozku data... Kur*adrat, nie je k tomu nahodou potrebny kabel dca510? |
|
Back to top |
|
 |
otomar badatel

52001.82 SMM
|
Posted: Tue Mar 29, 2005 7:59 pm Post subject: |
|
|
Lamer wrote: | Mne to nefunguje, skusam od.exe napise mi done! a pritom stale vidim len zalozku data... Kur*adrat, nie je k tomu nahodou potrebny kabel dca510? |
není potřeba 510-zka.Zkoušej to furt dokola,vypoj kabel z telefonu a znova,většinou když to vyhodí chybu tak to jede!  |
|
Back to top |
|
 |
CX65-ka řád zlaté antény

Joined: 22 Dec 2004 Posts: 985 Location: Bratislava , Petrzalka
5861.00 SMM
|
Posted: Tue Mar 29, 2005 8:42 pm Post subject: |
|
|
Lamer wrote: | Mne to nefunguje, skusam od.exe napise mi done! a pritom stale vidim len zalozku data... Kur*adrat, nie je k tomu nahodou potrebny kabel dca510? |
Ja som to robieval cez IrDa ale teraz mam uz tyzden XP-cko a nic mi nejde rozbehat MPM sa spoji z MT a hned odpoji , OD raz ide raz nejde , vo W2K islo vsecko tak jak ma . Ved uz cakam kedy dojde DCA-510 a bude patchov miliony . _________________ I have CX 65
DCA510 je zaklad , patche su zivot . |
|
Back to top |
|
 |
Mareček pisatel

Joined: 12 Dec 2004 Posts: 270 Location: Praha-best city in ČR
661.00 SMM
|
Posted: Tue Mar 29, 2005 8:48 pm Post subject: |
|
|
CX65-ka wrote: | Lamer wrote: | Mne to nefunguje, skusam od.exe napise mi done! a pritom stale vidim len zalozku data... Kur*adrat, nie je k tomu nahodou potrebny kabel dca510? |
Ja som to robieval cez IrDa ale teraz mam uz tyzden XP-cko a nic mi nejde rozbehat MPM sa spoji z MT a hned odpoji , OD raz ide raz nejde , vo W2K islo vsecko tak jak ma . Ved uz cakam kedy dojde DCA-510 a bude patchov miliony . |
Milion patchů , tak to bych taky bral. Není mě to fachá i mym shithoznim kabelu a to DCA-510 není _________________ Siemens - CX65 Best fone ever for me
Neodpovídej na co neznáš odpověd nebo si o tobě budou myslet, že seš debil :-) ! |
|
Back to top |
|
 |
Ricky (člen klubu SM) řád zlaté antény

5862.00 SMM
|
|
Back to top |
|
 |
Lamer kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Tue Mar 29, 2005 9:22 pm Post subject: |
|
|
no a skade stiahnut prosim vas patch na otvorenie diskov vo windovse?  |
|
Back to top |
|
 |

5862.00 SMM
|
Posted: Tue Mar 29, 2005 9:26 pm Post subject: |
|
|
Lamer wrote: | no a skade stiahnut prosim vas patch na otvorenie diskov vo windovse?  |
Teď jsem trochu nepochopil, jak to myslíš, ale jinak vše najdeš samozřejmě tady http://www.siemensmania.cz/patche.php _________________ Autor Matikáře a brzda Fyzikáře. Zakládám svůj nový portál o Výdělcích na netu a Java aplikacích. |
|
Back to top |
|
 |
Lamer kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Tue Mar 29, 2005 9:31 pm Post subject: |
|
|
Ricky wrote: | Lamer wrote: | no a skade stiahnut prosim vas patch na otvorenie diskov vo windovse?  |
Teď jsem trochu nepochopil, jak to myslíš, ale jinak vše najdeš samozřejmě tady http://www.siemensmania.cz/patche.php | Hm, nasiel som tam patch pre otvorenie syst diskov pre OS, pre moj firmware, ale nejako tomu nechapem, stiahlo mi to subor s pripomou *.vks ... a neviem co s nim... |
|
Back to top |
|
 |

5862.00 SMM
|
Posted: Tue Mar 29, 2005 9:40 pm Post subject: |
|
|
Lamer wrote: | Ricky wrote: | Lamer wrote: | no a skade stiahnut prosim vas patch na otvorenie diskov vo windovse?  |
Teď jsem trochu nepochopil, jak to myslíš, ale jinak vše najdeš samozřejmě tady http://www.siemensmania.cz/patche.php | Hm, nasiel som tam patch pre otvorenie syst diskov pre OS, pre moj firmware, ale nejako tomu nechapem, stiahlo mi to subor s pripomou *.vks ... a neviem co s nim... |
Tys nikdy nepatchoval? Tak to nejprve doporučuju si přečíst články o patchování tady na SM a stáhnout program V_klay a pak pomocí něho aplikovat ten patch s příponou *.vkp... Bylo tu na to téma mnoho řešeno, já taky ze začátku nevěděl, co mám dělat a tak ti poradím to co, oni poradili mě: Hledat, hledat a hledat... Kdybys měl nějaké problémy, klidně se ozvi na icq nebo mail, ale nechci to tu řešit na fóru, když už se to tu řešilo tolikrát...  _________________ Autor Matikáře a brzda Fyzikáře. Zakládám svůj nový portál o Výdělcích na netu a Java aplikacích. |
|
Back to top |
|
 |
Lamer kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Tue Mar 29, 2005 10:18 pm Post subject: |
|
|
Ricky wrote: | Lamer wrote: | Ricky wrote: | Lamer wrote: | no a skade stiahnut prosim vas patch na otvorenie diskov vo windovse?  |
Tys nikdy nepatchoval? Tak to nejprve doporučuju si přečíst články o patchování tady na SM a stáhnout program V_klay a pak pomocí něho aplikovat ten patch s příponou *.vkp... Bylo tu na to téma mnoho řešeno, já taky ze začátku nevěděl, co mám dělat a tak ti poradím to co, oni poradili mě: Hledat, hledat a hledat... Kdybys měl nějaké problémy, klidně se ozvi na icq nebo mail, ale nechci to tu řešit na fóru, když už se to tu řešilo tolikrát...  |
ok, diki moc, posledny quest.. co patche a zaruka? pridem o nu, nepridem? |
|
Back to top |
|
 |

5862.00 SMM
|
Posted: Tue Mar 29, 2005 10:25 pm Post subject: |
|
|
Lamer wrote: | Ricky wrote: | Lamer wrote: | Ricky wrote: | Lamer wrote: | no a skade stiahnut prosim vas patch na otvorenie diskov vo windovse?  |
Tys nikdy nepatchoval? Tak to nejprve doporučuju si přečíst články o patchování tady na SM a stáhnout program V_klay a pak pomocí něho aplikovat ten patch s příponou *.vkp... Bylo tu na to téma mnoho řešeno, já taky ze začátku nevěděl, co mám dělat a tak ti poradím to co, oni poradili mě: Hledat, hledat a hledat... Kdybys měl nějaké problémy, klidně se ozvi na icq nebo mail, ale nechci to tu řešit na fóru, když už se to tu řešilo tolikrát...  |
ok, diki moc, posledny quest.. co patche a zaruka? pridem o nu, nepridem? |
Přijdeš, ale pokud si uděláš zálohu FullFlash nebo FirmWare, tak ne, protože si to tam v klidu nahraješ z5 a oni nic nezjistí...  _________________ Autor Matikáře a brzda Fyzikáře. Zakládám svůj nový portál o Výdělcích na netu a Java aplikacích. |
|
Back to top |
|
 |
Guest
851.00 SMM
|
Posted: Sat Jun 25, 2005 9:46 pm Post subject: |
|
|
pls poradte jak to mam odblokovat nejde to furt to píše chybu abych odpojil a zapojil kabel a tak furt dokola už nevim co stim |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|