View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
re5pekt začátečník

Joined: 25 Nov 2004 Posts: 64 Location: Jandova 14, OSTRAVA
61.00 SMM
|
Posted: Wed Apr 27, 2005 9:08 am Post subject: RMS_RC.db [email protected] ... |
|
|
Ahoj lidi, nevíte někdo jak by se daly editovat "tabulky" co si tvoří skoro každá java aplikace? Zkoušel jsem to třeba v PSpadu, ale je to k ničemu. _________________ kuchi*cz |
|
Back to top |
|
 |
nigol věrný diskusník

2061.00 SMM
|
Posted: Wed Apr 27, 2005 11:34 am Post subject: |
|
|
To se neda jednoznacne rict, protoze kazda aplikace si tam uklada data ve svoji vlastni strukture. takze jedine pres nejaky hexa editor |
|
Back to top |
|
 |
pitrisek věrný diskusník

Joined: 08 Sep 2004 Posts: 405 Location: Česká Třebová & Brno
2061.00 SMM
|
Posted: Wed Apr 27, 2005 6:39 pm Post subject: |
|
|
Ono by to urcite nejak slo, protoze do RMS muzes nacpat bud String nebo int. Otazka je, jestli poznas, co to bylo. _________________ S65 fw58WS CZ
Pitrisovo doupě @ http://pitris.org/ |
|
Back to top |
|
 |
re5pekt začátečník

Joined: 25 Nov 2004 Posts: 64 Location: Jandova 14, OSTRAVA
61.00 SMM
|
Posted: Wed Apr 27, 2005 7:23 pm Post subject: |
|
|
pitrisek wrote: | Ono by to urcite nejak slo, protoze do RMS muzes nacpat bud String nebo int. Otazka je, jestli poznas, co to bylo. | Nevím co to je string a int, ale jestlil jsem to správně pochopil tak nějaký formát. Takže nějaký editor? Nebo to jde i v tom PSpadu? _________________ kuchi*cz |
|
Back to top |
|
 |
nigol věrný diskusník

2061.00 SMM
|
Posted: Thu Apr 28, 2005 5:33 am Post subject: |
|
|
re5pekt wrote: | Nevím co to je string a int, ale jestlil jsem to správně pochopil tak nějaký formát. Takže nějaký editor? Nebo to jde i v tom PSpadu? |
Jak jsem psal, jedina bezpecna moznost editace je nejaky hex editor, kde mas presne pod kontrolou co a jak menis. Pokud to umi i PSPad, tak ho muzes pouzit (PSPad neznam). Dalsi vec je ta, ze pokud si ten program pocita treba kontrolni soucet toho, co uklada, bude ta editace pro bezneho cloveka temer nemozna. Ale myslim, ze v praxi tech programu, co pouzivaji nejaky kontrolni soucty, prip. kodovani moc nebude. |
|
Back to top |
|
 |
szkepek táta fóra

Joined: 17 Jan 2005 Posts: 1269 Location: Konice - největší prdel na jih od Arktidy a na Sever od Sahary
7861.00 SMM
|
Posted: Thu Apr 28, 2005 6:58 pm Post subject: |
|
|
re5pekt wrote: | pitrisek wrote: | Ono by to urcite nejak slo, protoze do RMS muzes nacpat bud String nebo int. Otazka je, jestli poznas, co to bylo. | Nevím co to je string a int, ale jestlil jsem to správně pochopil tak nějaký formát. Takže nějaký editor? Nebo to jde i v tom PSpadu? |
Hmm, ja teda javu nedelam (jsem na c++), ale string a int jsou prece typy promennych . Konkterne string je retezec znaku (slovo, tect) a int je celočíselná kladná hodnota (0 - 65 535). Nechápu dost dobře jak to ten clovek myslel. OBJASNIT !!! _________________ Vita Circulus ést !!! |
|
Back to top |
|
 |
nigol věrný diskusník

2061.00 SMM
|
Posted: Fri Apr 29, 2005 7:41 am Post subject: |
|
|
szkepek wrote: |
Hmm, ja teda javu nedelam (jsem na c++), ale string a int jsou prece typy promennych . Konkterne string je retezec znaku (slovo, tect) a int je celočíselná kladná hodnota (0 - 65 535). Nechápu dost dobře jak to ten clovek myslel. OBJASNIT !!! |
Ja mam za to, ze myslel to, ze nejaky program si do toho RMS ulozi treba neco na tento zpusob:
int cislo = 65;
String nazev = "hle";
no a v tom RMS se to objevi jako retezec "Ahle" a ty nevis, co z toho muzes menit, protoze nepoznas, co bylo puvodne retezec (ktery se dejme tomu da zmenit bez vlivu na funkcnost) a co z toho je cislo, ktery treba urcuje nejaky index a pokud ho zmenis, nebude to fungovat. |
|
Back to top |
|
 |
szkepek táta fóra

Joined: 17 Jan 2005 Posts: 1269 Location: Konice - největší prdel na jih od Arktidy a na Sever od Sahary
7861.00 SMM
|
Posted: Fri Apr 29, 2005 3:04 pm Post subject: |
|
|
nigol wrote: | szkepek wrote: |
Hmm, ja teda javu nedelam (jsem na c++), ale string a int jsou prece typy promennych . Konkterne string je retezec znaku (slovo, tect) a int je celočíselná kladná hodnota (0 - 65 535). Nechápu dost dobře jak to ten clovek myslel. OBJASNIT !!! |
Ja mam za to, ze myslel to, ze nejaky program si do toho RMS ulozi treba neco na tento zpusob:
int cislo = 65;
String nazev = "hle";
no a v tom RMS se to objevi jako retezec "Ahle" a ty nevis, co z toho muzes menit, protoze nepoznas, co bylo puvodne retezec (ktery se dejme tomu da zmenit bez vlivu na funkcnost) a co z toho je cislo, ktery treba urcuje nejaky index a pokud ho zmenis, nebude to fungovat. |
Hmm, zacinam to chapat, nenepada me ale stejne jak to provest. _________________ Vita Circulus ést !!! |
|
Back to top |
|
 |
pitrisek věrný diskusník

Joined: 08 Sep 2004 Posts: 405 Location: Česká Třebová & Brno
2061.00 SMM
|
Posted: Sat Apr 30, 2005 1:07 pm Post subject: |
|
|
nigol wrote: | szkepek wrote: |
int cislo = 65;
String nazev = "hle";
presne tak
Ted jsem se koukal do jednoho RMS od nokie a je to pekne zmatek. V tom vam asi nepomuzu. Je sem chtel rict, ze jsou jen 2 moznosti, co se da do RMS zapsat, takze by stacilo identifikovat tyhle dve. _________________ S65 fw58WS CZ
Pitrisovo doupě @ http://pitris.org/ |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|