View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
regulak kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Wed May 11, 2005 1:55 pm Post subject: A55->C55 Vypínání i po mnoha pokusech. Poraďte!!! |
|
|
A55tka mi klekla, napsala "Wrong Software" a nazddar..
podle návodů tady na SiemensManii jsem ji překopal a upravil na C55, opět se po chvíly vypl a nešel už ani zpustit, ani nekomunikoval s programy (freia a pod) - udělal jsem testpoint, chodí, ale VŽDY vydrží jen chvíly, a to jen pokud s telefonem nepracuju!!! :o(
Stačí že začnu psát SMS, nebo jen tak chvíly listovat seznamem a pod, a vypne se. Po několika vypnutích se po.. uplně.
Kdo poradí? mám ho snad vyhodit? Je mi ho líto.
-nesčetněkrát nové fullflashe, zálohy, a pod.
-testpoint odřízlý
nefunguje. ???
Díky! |
|
Back to top |
|
 |
Kamilkadze začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Wed May 11, 2005 2:17 pm Post subject: |
|
|
A ses si jisty,ze mas dobrou baterku?? _________________ K. |
|
Back to top |
|
 |
Guest
851.00 SMM
|
Posted: Wed May 11, 2005 3:05 pm Post subject: |
|
|
Baterku mám určitě dobrou, je nová, nabitá.
 |
|
Back to top |
|
 |
JUCE rozumbrada

1261.00 SMM
|
Posted: Tue May 17, 2005 12:37 pm Post subject: |
|
|
este si to nevyriesil?
Poradim ti to co vzdy. Nahraj tam nas5 zalohu ak ju teda vobec mas a chod odznova. Ak ju nemas tak si tam nahraj nejaky novy fw prip povodny len neviem ako to je pri zmene A55naC55  _________________ Servis MT |
|
Back to top |
|
 |
Kamilkadze začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Wed May 18, 2005 4:46 am Post subject: |
|
|
Jak to není baterkou, tak hádám, že to bude hardwareem.Když Ti to vypíná píše to vybitá baterka nebo to hned klekne jen tak... _________________ K. |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|