View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Pete C65 kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Sat May 28, 2005 9:58 pm Post subject: odesilani souboru v jimmovi |
|
|
stahl jsem si noveho jimma 0.4.0 a chtel jsem zkusit odeslat nejaky soubor, ale hodilo to nejakou hlasku, jestli chci zmenit systemovy soubor nebo neco takoveho, co to znamena? odrovna mi to mobila? _________________ G500->M35i->C65 |
|
Back to top |
|
 |
igi rozumbrada

1261.00 SMM
|
Posted: Sun May 29, 2005 8:49 am Post subject: Re: odesilani souboru v jimmovi |
|
|
Pete C65 wrote: | stahl jsem si noveho jimma 0.4.0 a chtel jsem zkusit odeslat nejaky soubor, ale hodilo to nejakou hlasku, jestli chci zmenit systemovy soubor nebo neco takoveho, co to znamena? odrovna mi to mobila? | kazda java aplikacia, ktora chce pouzit flex memory v telefone si na to musi najskor pytat povolenie... ak jej to nedovolis tak pristup k flexmemory mat nebude to iste plati aj pre pripojenie na internet. to znamena ze ak ta aplikacia je doveryhodna (ako napriklad jimm) tak to smelo mozes povolit 8) |
|
Back to top |
|
 |
Whitek administrátor

41313.42 SMM
|
Posted: Mon May 30, 2005 3:41 pm Post subject: Re: odesilani souboru v jimmovi |
|
|
igi wrote: | Pete C65 wrote: | stahl jsem si noveho jimma 0.4.0 a chtel jsem zkusit odeslat nejaky soubor, ale hodilo to nejakou hlasku, jestli chci zmenit systemovy soubor nebo neco takoveho, co to znamena? odrovna mi to mobila? | kazda java aplikacia, ktora chce pouzit flex memory v telefone si na to musi najskor pytat povolenie... ak jej to nedovolis tak pristup k flexmemory mat nebude to iste plati aj pre pripojenie na internet. to znamena ze ak ta aplikacia je doveryhodna (ako napriklad jimm) tak to smelo mozes povolit 8) |
A nedalo by se to povolovani/zakazovani nejak(treba patchem) implicitne zadat? Mobil by potom porad neotravoval... _________________
Podpořte SiemensManii | Trička SiemensManie | twitter @VitekJezek |
|
Back to top |
|
 |
ficik pisatel

661.00 SMM
|
Posted: Mon May 30, 2005 5:06 pm Post subject: |
|
|
De to ale ja sem to nejak nepochopil (nebo spis mi to nefunguje:( ) Jinak navod je ZDE _________________ CX65@70
<:.Ficik.:> |
|
Back to top |
|
 |
Whitek administrátor

41313.42 SMM
|
Posted: Mon May 30, 2005 6:01 pm Post subject: |
|
|
ficik wrote: | De to ale ja sem to nejak nepochopil (nebo spis mi to nefunguje:( ) Jinak navod je ZDE |
No jo, BeIns**...
Zlata Siemensmania :o) |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|