View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
copus začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Sat Jun 11, 2005 10:03 am Post subject: Problém po oživení M55. |
|
|
Dobry den.Podle nejakeho navodu z techto stranek jsem ozivil kamaradovi M55-ku.Prej zniceho nic prestala slapat.Po zapnuti se sama hned vypla.Po oziveni se ale objevil celkem zasadni problem-asi v 1\3 displeje je asi 3mm pruch od zhora dolu a nefunguje rada klaves 1,4,7,*.Neznate nekdo radu jak to zprovoznit?kouknul jsem i dovnitr jestli neni neco preruseno-vycistil vse co slo ,FF prehral ruzne druhy a stale nic.Vypada to na neopravitelnou zavadu no a na reklamaci mu to prej nevemou protoze si vymenil kryt :o( .
Díky vsem za rady .  |
|
Back to top |
|
 |
cuir ostřílený diskusník

3072.76 SMM
|
Posted: Sat Jun 11, 2005 10:35 am Post subject: |
|
|
LOL no tak zkus sem dat navod podle ktereho si to delal (odkaz) to ,ze ti nefunguje jedna rada klaves je typicke pro spatne riznutej testpoint ,ale o rezani testpointu nic nepises..takze nevim..nefunkcnost displaye by taktez mohla byt zpusobena spatne provedenym testpointem... |
|
Back to top |
|
 |
copus začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Sat Jun 11, 2005 1:00 pm Post subject: re |
|
|
zkousel jsem to vice zpusoby(programy) jeden je na :http://www.siemensmania.cz/content.php?id=105
S testpointem jsem nic nedelal,ale nemuzu zarucit ze s nim nikdo nic nedelal.Nez ho dal me,prej ho mel u nejakyho experta na mobily a ten mu rekl ze je v haji a vratil mu ho ve stejnem stavu-zapnes-vypne se.Proto me zarazilo ze me se ho podarilo alespon najet.
Jeste je sance? |
|
Back to top |
|
 |
Lewa táta fóra

Joined: 30 Dec 2004 Posts: 1037 Location: ČR -> České Budějovice
7861.00 SMM
|
Posted: Sat Jun 11, 2005 4:18 pm Post subject: Re: re |
|
|
copus wrote: | zkousel jsem to vice zpusoby(programy) jeden je na :http://www.siemensmania.cz/content.php?id=105
S testpointem jsem nic nedelal,ale nemuzu zarucit ze s nim nikdo nic nedelal.Nez ho dal me,prej ho mel u nejakyho experta na mobily a ten mu rekl ze je v haji a vratil mu ho ve stejnem stavu-zapnes-vypne se.Proto me zarazilo ze me se ho podarilo alespon najet.
Jeste je sance? |
Jestli ten expetr byl opravdu EXPERT, tak to vypadá na servis, ale tahle míra poškození je dost velká, takže v servisu hodně zaplatíš. Ať tvůj kamarád začne myslet na koupi novýho telefonku... _________________
 |
|
Back to top |
|
 |
copus začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Sat Jun 11, 2005 6:54 pm Post subject: re |
|
|
Jina cesta neni? Co ten tespoint? |
|
Back to top |
|
 |
copus začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Sat Jun 11, 2005 6:59 pm Post subject: re |
|
|
hm,tak jsem si objasnil co je ten tespoint a asi to s tim nema nic spolecneho co ? kdyz prehrávání funguje.Telefon taky fachá,jen bohuzel s tou psanou vyjimkou  |
|
Back to top |
|
 |
Lewa táta fóra

Joined: 30 Dec 2004 Posts: 1037 Location: ČR -> České Budějovice
7861.00 SMM
|
Posted: Sat Jun 11, 2005 9:06 pm Post subject: Re: re |
|
|
copus wrote: | hm,tak jsem si objasnil co je ten tespoint a asi to s tim nema nic spolecneho co ? kdyz prehrávání funguje.Telefon taky fachá,jen bohuzel s tou psanou vyjimkou  |
No jo, ale ten mobil si myslim (čistě můj názor) je už dost zdemolovanej a znova testpoint by byl už k ničemu, spíše ke škodě, věř, že servis ti to (snad) udělá líp, ale příjde to draho...
Já osobně bych myslel na novej mobil, ale to už jsem tady asi psal.. _________________
 |
|
Back to top |
|
 |
Dieg0 siemensmaniak

Joined: 08 Nov 2004 Posts: 2937 Location: SR Lipt. Mikulas Telefon: Siemens C65
19990.28 SMM
|
Posted: Sat Jun 11, 2005 9:09 pm Post subject: Re: re |
|
|
Lewa wrote: | copus wrote: | hm,tak jsem si objasnil co je ten tespoint a asi to s tim nema nic spolecneho co ? kdyz prehrávání funguje.Telefon taky fachá,jen bohuzel s tou psanou vyjimkou  |
No jo, ale ten mobil si myslim (čistě můj názor) je už dost zdemolovanej a znova testpoint by byl už k ničemu, spíše ke škodě, věř, že servis ti to (snad) udělá líp, ale příjde to draho...
Já osobně bych myslel na novej mobil, ale to už jsem tady asi psal.. | Ved by som ich tam vsetkych plnohodnotne nahradil ja sam v servisoch (okrem jedneho nemenovaneho servisu v cesku ze krokodyl ).Skus sa pozriet po tokm testpointe a ak je zlomeny alebo prerezany tka ako ces bud ho dorez abo tam daj tenky kablik.Dieg0 _________________ ...odstraneno - prilis velky obrazek... |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|