clevis.czSiemensMania | WMmania | VySemNesmite | SiemensMania na Facebooku
EnglishČesky
SiemensMania has a brand new forum
  SiemensMania    Fórum

Off-line verze  TESTY  Náhradní díly  Podpořte SM  

ÚVOD FÓRUM CHAT
:: View topic - S65 - nejdou MMS-ky

FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   Skupiny uživatelůSkupiny uživatelů   ProfileProfile   ChatChat   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages 
 BankBank   LotteryLottery   User ShopsUser Shops   ShopsShops 

S65 - nejdou MMS-ky

Reply to topic     Forum Index -> Řada x65, x70
View previous topic :: View next topic  
Author Message
RadekZet
kolemjdoucí

1.00 SMM
PostPosted: Wed Jun 29, 2005 4:09 pm    Post subject: S65 - nejdou MMS-ky Reply with quote

Dobrý den, nějak nemůžu rozchodit MMS. Mobil mám od T-mobilu a veškeré nastavení (WAP,GPRS,MMS,JAVA) je již přednastaveno operátorem. Tato nastavení nelze měnit. Zkoušel jsem si vytvořit nové profily podle návodu na Siemensmanii, ale výsledek je stejný. Do T-zones se vpohodě dostanu, dojdu až k výběru polyfonní melodie dám potvrdit a pak stejně nic nepřijde. Abych vyloučil problém na straně T-zones tak jsem si objednal melodii i u jiného poskytovatele, ale rovněž bez úspěchu. Dík za pomoc RadekZ Embarassed
Back to top
View user's profile Send private message
radavacatko
pisatel
pisatel

661.00 SMM
PostPosted: Wed Jun 29, 2005 4:17 pm    Post subject: Re: S65 - nejdou MMS-ky Reply with quote

RadekZet wrote:
Dobrý den, nějak nemůžu rozchodit MMS. Mobil mám od T-mobilu a veškeré nastavení (WAP,GPRS,MMS,JAVA) je již přednastaveno operátorem. Tato nastavení nelze měnit. Zkoušel jsem si vytvořit nové profily podle návodu na Siemensmanii, ale výsledek je stejný. Do T-zones se vpohodě dostanu, dojdu až k výběru polyfonní melodie dám potvrdit a pak stejně nic nepřijde. Abych vyloučil problém na straně T-zones tak jsem si objednal melodii i u jiného poskytovatele, ale rovněž bez úspěchu. Dík za pomoc RadekZ Embarassed
A prijde ti aspon hlaska o nove MMS?Ta informace o nove MMS,kde mas napsano,jak je zprava velka,jeji predmet a od koho je,prihazi sms zpravou...
Back to top
RadekZet
kolemjdoucí

1.00 SMM
PostPosted: Wed Jun 29, 2005 4:21 pm    Post subject: Reply with quote

Právě, že ne.
Back to top
Guest

851.00 SMM
PostPosted: Wed Jun 29, 2005 4:23 pm    Post subject: Reply with quote

Rado, brkni operatorovi a poud jsi to udelal, tak znovu. Proc si lamat hlavu nad tim, co ma zvladat operator.....
Back to top
RadekZet
kolemjdoucí

1.00 SMM
PostPosted: Wed Jun 29, 2005 4:26 pm    Post subject: Reply with quote

Dík, už jsem to reklamoval a byl jsem odkázán na technické oddělení. Poslali SMS - ku,že se na to pdívají a skutek asi utek. RadekZ Very Happy
Back to top
RadekZet
kolemjdoucí

1.00 SMM
PostPosted: Wed Jun 29, 2005 6:58 pm    Post subject: Reply with quote

Mám ještě jeden dotaz. Při nastavováví profilů nemám v menu položku APN (wap.t-mobile.cz). Je to normální. Jinak mám FW50. Dík RadekZ Crying or Very sad
Back to top
Guest

851.00 SMM
PostPosted: Wed Jun 29, 2005 7:18 pm    Post subject: Reply with quote

Sviti ti na displayi GPRS? Uz jsem to dvakrat resil ze to proste lidi nemeli zapnute... Jestli nesviti zapni v menu-> nastaveni-> vymena dat
Back to top
Guest

851.00 SMM
PostPosted: Wed Jun 29, 2005 7:29 pm    Post subject: Reply with quote

Ano GPRS mam aktivní a ikona je na displeji. RadekZ. Spíš mne zajímá zda přehrátím FW nedošlo ke ztrátě položky APN (viz. předchozí odp.) RadekZ
Back to top
radavacatko
pisatel
pisatel

661.00 SMM
PostPosted: Thu Jun 30, 2005 10:31 am    Post subject: Reply with quote

Anonymous wrote:
Ano GPRS mam aktivní a ikona je na displeji. RadekZ. Spíš mne zajímá zda přehrátím FW nedošlo ke ztrátě položky APN (viz. předchozí odp.) RadekZ
Vis co,zkus si to nastavit jeste jednou...www.konfigurator.cz
Back to top
RadekZet
kolemjdoucí

1.00 SMM
PostPosted: Fri Jul 01, 2005 5:05 pm    Post subject: Reply with quote

Po zásahu operátora vše již funguje tak jak má, s nejvetší pravděpodobnosí byly problémy s účtem, ale k tomu se vám nikdo nepřizná. Jinak dík za všechny příspěvky. RadekZ Very Happy
Back to top
Reply to topic     Forum Index -> Řada x65, x70 All times are GMT + 1 Hour
Page 1 of 1

Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum