View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Xmax88 rozumbrada

Joined: 23 May 2005 Posts: 312 Location: Okolí PV a OL Telefon: 2x Siemens SX1
1271.42 SMM
|
Posted: Thu Jun 30, 2005 8:34 pm Post subject: Odstranění tlačítek na M55 |
|
|
Ahoj Lidi prosim vas potrebuju nejakej patch kterej mi odstrani tlacitka ze spdni casti displeje, MENU, VYBER atd.... ale aby to odstranil jen na hlavni obrazovce ne v menu proste abych tam mel jen ukazatele baterie, operatora a datum+ cas zadny tlacitka
je neco takovyho? _________________ SIE C35i - FW M35i --> SE T100 -->SIE M55 - FW91+patche -->
Siemens SX1- CPU174Mhz + MMC24Mhz - disc C:11,8Mb - FW15cz + 24patchu + themes, icons and fonts - RS-MMC 512Mb Transcend; [BLOCKED]
Siemens SX1- na ND [momentalne funkcni] |
|
Back to top |
|
 |
hanni řád zlatého admina

15369.70 SMM
|
Posted: Thu Jun 30, 2005 9:00 pm Post subject: |
|
|
No,tlacitka asi neodstranis patchom ale na odstranenie tych popiskov nad nimi mame na stranke v sekcii Patche patch...najdi si ho a aplikuj _________________ Kdo umí, ten umí. Kdo neumí, ten čumí. |
|
Back to top |
|
 |
Xmax88 rozumbrada

Joined: 23 May 2005 Posts: 312 Location: Okolí PV a OL Telefon: 2x Siemens SX1
1271.42 SMM
|
Posted: Fri Jul 01, 2005 8:25 pm Post subject: . |
|
|
ale tenhle patche by tu moznost mel obsahovat jelikoz je u nej napsano
ze po aplikovani vsech patchu v archivu bude display vypadat presne jako na obrazku jenze tyhle patche jsou pro FW11 a ja mam FW10
 _________________ SIE C35i - FW M35i --> SE T100 -->SIE M55 - FW91+patche -->
Siemens SX1- CPU174Mhz + MMC24Mhz - disc C:11,8Mb - FW15cz + 24patchu + themes, icons and fonts - RS-MMC 512Mb Transcend; [BLOCKED]
Siemens SX1- na ND [momentalne funkcni] |
|
Back to top |
|
 |
Johny007 všeználek

4261.00 SMM
|
Posted: Sat Jul 02, 2005 10:33 am Post subject: Re: . |
|
|
Xmax88 wrote: | ale tenhle patche by tu moznost mel obsahovat jelikoz je u nej napsano
ze po aplikovani vsech patchu v archivu bude display vypadat presne jako na obrazku jenze tyhle patche jsou pro FW11 a ja mam FW10
 |
Neblazni a dej si tam FW 91. uvidis ten hukooot jak to bude rychlejsi.. _________________ M55 Iridium - TestPoint , FW11 + mojepatche.txt HP iPAQ 514 WM6 |
|
Back to top |
|
 |
hanni řád zlatého admina

15369.70 SMM
|
Posted: Mon Jul 04, 2005 10:19 am Post subject: |
|
|
Nie som Johny007,ale odpovedať Ti možem aj ja
Mal som M55 rok a s verziami FW mam bohate skusenosti. Veľa záleží od konkrétneho telefónu,aky FW mu najlepsie "sadne". Niekomu sa môže zdat lepsi FW10, niekomu FW11,popripade FW91. Ja som mal v telefone vsetky FW a najlepsie mi telefon chodil pod FW10..s ostatnymi FW som mal iba problemy...
Takze odporucam vyskusat vsetky a potom si vybrat. _________________ Kdo umí, ten umí. Kdo neumí, ten čumí. |
|
Back to top |
|
 |
Little_S čestný člen

4261.00 SMM
|
Posted: Mon Jul 04, 2005 11:27 am Post subject: |
|
|
Nina wrote: | Tata mi tam kdysi daval 91 a mobilek pri tom umrel, tak se uz bojim s tim experimentrovat. |
veru, stary bootcore si s FW91 nerozumie, ak sa rozhodnes pre novy FW, zozen si bootcore, resp. FF a potom nahraj tvoju zalohu EEPROM _________________ Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former. |
|
Back to top |
|
 |
Guest
851.00 SMM
|
Posted: Mon Jul 04, 2005 11:44 am Post subject: |
|
|
Little_S wrote: | Nina wrote: | Tata mi tam kdysi daval 91 a mobilek pri tom umrel, tak se uz bojim s tim experimentrovat. |
veru, stary bootcore si s FW91 nerozumie, ak sa rozhodnes pre novy FW, zozen si bootcore, resp. FF a potom nahraj tvoju zalohu EEPROM |
Dekuji za tip, jen mi prosim jestli muzes trochu pro blbce vysvetli co je EEMPROM  |
|
Back to top |
|
 |
hanni řád zlatého admina

15369.70 SMM
|
Posted: Mon Jul 04, 2005 11:47 am Post subject: |
|
|
Nina wrote: |
To neva ze niesi Johnny..
Tata mi tam kdysi daval 91 a mobilek pri tom umrel, tak se uz bojim s tim experimentrovat. Radsi zustanu jen u grafickych patchu...
Drzim se tveho navodu a zatim nemam nejmensi problem, az na ty obazky co maj vic barev nez puvodni, ty se mi neukazujou... Ale to resim v Patchich..  |
Mno,neviem,co s tym Tvoj tatko robil,ale pri nahrati FW91 by telefon nemal umriet...ak teda pouzil FW vo Winswupe.
Pokial nemas problemy s FW10,nie je dovod ho menit...ono M55 je celkovo dooost pomala..a patchov je hromada na vsetky FW...takze kludne mozes napatchovat aj nejake systemove veci.
Diskusiu v patchoch som cital.S obrazkymi by problem nemal byt...aj tak musis nahravat najviac 8bitove.Tam Ta farby nepustia.Problem moze nastat,ked je ku grafickemu patchu potrebna aj mala systemova uprava(ako pisal Little_S),alebo ak aplikujes patch,ktory hlasi chybu v datach... _________________ Kdo umí, ten umí. Kdo neumí, ten čumí. |
|
Back to top |
|
 |
Guest
851.00 SMM
|
Posted: Mon Jul 04, 2005 11:56 am Post subject: |
|
|
hanni wrote: | Nina wrote: |
To neva ze niesi Johnny..
Tata mi tam kdysi daval 91 a mobilek pri tom umrel, tak se uz bojim s tim experimentrovat. Radsi zustanu jen u grafickych patchu...
Drzim se tveho navodu a zatim nemam nejmensi problem, az na ty obazky co maj vic barev nez puvodni, ty se mi neukazujou... Ale to resim v Patchich..  |
Mno,neviem,co s tym Tvoj tatko robil,ale pri nahrati FW91 by telefon nemal umriet...ak teda pouzil FW vo Winswupe.
Pokial nemas problemy s FW10,nie je dovod ho menit...ono M55 je celkovo dooost pomala..a patchov je hromada na vsetky FW...takze kludne mozes napatchovat aj nejake systemove veci.
Diskusiu v patchoch som cital.S obrazkymi by problem nemal byt...aj tak musis nahravat najviac 8bitove.Tam Ta farby nepustia.Problem moze nastat,ked je ku grafickemu patchu potrebna aj mala systemova uprava(ako pisal Little_S),alebo ak aplikujes patch,ktory hlasi chybu v datach... |
A jak prosim zjistim, jestli je potrebna systemova uprava? Omlouvam se za blbe otazky ale jsem zacatecnik. Ted mam jeste jeden problem - ZASADNI!!!! NEJDE MI PRIHLASIT SE NA SM!!!! HELP HELP HELP!!!!!! |
|
Back to top |
|
 |
hanni řád zlatého admina

15369.70 SMM
|
Posted: Mon Jul 04, 2005 12:08 pm Post subject: |
|
|
Je malo graf.patchov,kde je to nutne.A ak taky stiahnes,je to vzdy na zaciatku patchu a potom nasleduje grafika - to su tie Picture xxx.
Neviem,preco Ti nejde prihlasit...co si robila? _________________ Kdo umí, ten umí. Kdo neumí, ten čumí. |
|
Back to top |
|
 |
Makavelina mecenáš

3139.36 SMM
Příspěvky na SM: 400,- |
Posted: Mon Jul 04, 2005 12:13 pm Post subject: |
|
|
hanni wrote: | Je malo graf.patchov,kde je to nutne.A ak taky stiahnes,je to vzdy na zaciatku patchu a potom nasleduje grafika - to su tie Picture xxx.
Neviem,preco Ti nejde prihlasit...co si robila? |
Ahaaaa..
Nic jsem nerobila, proste z niceho nic me to najednou nechtelo prihlasit, buuuu... Mam tady v praci Macintoshe, a ten obcas dost blbne, tak jsem to zkusila vedle v kancelari na PC a taky to nejde, buuuuu.....  |
|
Back to top |
|
 |
Johny007 všeználek

4261.00 SMM
|
Posted: Sun Jul 10, 2005 5:19 pm Post subject: |
|
|
Noo je pravda ze mam novy bootcore - delal jsem testpoint.. me nejlepe sedl FW91 ale co uz ja menim FW co 3 tydny.. _________________ M55 Iridium - TestPoint , FW11 + mojepatche.txt HP iPAQ 514 WM6 |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|