View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Quentin badatel

261.00 SMM
|
Posted: Mon Aug 22, 2005 8:35 am Post subject: Jak dostano do mobilu ..... |
|
|
Zkousel jsem nahrat extra ikonky(ikonky do polozky setup,extra,addres apd)tim samim zpusobem jako ikonky hlavniho menu!Ikonky hlavniho menu se mi prehrajou pokazde v pohode,ale ty extra mi nejdou!Prosim o radu jak na to.Dekuji! |
|
Back to top |
|
 |
wizaard táta fóra

Joined: 11 Sep 2004 Posts: 1045 Location: Očelice u Českého Meziříčí, ČR
7861.00 SMM
|
Posted: Mon Aug 22, 2005 10:48 am Post subject: Re: Jak dostano do mobilu ..... |
|
|
Quentin wrote: | Zkousel jsem nahrat extra ikonky(ikonky do polozky setup,extra,addres apd)tim samim zpusobem jako ikonky hlavniho menu!Ikonky hlavniho menu se mi prehrajou pokazde v pohode,ale ty extra mi nejdou!Prosim o radu jak na to.Dekuji! |
Nechápu dost dobře dotaz, ale... V hlavním menu je jiné rozložení (a vůbec obecně ten soubor je jiný) než v menu hlubších, tam je menu pouze textové, takže tam asi těžko nacpeš ikonky jako do hl. menu. _________________ Siemens C35i, CX65 -> SonyEricsson K700i, K750i
Gimpl ...aneb časopis studujících | FAQ | Info o Satronu |
|
Back to top |
|
 |
szkepek táta fóra

Joined: 17 Jan 2005 Posts: 1269 Location: Konice - největší prdel na jih od Arktidy a na Sever od Sahary
7861.00 SMM
|
Posted: Mon Aug 22, 2005 12:20 pm Post subject: Re: Jak dostano do mobilu ..... |
|
|
wizaard wrote: | Quentin wrote: | Zkousel jsem nahrat extra ikonky(ikonky do polozky setup,extra,addres apd)tim samim zpusobem jako ikonky hlavniho menu!Ikonky hlavniho menu se mi prehrajou pokazde v pohode,ale ty extra mi nejdou!Prosim o radu jak na to.Dekuji! |
Nechápu dost dobře dotaz, ale... V hlavním menu je jiné rozložení (a vůbec obecně ten soubor je jiný) než v menu hlubších, tam je menu pouze textové, takže tam asi těžko nacpeš ikonky jako do hl. menu. |
ale wizaarde
Pokud si vytvoris extras menu, do ktereho si das ikony, pojede ti v pohode. Nebo si ho muzes stahnout tady ze SiemensManie. Bohuzel nevim, co znamena "nejdou", zkus to nejak objasnit.... _________________ Vita Circulus ést !!! |
|
Back to top |
|
 |
wolf začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Mon Aug 22, 2005 12:40 pm Post subject: |
|
|
ja som to jeden cas mal...ikonky na vsetky polozky v hlavnom menu...ale sa to strasne dlho nacitalo tak som to racej dal prec  |
|
Back to top |
|
 |
wizaard táta fóra

Joined: 11 Sep 2004 Posts: 1045 Location: Očelice u Českého Meziříčí, ČR
7861.00 SMM
|
Posted: Mon Aug 22, 2005 1:02 pm Post subject: Re: Jak dostano do mobilu ..... |
|
|
szkepek wrote: | ale wizaarde
Pokud si vytvoris extras menu, do ktereho si das ikony, pojede ti v pohode. Nebo si ho muzes stahnout tady ze SiemensManie. Bohuzel nevim, co znamena "nejdou", zkus to nejak objasnit.... |
Aha... tak vedle...  _________________ Siemens C35i, CX65 -> SonyEricsson K700i, K750i
Gimpl ...aneb časopis studujících | FAQ | Info o Satronu |
|
Back to top |
|
 |
szkepek táta fóra

Joined: 17 Jan 2005 Posts: 1269 Location: Konice - největší prdel na jih od Arktidy a na Sever od Sahary
7861.00 SMM
|
Posted: Mon Aug 22, 2005 2:13 pm Post subject: Re: Jak dostano do mobilu ..... |
|
|
wizaard wrote: | szkepek wrote: | ale wizaarde
Pokud si vytvoris extras menu, do ktereho si das ikony, pojede ti v pohode. Nebo si ho muzes stahnout tady ze SiemensManie. Bohuzel nevim, co znamena "nejdou", zkus to nejak objasnit.... |
Aha... tak vedle...  |
to se stane kazdemu, mir  _________________ Vita Circulus ést !!! |
|
Back to top |
|
 |
hanni řád zlatého admina

15369.70 SMM
|
Posted: Mon Aug 22, 2005 2:52 pm Post subject: Re: Jak dostano do mobilu ..... |
|
|
wizaard wrote: | Quentin wrote: | Zkousel jsem nahrat extra ikonky(ikonky do polozky setup,extra,addres apd)tim samim zpusobem jako ikonky hlavniho menu!Ikonky hlavniho menu se mi prehrajou pokazde v pohode,ale ty extra mi nejdou!Prosim o radu jak na to.Dekuji! |
Nechápu dost dobře dotaz, ale... V hlavním menu je jiné rozložení (a vůbec obecně ten soubor je jiný) než v menu hlubších, tam je menu pouze textové, takže tam asi těžko nacpeš ikonky jako do hl. menu. |
Ikonky pre jednotlive polozky menu si mozes dokonca stiahnut aj u nas v sekcii Ikonky menu  _________________ Kdo umí, ten umí. Kdo neumí, ten čumí. |
|
Back to top |
|
 |
Palio veterán

Joined: 23 Nov 2004 Posts: 1525 Location: Velká Hradná (kúsok od TN)
10861.00 SMM
|
Posted: Tue Aug 23, 2005 4:01 pm Post subject: Re: Jak dostano do mobilu ..... |
|
|
hanni wrote: | wizaard wrote: | Quentin wrote: | Zkousel jsem nahrat extra ikonky(ikonky do polozky setup,extra,addres apd)tim samim zpusobem jako ikonky hlavniho menu!Ikonky hlavniho menu se mi prehrajou pokazde v pohode,ale ty extra mi nejdou!Prosim o radu jak na to.Dekuji! |
Ikonky pre jednotlive polozky menu si mozes dokonca stiahnut aj u nas v sekcii Ikonky menu  |
Lentie animované dosť spomalujú. _________________ SGS2 |
|
Back to top |
|
 |
Dájen kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Wed Aug 24, 2005 12:29 pm Post subject: |
|
|
Mám podobný problém jako zakladatel tohoto tématu. Stáhla jsem si v sekci ikony- menu meesages ve stylu ikon a přes ODT do Config-Japp-FlexMenu jsem tam vrazila všechno co se extrahovalo a nic. Já jsem si myslela, že když otevřu v menu zprávy místo písmen : vytvořit novou, doručeno, odesláno....atd. budou ty bezva ikony. Ale po vypnutí a zapnutí tam nejsou-jsou tam stále ty písmena. Odpovědi od szkepek nerozumím: co si mám vytvořit, jaké menu a jak??? Jsem začátečník a moc tomu nerozumím, poradí někdo???
Ještě musím dodat, že po tomhle, co jsem to tam nacpala se mi úplně změnila složka Downloads a místo češtiny tam mám angličtinu a navíc položky které tam nebyli jako textové moduly, archiv zpráv atd. Bylo to tím nebo ne, aj ak to dostanu zpět do češtiny.
Poznámka. než jsem to tam nacpala tak jsem si udělala zálohu celé složky FlexMenu. |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|