clevis.czSiemensMania | WMmania | VySemNesmite | SiemensMania na Facebooku
EnglishČesky
SiemensMania has a brand new forum
  SiemensMania    Fórum

Off-line verze  TESTY  Náhradní díly  Podpořte SM  

ÚVOD FÓRUM CHAT
:: View topic - smazaly se mi všechny úkoly a poznámky v kalendáři!!!

FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   Skupiny uživatelůSkupiny uživatelů   ProfileProfile   ChatChat   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages 
 BankBank   LotteryLottery   User ShopsUser Shops   ShopsShops 

smazaly se mi všechny úkoly a poznámky v kalendáři!!!
Goto page 1, 2  Next

Reply to topic     Forum Index -> Siemens SX1
View previous topic :: View next topic  
Author Message
Funferr
začátečník
začátečník

61.00 SMM
PostPosted: Sat Aug 27, 2005 12:43 pm    Post subject: smazaly se mi všechny úkoly a poznámky v kalendáři!!! Reply with quote

Měl jsem dost záznamů v Kalendáři a úkolech a když jsem se chtěl dnes pomocí zkrácené volby dostat do úkolů vyskočila hláška - chyba systému! A všechny záznamy jsou pryč!!! Já se z toho snad zblázním!! Kde by se dali najít alespoň ty záznamy z kalendáře?? Prosím poraďťe!!

PS: Já už SX1 snad hodím ze skály....

Krouta
badatel
badatel

261.00 SMM
PostPosted: Sat Aug 27, 2005 1:46 pm    Post subject: Reply with quote

Zručeně je najdeš v záloze, kterou jistě pravidelně provádíš. wink
Back to top
View user's profile Send private message
cuir
ostřílený diskusník
ostřílený diskusník

3072.76 SMM
PostPosted: Sat Aug 27, 2005 1:47 pm    Post subject: Re: smazaly se mi všechny úkoly a poznámky v kalendáři!!! Reply with quote

Funferr wrote:
Měl jsem dost záznamů v Kalendáři a úkolech a když jsem se chtěl dnes pomocí zkrácené volby dostat do úkolů vyskočila hláška - chyba systému! A všechny záznamy jsou pryč!!! Já se z toho snad zblázním!! Kde by se dali najít alespoň ty záznamy z kalendáře?? Prosím poraďťe!!

PS: Já už SX1 snad hodím ze skály....

jedine z tvoji zalohy...smazavani vseho co bylo v telefonu byl take problem S,M55 ...tady to bohuzel se stane taky ,ale stava se to malokdy...a proto je potreba aspon jednou tejdne udelat zalohu vseho.pak ji tam vratis a mas to:)...pokud ji nemas mas smulu

http://cuir.wz.cz
Back to top
Funferr
začátečník
začátečník

61.00 SMM
PostPosted: Sat Aug 27, 2005 1:56 pm    Post subject: Reply with quote

A v nějakým souboru je nenajdu?? Třeba přes Total Commander...
CX65-ka
řád zlaté antény
řád zlaté antény

5861.00 SMM
PostPosted: Sat Aug 27, 2005 2:25 pm    Post subject: Reply with quote

Funferr wrote:
A v nějakým souboru je nenajdu?? Třeba přes Total Commander...

No ked sa to uz raz zmazalo tak nenajdes .

DCA510 je zaklad , patche su zivot .
Back to top
Funferr
začátečník
začátečník

61.00 SMM
PostPosted: Sat Aug 27, 2005 2:44 pm    Post subject: Reply with quote

Nechápu jak se může něco jen tak smazat....
Tohle kdyby se stalo pár lidem v USA tak už se na Siemense hrnou žaloby... Mad

Kdybyste měli někdo zájem o SX1 s paměťovkou 256MB PQI + USB kabel, soft, sluchátka, tak prodávám....Už mě to vážně nebaví Crying or Very sad

rcbandit
pisatel
pisatel

661.00 SMM
PostPosted: Sat Aug 27, 2005 6:15 pm    Post subject: Reply with quote

Funferr wrote:
Nechápu jak se může něco jen tak smazat....
Tohle kdyby se stalo pár lidem v USA tak už se na Siemense hrnou žaloby... Mad

Kdybyste měli někdo zájem o SX1 s paměťovkou 256MB PQI + USB kabel, soft, sluchátka, tak prodávám....Už mě to vážně nebaví Crying or Very sad

Jezisi. Pray
Lidi,uz si konecne uvedomte,ze SX1 je smartphone,ktery bezi na operacnim systemu.V momente,kdyz tam narvete nakrekovane hry a programy,tak musite pocitat s tim,ze muze dojit ke kolapsu telefonu. Not talking
Jinak pro vsechny takovy.mrknete do C:/system/data/ a tam najdete vsechny svoje data.Treba soubor Contacts.cdb jsou kontakty,Calendar,notepad....atd.Pokud nechcete prijit o data,tak staci semtam tento cely adresar zazalohovat nebo aspon potrebny soubor.A neni treba teda delat kompletni zalohu C: na kartu.

Funferr
začátečník
začátečník

61.00 SMM
PostPosted: Sat Aug 27, 2005 7:23 pm    Post subject: Reply with quote

To mně chceš tvrdit,že i ostatní smartphony jsou takhle nestabilní??
No každopádně tohle byla poslední kapka v poháru trpělivosti... Už sháním kupce a jdu do SE K700...

CX65-ka
řád zlaté antény
řád zlaté antény

5861.00 SMM
PostPosted: Sat Aug 27, 2005 8:18 pm    Post subject: Reply with quote

Funferr wrote:
No každopádně tohle byla poslední kapka v poháru trpělivosti... Už sháním kupce a jdu do SE K700...

Ano aj ostatne smartpony ... zalezi to hlavne od OS

DCA510 je zaklad , patche su zivot .
Back to top
ZeeRaX
všeználek
všeználek

4261.00 SMM
PostPosted: Sat Aug 27, 2005 8:19 pm    Post subject: Reply with quote

Funferr wrote:

Ano i ne.
Navic nezapomen, ze ne vse, co na svem SXku mas je pro nej wink

Me pripada jako zazrak, co lidi s SXkem vubec dokazali udelat Applause Kolik casu mu venuju.. upravujou, vylepsujou atd..navic na nem jednou i app, u kterych by normalne ani nebyla sance na SX spustit Exclamation Exclamation Exclamation

SX1 je THE BEST OF THE BEST 8)

Back to top
View user's profile Send private message MSN Messenger
cuir
ostřílený diskusník
ostřílený diskusník

3072.76 SMM
PostPosted: Sat Aug 27, 2005 8:34 pm    Post subject: Reply with quote

Funferr wrote:

tak se podivej na wokna...taky sou nestabilni a kdyz to pouzivas vic nez jen jako uzivatel ..tak se ti to nejpozdeji do dvou mesicu vysere a musis reinstalovat.Proste nahravas programy ...odinstalovavas a udela se ti v registrech takovej mrdnas ,ze se ti to sesype...tohle se deje i Americanum a zalujou Billa??? nezalujou ..pac vi ,ze by neuspeli....a hlavne, jak uz tu bylo psano ....co cekas, kdyz tam narves cracknuty verze programu ....a kazdou chvili tam das neco novyho -co treba jen vyzkousis a hned to odinstalujes a tak ,ale ten telefon si to pamatuje ...taky ma registry..stejne jako wokna....presne jak si napsal -kazdy smartphone je nestabilni..nekerej vic nekerej min..klidne jdi do SE k700,ale budes litovat...bude stabilni,nebudou s nim potize,ale bude ti symbian chybet...to co bude mit SE za vybavu to tam budes mit a nic vic a nic min ..dobre si to rozvaz.Dle meho nazoru delas velkou chybu.Podle toho ,ze si na foru zacatecnik a podle toho, jak ses z toho vyjuchanej si troufam tvrdit ,ze SX1 nemas dlouho a tudiz si jiste cetl recenze na tento telefon ..ve kterych se psalo o nestabilite a dalsich neduhach.Nevim ,ale pokud jsi chtel spolehlivej telefon, tak si nemel volit SX1.SX1 je vyroben jako manazerskej foun ,ale je spise pro lidi jako sme my...to znamena stourali.
tady je odkaz na jednu z mnoha recenzi.
Precti si ji Smilea precti si hlavne odstavec s nazvem "sekacka"
http://www.siemensmania.cz/content.php?id=386

Back to top
Funferr
začátečník
začátečník

61.00 SMM
PostPosted: Sat Aug 27, 2005 8:54 pm    Post subject: Reply with quote

cuir wrote:
Funferr wrote:

tak se podivej na wokna...taky sou nestabilni a kdyz to pouzivas vic nez jen jako uzivatel ..tak se ti to nejpozdeji do dvou mesicu vysere a musis reinstalovat.Proste nahravas programy ...odinstalovavas a udela se ti v registrech takovej mrdnas ,ze se ti to sesype...tohle se deje i Americanum a zalujou Billa??? nezalujou ..pac vi ,ze by neuspeli....a hlavne, jak uz tu bylo psano ....co cekas, kdyz tam narves cracknuty verze programu ....a kazdou chvili tam das neco novyho -co treba jen vyzkousis a hned to odinstalujes a tak ,ale ten telefon si to pamatuje ...taky ma registry..stejne jako wokna....presne jak si napsal -kazdy smartphone je nestabilni..nekerej vic nekerej min..klidne jdi do SE k700,ale budes litovat...bude stabilni,nebudou s nim potize,ale bude ti symbian chybet...to co bude mit SE za vybavu to tam budes mit a nic vic a nic min ..dobre si to rozvaz.Dle meho nazoru delas velkou chybu.Podle toho ,ze si na foru zacatecnik a podle toho, jak ses z toho vyjuchanej si troufam tvrdit ,ze SX1 nemas dlouho a tudiz si jiste cetl recenze na tento telefon ..ve kterych se psalo o nestabilite a dalsich neduhach.Nevim ,ale pokud jsi chtel spolehlivej telefon, tak si nemel volit SX1.SX1 je vyroben jako manazerskej foun ,ale je spise pro lidi jako sme my...to znamena stourali.
tady je odkaz na jednu z mnoha recenzi.
Precti si ji Smilea precti si hlavne odstavec s nazvem "sekacka"
http://www.siemensmania.cz/content.php?id=386

Jenže když přeinstaluješ wokna tak nepřijdeš o uložený data... A to se mi stalo!! To mě pěkně nas*alo...Navíc už podruhý..Nejdří jsem přišel o kontakty při přehrávání firmware... Vím že s K700 nebudu mít takový možnosti... Ale já fakt potřebuju něco co se mně dvakrát denně nevypne a nevyskakují na mě hlášky - Chyba systému...Opakujte akci nebo dojde ke ztrátě dat apod...Navíc myslí,že s paměťovkou a pouzdrem bych ho mohl za 5500 prodat a K700 se dá za 5000 sehnat... Asi do toho vážně půjdu i když uznávám,že některý vymoženostui mně určitě chybět budou...Bohužel ještě se nevyrábí dokonalý telefon,ale už se to blíží.. Možná nástupce K750...

Se Siemensem už nepočítám.........

Norton
rozumbrada
rozumbrada

1272.54 SMM
PostPosted: Sat Aug 27, 2005 11:38 pm    Post subject: Reply with quote

Pokud se ti Windows sesypou kompletně,tak mnohdy můžeš počítat nejenom se ztrátou dat,ale i celýho HDD.Nehledě na to,že opravdu existuje něco jako záloha,která výborně poslouží právě v takovém případě,jako je ten tvůj.
Funferr
začátečník
začátečník

61.00 SMM
PostPosted: Sun Aug 28, 2005 9:55 am    Post subject: Reply with quote

Nortonek wrote:
Pokud se ti Windows sesypou kompletně,tak mnohdy můžeš počítat nejenom se ztrátou dat,ale i celýho HDD.Nehledě na to,že opravdu existuje něco jako záloha,která výborně poslouží právě v takovém případě,jako je ten tvůj.

Jo jenže provádět každý týden zálohu se mně vážně nechce...
SX1 by byl dokonalým founem. kdyby fungoval tak jak má...

cuir
ostřílený diskusník
ostřílený diskusník

3072.76 SMM
PostPosted: Sun Aug 28, 2005 10:49 am    Post subject: Reply with quote

myslim ,ze je tohle tedy vyreseno...nechci te urazit ,ale pokud si myslis ,ze se ti vokna nemuzou sesypat tak ,ze neprijdes o zadny data, tak ses na omylu...dale to nema cenu rozebirat ..proste nejsi s SX1 spokojenej ...si holt jen pouhopouhy uzivatel a nic vic...sorry ,ale je to tak,kdyz ses linej udelat si jednou tejdne zalohu kontaktu a dalsich veci tak pak SX1 neni telefon pro tebe...nezlob se na me ,ale je to castecne i tvoje blbost ,ze si o to prisel.Jinak doufam, ze sis precetl tu recenzi...mej se fajn a preji krasne chvile s SE cau

Back to top
Reply to topic     Forum Index -> Siemens SX1 All times are GMT + 1 Hour
Goto page 1, 2  Next
Page 1 of 2

Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum