View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
matrix kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Wed Feb 11, 2004 5:09 pm Post subject: problem po prepaleni FW v A50 |
|
|
Mam taky problem asi pred vcerom som si prepalil FW v mojej A50ke.Isiel az do dnes.Dnes sa mi vypol a uz som ho nedokazal zapnut.vzdy ked sa ho pokusim zapnut tak sa len rozsvieti display a znova zhasne niekedy vyda aj taky divny ton.Neviete niekto ci je to tym novym FW alebo nieco ine????Ak niekto mate s tym skusenost tak prosim dajt evediet bud cez ICQ:200290906
Alebo mail: [email protected]
DIK[/b] |
|
Back to top |
|
 |
hanni řád zlatého admina

15369.70 SMM
|
Posted: Thu Feb 12, 2004 8:13 am Post subject: |
|
|
Napis presne,aky FW si tam palil a ako.. _________________ Kdo umí, ten umí. Kdo neumí, ten čumí. |
|
Back to top |
|
 |
matrix kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Sat Feb 14, 2004 1:26 pm Post subject: |
|
|
Nahraval som tam FW10 cez WinSwup 32.
Hned po prepaleni som ho skusal zo par krat vypnut a zapnut a bezal v pohode.
Ale po dvoch dnoch sa mi vo vrecku vypol a uz som ho nezapol...a pred tym som mal este jeden problem...pred prepalenim mi stale vypisoval CHYBU KARTY.Vtedy tam bol FW4... |
|
Back to top |
|
 |
hanni řád zlatého admina

15369.70 SMM
|
Posted: Sat Feb 14, 2004 1:57 pm Post subject: |
|
|
Nepadol Ti na zem?Lebo CHYBA KARTY pise vacsinou vtedy,ked padne na zem...vacsinou staci vybrat kartu,dat naspat a je to v poriadku.
Odporucil by som Ti stranku:
http://www.gsm-multifund.de/index2.html
Siemens-Repair-Repairx55
Je tam fullflash A50,navod a potrebne programy..skus to flashnut podla toho a potom tam znovu flashnut tu 10-ku.
Ak nepomoze,tak potom servis... _________________ Kdo umí, ten umí. Kdo neumí, ten čumí. |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|