clevis.czSiemensMania | WMmania | VySemNesmite | SiemensMania na Facebooku
EnglishČesky
SiemensMania has a brand new forum
  SiemensMania    Fórum

Off-line verze  TESTY  Náhradní díly  Podpořte SM  

ÚVOD FÓRUM CHAT
:: View topic - kompatibilita Bluetooth

FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   Skupiny uživatelůSkupiny uživatelů   ProfileProfile   ChatChat   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages 
 BankBank   LotteryLottery   User ShopsUser Shops   ShopsShops 

kompatibilita Bluetooth
Goto page 1, 2  Next

Reply to topic     Forum Index -> Řada x65, x70
View previous topic :: View next topic  
Author Message
MOFO
rozumbrada
rozumbrada

1393.84 SMM
PostPosted: Sun Sep 11, 2005 6:17 pm    Post subject: kompatibilita Bluetooth Reply with quote

Možná je to trochu stupidní dotaz, ale protože sem zatím telefon s podporou Bluetooth neměl, neřešil sem to, takže se chci zeptat, když si koupím nějaké Bluetooth zařízení, a to neoriginální nebo od nějaké jiné značky než je Siemens, bude mi ti fungovat např. s telefonem Siemens S65? A druhá otázka je, jestli je rychlost přenosu dat závislá na konkrétním zařízení a pokud ano, jak velké jsou rozdíly v rychlostech přenosu. Díky za info
Back to top
View user's profile Send private message
ginzo
všeználek
všeználek

4261.00 SMM
PostPosted: Sun Sep 11, 2005 6:23 pm    Post subject: Reply with quote

Je to také isté,nemusíš sa báť kvôli nekompatibilite-Bluetooth je stavaný na združovanie výrobkov,ktoré nie sú rovnakej značky wink

A o tom prenose si niesom istý,myslím,že výraznejšie rozdiely tam nie,ale je pravda,že značky Jabra,Pantech a i. sú lepšie v prenose Think

rozumbrada
rozumbrada

1393.84 SMM
PostPosted: Sun Sep 11, 2005 7:11 pm    Post subject: Reply with quote

Tak to si mě potěšil, za kolik se dá sehnat nějaké levnější (myslím na netu)?
Back to top
helper
kolemjdoucí

1.00 SMM
PostPosted: Sun Sep 11, 2005 8:19 pm    Post subject: Re: kompatibilita Bluetooth Reply with quote

MOFO wrote:
Možná je to trochu stupidní dotaz, ale protože sem zatím telefon s podporou Bluetooth neměl, neřešil sem to, takže se chci zeptat, když si koupím nějaké Bluetooth zařízení, a to neoriginální nebo od nějaké jiné značky než je Siemens, bude mi ti fungovat např. s telefonem Siemens S65? A druhá otázka je, jestli je rychlost přenosu dat závislá na konkrétním zařízení a pokud ano, jak velké jsou rozdíly v rychlostech přenosu. Díky za info

Nezbyva nez souhlasit s tou kompatibilitou. Je to vsechno na standardech. Jinak jen tak info je to na stejny frekvenci, jak Wifi nebo mikrovlnka Confused . Co vim, tak pokud tam toho neni moc, tak to i nejakou zed zvladne, ale neprehanel bych to... No a co se tyce rychlosti, tak nejake odlisnosti jsou, ale to je dano revizi standardu, ktery to ci ono zarizeni cti. Muzu te uklidnit (mozna zklamat Think) mobily vetsinou nejnovejsi revize - nejvyssi rychlosti neaplikuji). Takze muzes fakt koupit i ten nejobycejnejsi kus a pokud bude komunikovat (nebude to mrtvy kousek), tak to pobezi.
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail MSN Messenger
mlcuchv
badatel
badatel

261.00 SMM
PostPosted: Sun Sep 11, 2005 9:55 pm    Post subject: Reply with quote

Jeden zásadní rozdíl tu je a to na jakou vzdálenost dokáží komunikovat. Zatím jsou na trhu dva tipy -> do 10, nebo do 100 metrů. Já bych doporučoval ten do sta metrů, i když moc mobilů zatím na takovou vzdálenost nedokáže komunikovat, ale možná brzy ta doba přijde Wink
kolemjdoucí

1.00 SMM
PostPosted: Sun Sep 11, 2005 10:00 pm    Post subject: Reply with quote

mlcuchv wrote:
Jeden zásadní rozdíl tu je a to na jakou vzdálenost dokáží komunikovat. Zatím jsou na trhu dva tipy -> do 10, nebo do 100 metrů. Já bych doporučoval ten do sta metrů, i když moc mobilů zatím na takovou vzdálenost nedokáže komunikovat, ale možná brzy ta doba přijde Wink

S tim nezbyva nez souhlasit, ovsem to neni jen vzdalenost, v cem se to lisi... Nezbyva nez dodat, ze dane vzdalenosti jsou ve volnem prostoru (takze pokud bydlite u parku, tak to ma smysl). Ovsem ty verze do 100 metru jsou zase nachylnejsi na prekazky a o to vyrazneji to klesa... d'oh! Vse ma sve pro a proti. Kazdopadne pro zminene ucely to je jedno, ktery se koupi... Applause
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail MSN Messenger
ginzo
všeználek
všeználek

4261.00 SMM
PostPosted: Mon Sep 12, 2005 1:36 pm    Post subject: Reply with quote

mlcuchv wrote:

No ale to je Bluetooth 1,2 a S65 má len 1,1 Shame on you

(o(^^)o)
redaktor

Phone: HTC Diamond
382387.67 SMM
PostPosted: Mon Sep 12, 2005 4:35 pm    Post subject: Reply with quote

melo by ti fakcit vsechno co nezesahuje do telefonu (jako treba bt klavesnice)
MOFO
rozumbrada
rozumbrada

1393.84 SMM
PostPosted: Mon Sep 12, 2005 6:00 pm    Post subject: Reply with quote

takže pokud má telefon rozhraní 1.1, musí mít Bluetooth rovněž 1.1? Bluetooth 1.2 fungovat nebude?
Back to top
ginzo
všeználek
všeználek

4261.00 SMM
PostPosted: Mon Sep 12, 2005 6:30 pm    Post subject: Reply with quote

MOFO wrote:
takže pokud má telefon rozhraní 1.1, musí mít Bluetooth rovněž 1.1? Bluetooth 1.2 fungovat nebude?

Bluetooth handsfree môže byť aj 1,2 ,ale nesmie byť od S65 dalej ako 10m,kvôli BT v S65
S75 má mzslím ešte tiež 1,1 ,ale u SXG75 si niesom istý Think

badatel
badatel

261.00 SMM
PostPosted: Mon Sep 12, 2005 6:31 pm    Post subject: Reply with quote

MOFO wrote:

Nesmysl, buď si jistý že bude. Tam se jedná jen o vzdálenost na jakou dokáží BT zařízení komunikovat, jinak jsou plně kompatibilní Wink Nevím vůbec na co ginzo takto reagoval Sad Asi mě špatně pochopil že?

všeználek
všeználek

4261.00 SMM
PostPosted: Mon Sep 12, 2005 6:35 pm    Post subject: Reply with quote

mlcuchv wrote:
MOFO wrote:

Nesmysl, buď si jistý že bude. Tam se jedná jen o vzdálenost na jakou dokáží BT zařízení komunikovat, jinak jsou plně kompatibilní Wink Nevím vůbec na co ginzo takto reagoval Sad Asi mě špatně pochopil že?

Tak si prečítaj čo som napísal pred chvíľou Brick wall
A ten dôvod je v tom,že ked má S65 1,1 nedokázal by prenášať zvuk do BT handsfree na viac ako 10 m Hand

administrátor
administrátor

41313.42 SMM
PostPosted: Mon Sep 12, 2005 6:37 pm    Post subject: Reply with quote

mlcuchv wrote:
MOFO wrote:

Trochu OT: nekde jsem slysel, ze ten cip BT stoji kolem 5$. Proc ho potom nedali treba do my M65? Brick wall

SM
Podpořte SiemensManii | Trička SiemensManie | twitter @VitekJezek
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website AIM Address MSN Messenger
mlcuchv
badatel
badatel

261.00 SMM
PostPosted: Mon Sep 12, 2005 6:47 pm    Post subject: Reply with quote

To ginzo : Pane Bože já to vzdávám Smile Precti si nejdříve pořádně příspěvky, které jsem do této diskuse napsal a bude ti jasné, že se nemáš se mnou o čem přít Wink
rozumbrada
rozumbrada

1393.84 SMM
PostPosted: Mon Sep 12, 2005 7:58 pm    Post subject: Reply with quote

Už je mně to jasnější, jenom mám ještě zmatek v označení, na některých eshopech dělí Bluetooth na CLASS 1 a CLASS 2 (pochopil sem, že jde o různý dosah) a někde uvádí Bluetooth 1.1 a Bluetooth 1.2. Znamená toto odlišné značení každé něco jiného, nebo je to totožné?

A pak ještě jestli má význam u Bluetooth USB řešit verzi USB. Na kompu mám USB 2.0, takže mě zajímá, jestli se USB 1.0,1.1 popř. 2.0 projeví na rychlosti přenosu dat z S65ky?
Back to top
Reply to topic     Forum Index -> Řada x65, x70 All times are GMT + 1 Hour
Goto page 1, 2  Next
Page 1 of 2

Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You can attach files in this forum