View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Ado začátečník

62.50 SMM
|
Posted: Sun Dec 25, 2005 3:19 pm Post subject: Display a C75 |
|
|
Niekedy na mojej C75ke lahko poblikava v hornej casti display.
Zblizka to trochu vidno, ale z normalneho uhlu to nevidno.Chcel by som vediet, ci je to chyba alebo je to normalne spravanie displeya.
Mne osobne to nevadi.Diky za odpoved. |
|
Back to top |
|
 |
Eclipse kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Sun Dec 25, 2005 5:50 pm Post subject: Re: Display a C75 |
|
|
Ado wrote: | Niekedy na mojej C75ke lahko poblikava v hornej casti display.
Zblizka to trochu vidno, ale z normalneho uhlu to nevidno.Chcel by som vediet, ci je to chyba alebo je to normalne spravanie displeya.
Mne osobne to nevadi.Diky za odpoved. |
Me to neblika, display je super, o dost lepsi nez brachuv CX65, ale hodne blbe jdou mackat tlacitka, hlavne 1.4 a 7, asi pudu reklamovat...  _________________ Alcatel OT 303 ->-> C60 ->-> C75 |
|
Back to top |
|
 |
JimmyFLASH kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Mon Dec 26, 2005 2:06 am Post subject: Spekulativní kvalita displaye |
|
|
Mno ja bych to s tou kvalitou displeje zase tolik nepřeháněl.
Nevím teda jak u CX65, ale když jsem srovnal display na M65 s mojí C75kou tak jsem byl váže smutný z toho, jak špatně je videt obsah displaye při vypnutem osvětlení...je to nesrovnatelně horší a tedy bez podsviceni je tam videt "kulové".
Předpokladam, že je to tim, že má menší body a proto jsou huře videt.
Jinak je příjemně veliký proti bývalému M35i
PS.: Myslím že blikání jsem si zatím nevšiml _________________ >>> SIEMENS C75 <<<
http://www.jimmyflash.unas.cz |
|
Back to top |
|
 |
Eclipse kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Mon Dec 26, 2005 1:08 pm Post subject: Re: Spekulativní kvalita displaye |
|
|
JimmyFLASH wrote: | Mno ja bych to s tou kvalitou displeje zase tolik nepřeháněl.
Nevím teda jak u CX65, ale když jsem srovnal display na M65 s mojí C75kou tak jsem byl váže smutný z toho, jak špatně je videt obsah displaye při vypnutem osvětlení...je to nesrovnatelně horší a tedy bez podsviceni je tam videt "kulové".
Předpokladam, že je to tim, že má menší body a proto jsou huře videt.
Jinak je příjemně veliký proti bývalému M35i
PS.: Myslím že blikání jsem si zatím nevšiml |
No tak pri vypnutnuty osvetleni neni nic videt, ale to mi vubec nevadi, pri zapnutym je super, a to je hlavni  _________________ Alcatel OT 303 ->-> C60 ->-> C75 |
|
Back to top |
|
 |
HenX táta fóra

Joined: 09 Oct 2004 Posts: 1172 Location: Český Těšín Telefon:Siemens C75
7861.00 SMM
|
Posted: Wed Dec 28, 2005 8:15 am Post subject: |
|
|
já mám taky C75 a nevsiml jsem si ze by mi neco blikalo _________________
***Sony Ericsson K750i*** The best mobile!!! |
|
Back to top |
|
 |
JimmyFLASH kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Wed Dec 28, 2005 3:22 pm Post subject: Re: Spekulativní kvalita displaye |
|
|
Eclipse wrote: |
No tak pri vypnutnuty osvetleni neni nic videt, ale to mi vubec nevadi, pri zapnutym je super, a to je hlavni  |
Musim uznat, že se mi ten displej jinak velice libí :-) Ty menší bodíky oprosi x65 jsou fakt pozitivní a je to dost videt, ale když se chci jen mrknout, jestli mi neprisla sms či cokoli jineho, vždy musim telefon rozsvitit ať už odblokováním, nebo dlouhým stiskem "C" a to je dooost otrava.
Nicmeně tento telefon budu mit asi jeste hodne dlouho, tak mi nezbude, než se s tim smiřit  _________________ >>> SIEMENS C75 <<<
http://www.jimmyflash.unas.cz |
|
Back to top |
|
 |
Stranger badatel

Joined: 31 Aug 2004 Posts: 197 Location: 48.598530° N, 19.100260° E
276.00 SMM
|
Posted: Wed Dec 28, 2005 3:47 pm Post subject: |
|
|
no neviem. mamin c75 je tiez v poho. skor by som to bral ako zalezitost displayov ako takych. nejaky ten refresh rate je predsa vzdy nech tvrdia vyrobcovia cokolvek. uz na starej ac55 ak sa pozorne pod spravnym uhlov zadivas uvidis nieco ako vlnenie displaya. opravte ma niekdo ak sa mylim. |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|