clevis.czSiemensMania | WMmania | VySemNesmite | SiemensMania na Facebooku
EnglishČesky
SiemensMania has a brand new forum
  SiemensMania    Fórum

Off-line verze  TESTY  Náhradní díly  Podpořte SM  

ÚVOD FÓRUM CHAT
:: View topic - M65 - nespoji se s V-Klay

FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   Skupiny uživatelůSkupiny uživatelů   ProfileProfile   ChatChat   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages 
 BankBank   LotteryLottery   User ShopsUser Shops   ShopsShops 

M65 - nespoji se s V-Klay

Reply to topic     Forum Index -> Řada x65, x70
View previous topic :: View next topic  
Author Message
Vision
začátečník
začátečník

61.00 SMM
PostPosted: Tue Aug 23, 2005 9:44 am    Post subject: M65 - nespoji se s V-Klay Reply with quote

hoy, mam problem, tata koupit u t-mobilu odblokovanej mobil M65, prechazi na oskara, a chce se zbavit vsech tech blbosti od T-mobilu ... ma FW16
problem je ten, ze se mi snim V-Klay nespoji, s moji M65tkou se spoji uplne bez problemu...

haze to tuhle chybu ...
Back to top
View user's profile Send private message
kenas
věrný diskusník
věrný diskusník

2061.00 SMM
PostPosted: Tue Aug 23, 2005 9:49 am    Post subject: Reply with quote

To jsou loadery, kazdej mobil ma jiny. Musis vygenerovat novy loadery pro tu druhou M65 a dat je do v_klaye. Ale na odstaneni reklamy nepotrebujes v_klay. Mrkni do tohodle clanku http://www.siemensmania.cz/content.php?id=222

Last edited by kenas on Tue Aug 23, 2005 9:51 am; edited 1 time in total
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
Vision
začátečník
začátečník

61.00 SMM
PostPosted: Tue Aug 23, 2005 9:49 am    Post subject: Reply with quote

.::kenas::. wrote:
To jsou loadery, kazdej mobil ma jiny. Musis vygenerovat novy loadery pro tu druhou M65 a dat je do v_klaye

supr dik, a to udelam jak? ...
Back to top
wizaard
táta fóra
táta fóra

7861.00 SMM
PostPosted: Tue Aug 23, 2005 9:50 am    Post subject: Reply with quote

Pokud nemáš pro oba telefony vygenerovaný unikátní PapuaKey, samozřejmě, že se ti nespojí. Pro každý telefon musíš mít svůj vygenerovaný kód, ale vždy měj na paměti, že vygenerováním se ti přepíše ten stávající!

Arrow Více najdeš určitě ve FAQ

Arrow Gimpl ...aneb časopis studujících | FAQ | Info o Satronu
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website
Vision
začátečník
začátečník

61.00 SMM
PostPosted: Tue Aug 23, 2005 9:52 am    Post subject: Reply with quote

mno nevim, na tu moji jsem v papua ulits nic delat nemusel... tudis ani nevim jak se to dela Sad ... mrknu po nakym clanku ... dik, pokud bys ten clanek nasel tak klidne hod link

jeste me napadlo: co Loader px65v3 ??? tusim ze takhle jsem se spojil s moji m65 .. kazdopadne tohle sem tam nahraval .. mi vyplo mobil ... patchuje to botcore, je to bezpecny? ... u miho telefonu sem do toho sel, ale u tatovo ...

skratka bych potreboval co nejjednoduzsi zpusob jak se spojit s V-Klay... ale pokud mozno bezpecnymy postupy.
Back to top
wizaard
táta fóra
táta fóra

7861.00 SMM
PostPosted: Tue Aug 23, 2005 10:10 am    Post subject: Reply with quote

Vision wrote:
mno nevim, na tu moji jsem v papua ulits nic delat nemusel... tudis ani nevim jak se to dela Sad ... mrknu po nakym clanku ... dik, pokud bys ten clanek nasel tak klidne hod link

jeste me napadlo: co Loader px65v3 ??? tusim ze takhle jsem se spojil s moji m65 .. kazdopadne tohle sem tam nahraval .. mi vyplo mobil ... patchuje to botcore, je to bezpecny? ... u miho telefonu sem do toho sel, ale u tatovo ...

skratka bych potreboval co nejjednoduzsi zpusob jak se spojit s V-Klay... ale pokud mozno bezpecnymy postupy.

No, nebudu nic hledat, to si najdeš sám. Stačí se mrknout do FAQ a následně eventuelně hledat V-Klay a určitě ti to najde spoustu článků. Jinak, patch bootcore je už docela zastaralá záležitost a ve většině případů to jde bez toho, protože to opravdu není nic maximálně bezpečného, proto se generují kódy přes Papua, generátor je už v nových V-Klay zabudovaný.

Arrow Gimpl ...aneb časopis studujících | FAQ | Info o Satronu
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website
Vision
začátečník
začátečník

61.00 SMM
PostPosted: Tue Aug 23, 2005 10:11 am    Post subject: Reply with quote

Aha ... sry... njn Prvni hledat v napovede nez se zeptam Wink ... diky Smile
Back to top
Vision
začátečník
začátečník

61.00 SMM
PostPosted: Tue Aug 23, 2005 10:18 am    Post subject: Reply with quote

už to fici ,,, diky wizarde...
Back to top
Gecko
badatel
badatel

261.00 SMM
PostPosted: Tue Aug 23, 2005 9:06 pm    Post subject: Reply with quote

Zdravím, docela by mě zajímalo, jak je možné, že tady kolega na jeden z těch M65 to vygenerování kódů nepotřebaval a V_KLay se s ním spojil i bez toho??? Brick wall S patchováním X65 (jen X55) zatím nenám zkušenosti už proto, že na Rescue FW 44 patche nejsou a neoficiální FW 50 si tam zatím cpát nechci. Dík!
Krokodýl
čestný člen
čestný člen

14921.78 SMM
PostPosted: Wed Aug 24, 2005 9:27 am    Post subject: Reply with quote

Gecko wrote:
Zdravím, docela by mě zajímalo, jak je možné, že tady kolega na jeden z těch M65 to vygenerování kódů nepotřebaval a V_KLay se s ním spojil i bez toho??? Brick wall S patchováním X65 (jen X55) zatím nenám zkušenosti už proto, že na Rescue FW 44 patche nejsou a neoficiální FW 50 si tam zatím cpát nechci. Dík!

1. Pokud měl kolega telefon s původním firmware do 25, mohl použít původní aplikaci patch bootcore - což byla jedna z možností i prvních x65 a taky to funguje

2. Na M65 už je víc jak čtrnáct dní firmware 50 i v oficiálním update od Siemensu k dispozici http://www.siemensmania.cz/firmware.php

WinMobile
"`XDA` Orbit2" --> HTC Touch Cruise ---> HTC Diamond 2, WM6.1, SDHC 8GB ....
Back to top
Gecko
badatel
badatel

261.00 SMM
PostPosted: Wed Aug 24, 2005 2:20 pm    Post subject: Reply with quote

Krokodýl wrote:
Gecko wrote:

1. Pokud měl kolega telefon s původním firmware do 25, mohl použít původní aplikaci patch bootcore - což byla jedna z možností i prvních x65 a taky to funguje

2. Na M65 už je víc jak čtrnáct dní firmware 50 i v oficiálním update od Siemensu k dispozici http://www.siemensmania.cz/firmware.php

A jakej je mezi nima vlastně rozdíl - když tam nahraju ten z Winswupu, tak to v servise poznaj nebo ne? Je mezi nima nějakej rozdíl, je neoficiální o něco horší, třeba pomalejší nebo tak? Půjde potom (oficiální i neoficiální) padesátka bez problémů patchovat? I když to budu asi nejdřív muset tedy podflashovat na 25 a vygenerovat ty kódy, takže nevim nevim, nechci si ho zlikvidovat, patchovat (řadu 55) umím, ale s Papua utils a podobně zkušenosti nemám..... Neutral

Krokodýl
čestný člen
čestný člen

14921.78 SMM
PostPosted: Wed Aug 24, 2005 2:30 pm    Post subject: Reply with quote

Gecko wrote:

A jakej je mezi nima vlastně rozdíl - když tam nahraju ten z Winswupu, tak to v servise poznaj nebo ne? Je mezi nima nějakej rozdíl, je neoficiální o něco horší, třeba pomalejší nebo tak? Půjde potom (oficiální i neoficiální) padesátka bez problémů patchovat? I když to budu asi nejdřív muset tedy podflashovat na 25 a vygenerovat ty kódy, takže nevim nevim, nechci si ho zlikvidovat, patchovat (řadu 55) umím, ale s Papua utils a podobně zkušenosti nemám..... Neutral

Rozdíl není obsahově žádný.

Podflashovat už nemusíš, existují i nové metody http://www.siemensmania.cz/content.php?id=524

WinMobile
"`XDA` Orbit2" --> HTC Touch Cruise ---> HTC Diamond 2, WM6.1, SDHC 8GB ....
Back to top
GUFFy
kolemjdoucí

9.92 SMM
PostPosted: Sat Dec 02, 2006 11:45 pm    Post subject: Reply with quote

Snad jsem tu správně....

Mám problém s přihlášením ve V_klay a x65Flasheru, popuaUtils mi bere.

Ale popíšu to podrobně:
Mám m65 FW50 a ME75 FW22. Pro ME75 jsem v PU pomocí ViperGSM načetl kódy a vygeneroval Skey a Bkey. Pak uložil jako loadery pro Vklay a x65flasher. Podle návodu zkopíroval do příslušného programu. Pak jsem spustil PU a nastavil loader, nastavil porty, atd. a dal spojit. Po stáhnutí FF mi napíše hlášku "loader not ready" (přesné znění nevím, bylo tam něco s autorizací loaderu, ale nemám teď ten kabel). Pak jsem chtěl obnovit zálohu ve x65Flasheru a píše to zase chybu s koncovou adresou FF (přihlásil se a když stisknu write flash, tak to napíše tuto hlašku). Zkoušel jsem tyto progrmy i s m65 (smozřejmě jsem generoval loadery)a dokonce i s jinym kabelem (taky DCA-510).
Nevíte prosím proč to nejde?
Jestli jsem na něco zapoměl, tak se ptejte, odpovím. Jinak jsem postupoval podle návodu:http://www.siemensmania.cz/content.php?id=524 a zkoušel jsem i http://www.siemensmania.cz/content.php?id=107.
Možná i jiný návod, ale nikdy jsem neudělal žádnou změnu v telefonu, kromě v PU, kde jsem aktivoval skey.

C25 -> ME45 -> M65 + DCA-540(-> redukce na sluchátka) + DCA510
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
Reply to topic     Forum Index -> Řada x65, x70 All times are GMT + 1 Hour
Page 1 of 1

Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You can attach files in this forum