View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
xSamuell začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Thu Jan 12, 2006 12:12 pm Post subject: S75 a telefonní seznam |
|
|
Nemáte náhodou někdo tip, jak nastavit u S75 jako primární adresář ten uložený v telefonu?
Dává mi na výběr buď všechno nebo SIM, pak skupiny a nějaké filtry na které jsem nepřišel jak přesně fungují, ale samostatný čísla v telefonu, prostě chyběj. Všechny předchozí siemensy to tak jednoduše uměli oddělovat seznamy v telefonu a na SIM.
Jsem lama, nebo to prostě nejde??? _________________ S6=>SL10=>S25=>M35i=>S35i=>ME45i=>SL45i=>S55=>S65=>S75. Prostě čistokrevnej Simensák:-) |
|
Back to top |
|
 |
pecaIII badatel

261.00 SMM
|
Posted: Thu Jan 12, 2006 1:07 pm Post subject: |
|
|
S75 má mít společný seznam telef. čísel.
Ve filtru si zvolíš společný jmenovatel (např. email)
a objeví se ti jen jména, u kterých máš email.
Teď se dívám (v emulátoru), že můžeš vybrat filtr "paměť telefonu", tak to zkus.... _________________ m35 -> mt50 -> m55 -> s75_fw17 |
|
Back to top |
|
 |
xSamuell začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Thu Jan 12, 2006 1:30 pm Post subject: |
|
|
pecaIII wrote: | S75 má mít společný seznam telef. čísel.
Teď se dívám (v emulátoru), že můžeš vybrat filtr "paměť telefonu", tak to zkus.... |
Ano to máš pravdu, že v tom filtru je pamět telefonu, ale jde to jen jednorázově, nezůstane to tam napořád, vždy tam po vyběhnutí z menu skočí filtr: nejpoužívanější.
Tohle mě dost štve, protože na simce mám jiný čísla a potřebuji je mít prostě zvlášť...
Začínám být slušně bezradnej:-( _________________ S6=>SL10=>S25=>M35i=>S35i=>ME45i=>SL45i=>S55=>S65=>S75. Prostě čistokrevnej Simensák:-) |
|
Back to top |
|
 |
kesu čestný člen

14913.56 SMM
|
Posted: Thu Jan 12, 2006 1:58 pm Post subject: |
|
|
xSamuell wrote: | pecaIII wrote: | S75 má mít společný seznam telef. čísel.
Teď se dívám (v emulátoru), že můžeš vybrat filtr "paměť telefonu", tak to zkus.... |
Ano to máš pravdu, že v tom filtru je pamět telefonu, ale jde to jen jednorázově, nezůstane to tam napořád, vždy tam po vyběhnutí z menu skočí filtr: nejpoužívanější.
Tohle mě dost štve, protože na simce mám jiný čísla a potřebuji je mít prostě zvlášť...
Začínám být slušně bezradnej:-( |
Jediný jak to jde,je přes ten filtr.A u filtru mi to poslední nastavení normálně zůstavá. Ty budeš zřejmě muset počkat na novej fw _________________ http://www.gpsmaps.ic.cz - 50 GB zkalibrovanych map pro TrekBuddy a OziExplorer CE (Celá ČR - 1:100k,50k,25k,10k a 10k - letecká) + Evropa
C35>S35>MT50>M55>S55>CX65>SXG75>ASUS P535 WM 6.1+4GB miniSD+pouzdro Kusell+držak na kolo+baterie+HF+folie Boxwave .... |
|
Back to top |
|
 |
xSamuell začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Thu Jan 12, 2006 2:02 pm Post subject: |
|
|
kesu wrote: | xSamuell wrote: | pecaIII wrote: | S75 má mít společný seznam telef. čísel.
Jediný jak to jde,je přes ten filtr.A u filtru mi to poslední nastavení normálně zůstavá. Ty budeš zřejmě muset počkat na novej fw |
Hmmm, toho jsem se bál, že to je chyba FW:-((( Nahrál jsem tam 13 a zůstalo to beze změn... Stále tam filtr nezůstává  _________________ S6=>SL10=>S25=>M35i=>S35i=>ME45i=>SL45i=>S55=>S65=>S75. Prostě čistokrevnej Simensák:-) |
|
Back to top |
|
 |
kesu čestný člen

14913.56 SMM
|
Posted: Thu Jan 12, 2006 2:07 pm Post subject: |
|
|
xSamuell wrote: | kesu wrote: | xSamuell wrote: | pecaIII wrote: | S75 má mít společný seznam telef. čísel.
Jediný jak to jde,je přes ten filtr.A u filtru mi to poslední nastavení normálně zůstavá. Ty budeš zřejmě muset počkat na novej fw |
Hmmm, toho jsem se bál, že to je chyba FW:-((( Nahrál jsem tam 13 a zůstalo to beze změn... Stále tam filtr nezůstává  |
Tak to ještě budeš muset počkat na novější. Jinak já mám SXG tak že usuzuji podle toho. Ty seznamy jsou téměř stejný. Jinak jsem si stejně smazal čísla na SIM - protože lézt do filtrů je zdlouhavý _________________ http://www.gpsmaps.ic.cz - 50 GB zkalibrovanych map pro TrekBuddy a OziExplorer CE (Celá ČR - 1:100k,50k,25k,10k a 10k - letecká) + Evropa
C35>S35>MT50>M55>S55>CX65>SXG75>ASUS P535 WM 6.1+4GB miniSD+pouzdro Kusell+držak na kolo+baterie+HF+folie Boxwave .... |
|
Back to top |
|
 |
pecaIII badatel

261.00 SMM
|
Posted: Thu Jan 12, 2006 2:10 pm Post subject: |
|
|
xSamuell wrote: | pecaIII wrote: | S75 má mít společný seznam telef. čísel.
Zkus jit do filtru a pak sipku 2x nahoru, je tokratší cesta - aspon neco... _________________ m35 -> mt50 -> m55 -> s75_fw17 |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|