View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
OndrejCZE začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Sat Jul 29, 2006 3:29 pm Post subject: Screenprotectory |
|
|
Cau, ma cenu si k M75 kupovat Screenprotector? A kdyz jo tak jakou velikost - Mam si koupit screenprotector M65 nebo Universal 5x6cm nebo jaky? Nabidka je treba tady (myslim ze za dobrou cenu) http://www.mobilkuryr.cz/hledani.php?search=Screenprotector&x=0&y=0.
A jeste jsem se chtel zeptat, jak se da na M75 preprogramovat talcitko T-Zones. Uz vim ze nehrozi zmacknuti, ale chtel bych si zrychlit pristup k MP3.
Diky moc |
|
Back to top |
|
 |
ccd98 táta fóra

8031.04 SMM
|
Posted: Sat Jul 29, 2006 3:38 pm Post subject: |
|
|
Jestli nemají na M75, tak si rozhodně nekupuj fólii na M65
Jednak mají odlišně velký displeje a jednak mám takovouhle zkušenost:
Našel jsem si, že Sony W900i má stejně velkej displej jako SXG75. OK, ale včera mi přišla fólie asi tak o centimetr delší a centimetr širší. Mlátil jsem se do hlavy, co že to má do Delle znamenat, až jsem pustil google a našel obrázky toho japonce. Ta fólie pasovala přesně do prolisu v krytu, ve kterým má W900i umístěnej displej, proto měla ta fólie dole zakulacený rohy .
Takže poučení - screenprotector.cz nevyrábí fólie podle velikosti displeje, ale podle toho, jak co nejlíp "sednou" na kryt. _________________ S LXXV |
|
Back to top |
|
 |
OndrejCZE začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Sat Jul 29, 2006 4:50 pm Post subject: |
|
|
Takze koupit universalku? Nebo shanet na M75? Diky |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|