View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
ajofo kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Wed Aug 30, 2006 2:45 pm Post subject: CX75 A RS-MMC FAKT PROBLEM!!! |
|
|
mam taky mensi problem s CX 75 nechce mi vobec precitat pametove karty a to ziadne skusal som aj druhe a nic stale vypisuje multimedia nieje dostupna a ked dam format vypise kod pristroja zablokovane! skusil som ju naformatovat v pc a isla bez problemov a ked chcem zmenit kod pristroja tak mi vipsuje to iste kod pristroja zablokovane!tak neviem nic som nemenil a toto sa mi stalo. |
|
Back to top |
|
 |
whitewash táta fóra

Joined: 08 Nov 2005 Posts: 1469 Location: Bratislava Telefón: HTC Wizard
0.00 SMM
|
Posted: Wed Aug 30, 2006 2:47 pm Post subject: |
|
|
No tak si ho odblokuj
www.siemensmania.cz/faq.php
A to že to nejde prečítať môže byť aj blbým FW _________________ Siemens CX75 -> QTek 9100 (T-Mobile MDA Vario) |
|
Back to top |
|
 |
ajofo kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Thu Aug 31, 2006 11:14 am Post subject: |
|
|
Problem z kodom som vyriešil ale z kartou nie stale ked vlozím nejaku kartu tak vypise karta nedostupna!skušal som aj novši firmaware a druhe karty a stale mi ju nenačíta.stretli ste sa niekto stýmto. |
|
Back to top |
|
 |
JenaM řád zlaté antény

5904.88 SMM
|
Posted: Thu Aug 31, 2006 11:30 am Post subject: |
|
|
ajofo wrote: | Problem z kodom som vyriešil ale z kartou nie stale ked vlozím nejaku kartu tak vypise karta nedostupna!skušal som aj novši firmaware a druhe karty a stale mi ju nenačíta.stretli ste sa niekto stýmto. | nestretnul jsem se s tim ale doporucuji reklamaci _________________ Hledat, Zálohovat, at neprijdete o zaruku jako ja!!!!
CX65-FW43ofic.+patche (40 graf+ syst.)_CX65_MRTVEJ
CX75 FW12_DCA-510_par patchu by to lepe slapalo a MMC 512MB Kingston_aplikace nezbytne k zivotu:Gibo SMS,Slovniky UTISOFT,JimmICQ,ReadManiac |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|