View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
vangelm začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Tue Feb 13, 2007 12:05 pm Post subject: Pripojenie cez GPRS k internetu |
|
|
Viete mi niekto poradit, ci sa da pripojit cez O2 GPRS Internet k internetu ale cez PC? Na foune mi internet funguje ale na PC sa mi to stale nedari rozbehat. Skusam cez Mobile Modem Assistent a mam EL71. Treba na PC nieco specialne nastavit? |
|
Back to top |
|
 |
stano.mania siemensmaniak

Joined: 09 Nov 2004 Posts: 2128 Location: okolie Senca (SK)
14311.82 SMM
Příspěvky na SM: 160,- |
Posted: Tue Feb 13, 2007 3:01 pm Post subject: |
|
|
Skúsil som to s O2 Sk kartou, ale vidím, že na CX70 mi to nejde, pričom T-Mobile bez problémov, ktovie čím to je, skúsme sa informovať na O2 linke a uvidíme.
Operátorka na linke O2 - zdá sa - nevie k tomu veľa povedať.
Mám pocit, že gprs ide na O2 Sk karte zatiaľ len na mobile (mám odskúšané), ale gprs internet ako s využitím modemu mobilu - teda cez PC, to je asi len hudba budúcnosti. |
|
Back to top |
|
 |
EidzEm VIP

5862.50 SMM
|
|
Back to top |
|
 |
stano.mania siemensmaniak

Joined: 09 Nov 2004 Posts: 2128 Location: okolie Senca (SK)
14311.82 SMM
Příspěvky na SM: 160,- |
Posted: Wed Feb 14, 2007 9:11 pm Post subject: |
|
|
Tak Mario_Liptov má asi pravdu, že je podivný efekt na SM, časť príspevkov sa stratila.
Určite viem, že aj v tejto téme som dnes dopoludnia písal, že O2 Sk už pracuje OK, ale včera keď som to testoval, to nešlo... |
|
Back to top |
|
 |
vangelm začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Thu Feb 15, 2007 10:09 am Post subject: |
|
|
Tak som to skusal podla toho navodu, ked tam Query modem, tak mi s nim komunikuje, ale ked dam vytacat cislo, tak mi ostane iba pri vytacani a vypise mi chybu. Viete co s tym? Mam servisny kabel DSC 110, nie je problem v tom.
Ale je super, ze sa to da a ze je chyba pravdepodobne u mna
Dik! |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|