View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Jack2 badatel

265.50 SMM
|
Posted: Mon Jun 04, 2007 5:14 pm Post subject: Zničená kamera |
|
|
Čau Na přední kameře se mi při focení objevila nepříjemná šmouha. Usoudil jsem, že stačí rozebrat kameru a vatou vyčistit. Kameru se mě podařilo vyjmout a opatrně jsem ji rozebral a čočku pročistil vatou namotanou na párátku. Jenže problém nastal při složení kdy kamera vůbec nefunguje. Je jenom černý display a nic. Zkusil jsem vše znovu rozebrat a zkontrolavat, ale nic jsem nenašel. Takže přední kamera je mimo provoz. Má někdo podobnou zkušenost nebo věděl by jestli by se dalo něco udělat aby to zas jelo? _________________ C35->ME45->M65->SXG75<< siemens ende :-( N95, KM900, Galaxy S, Galaxy S3 |
|
Back to top |
|
 |
MAO táta fóra

7890.00 SMM
|
Posted: Tue Jun 05, 2007 8:54 pm Post subject: |
|
|
pokud pred tim anoa potom ne a jen jsi to opatrne cistil tak mas problem ve slozeni...projdi znovu cely postu rozdelani a slozeni a poradne mrkni jestli jsi vse spravne zapojil... _________________
HTC Kaiser [16GB]+HTC TOUCH HD
Jsem takový malý HTC Maniak.
Skáču dobře, skáču rád. >>> www.roxet.eu <<< |
|
Back to top |
|
 |
Jack2 badatel

265.50 SMM
|
Posted: Wed Jun 06, 2007 6:54 pm Post subject: |
|
|
Buhužel několikrát jsem to rozebral a složil, ale nic jsem nenašel asi jsem něco poničil když jsem to rozebíral.  _________________ C35->ME45->M65->SXG75<< siemens ende :-( N95, KM900, Galaxy S, Galaxy S3 |
|
Back to top |
|
 |
RDT táta fóra

6964.82 SMM
|
Posted: Tue Jun 12, 2007 12:34 pm Post subject: |
|
|
Hmmm, tak to jedině jak říká MAOrh. Jedině rozebrat a zkontrolovat. Taky si dej bacha na prach pod displayem při rozebírání a skládání... EDIT: Aha, takže v špatném zapojení to není? Možná jsi mohl poškodit ten flex kabel, na kterém to je . Netuším...
Sice ti tím nepomůžu, ale podle mě jsi to neměl vůbec rozebírat. Stačila by vata na tičince . Mě dokonce kamarád "ze srandy" vylepšil přední kameru lihovkou. Nakonce jsem ale kameru zdárně vyčistil bez rozebrání ... _________________ | Právě používám: HTC Touch HD |
!> Windows Mobile Downloads <! |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|