View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Bigmac (člen klubu SM) kolemjdoucí
1.00 SMM
Příspěvky na SM: 200,- |
Posted: Thu Dec 30, 2004 12:46 pm Post subject: Zaloha FF z cx65 |
|
|
Mam dotaz ohledne V-klay ... pri zalohovani FF z cx65 pres COM kabel ohlasil neco jako uspesne dokonceno "oprava 51 chyb". 51 chyb pri cteni, tak to se trochu divim ze tam vubec jde nahrat novy firmware nebo je to dano spatnou komunikaci mezi v-klay a mobilem.. a jak funguje prenos to jako vezme kousek udela CRC projde kabelem a zkontroluje? Pripada mi to nejake divne  |
|
Back to top |
|
 |
BEZY čestný člen

81.16 SMM
|
Posted: Thu Dec 30, 2004 4:35 pm Post subject: Re: Zaloha FF z cx65 |
|
|
Bigmac wrote: | Mam dotaz ohledne V-klay ... pri zalohovani FF z cx65 pres COM kabel ohlasil neco jako uspesne dokonceno "oprava 51 chyb". 51 chyb pri cteni, tak to se trochu divim ze tam vubec jde nahrat novy firmware nebo je to dano spatnou komunikaci mezi v-klay a mobilem.. a jak funguje prenos to jako vezme kousek udela CRC projde kabelem a zkontroluje? Pripada mi to nejake divne  |
Myslim že takhle se to děje u všeho-zapakuje část paměti, odešle ji, PC zkontroluje jestli je v pořádku a pošle telefonu ppožadavek o další část (nebo o dtejnou-pokud je ta první porušená) Podle mě sou ty chyby způsobeny vysokou rychlostí komunikace. _________________ C35i -> M35i -> M50 -> CX65 -> SX1McLaren -> SXG75 -> HTC HD
http://www.bezysoftware.net
Brew Mobile Commander 2.0 |
|
Back to top |
|
 |
Bigmac (člen klubu SM) kolemjdoucí
1.00 SMM
Příspěvky na SM: 200,- |
Posted: Fri Dec 31, 2004 1:32 pm Post subject: |
|
|
Ano posilani pomoci paketu je bezne, mne slo spise o pocetnost chyb, tak abych to upresni: stejny pocitac a) COM kabel rychlost 115kb komunikace s cx65 jiz popisovana test s m55 zalohovani FF 0 chyb
b) USB kabel krome 115kb selhava jaka koliv vyssi rychlost zato u m55 nastaveno az 950kb nevim ted presne a zaloha FF bez problemu " prakticka rychlost byla nizssi ale no problema" .
Jinak V-klay 3.1 a cx65 FW25, jde spise o to ze kdyby bylo do budoucna potreba nekdy vratit FF, tak ve mne panuje velka neduvera  |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|