View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Skaven kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Wed Jan 28, 2004 3:41 pm Post subject: S55 a Siemens Data Suite - nelze importovat adresar |
|
|
Nazdarek
Propojil jsem S55 a SDS pomoci Bluetooth. Nacetl jsem si telefonni adresar, ulozil na disk jako zalohu. Pote jsem primo v adresari delal zmeny, pricemz pote nesel zaktualizovat. Tak jsem smazal cely adresar a chtel ten zalohovany nakopirovat zpet. Bud to hlasilo, ze nesel zkopirovat cely adresar a v telefonu bud nic nebylo nebo tak max. 5 polozek. V dalsim pripade telefon behem prenosu pipal a hlasil, ze synchronizace neni povolena. Vysledkem je, ze mam vsechny sve kontakty v PC a ne tam, kde by mely byt.
Mam zalohovanou i slozku "Adress book", ale ta je v telefonu "read only" takze nelze ani pomoci FTP soubory v ni obsazene prepsat.
Vi nekdo co s tim? |
|
Back to top |
|
 |
Krokodýl čestný člen

14921.78 SMM
|
Posted: Fri Jan 30, 2004 10:33 am Post subject: |
|
|
Jak jsi udělal zálohu na disk?
V SDS jde vytvořit zálohu synchronizací s Outlookem v položce XTNDConectPC. |
|
Back to top |
|
 |
Skaven kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Fri Jan 30, 2004 2:45 pm Post subject: 2Krokodyl: |
|
|
Na BT propojeni pouzivam USB adapter MSI (nedavno na nej tusim byla take recenze na mobilmanii) Po nainstalovani software dodavaneho s timto kabelem staci spustit BT Serial Port (pred spustenim zrusit "Secure connection") a potom spustit SDS, zobrazi se nabidka pripjenych telefonu s identifikaci podle IMEI, spusti se export adresare a ten se ulozi na disk v textovem souboru (lze jednoduse pozdeji exportovat napr. do excela).
Pruser nastal ve chvili, kdy jsem ulozeny seznam otevrel ze souboru na disku a chtel ho nacpat zpatky do telefonu. Podarilo se v lepsim pripade dotlacit tak pet polozek nebo taky vubec nic. Koukal jsem do navodu na moznosti sluzby synchronizace dat, ale tam je pouze jakesi nastaveni pro synchronizaci pres jakesi sluzby provozovane na IP adresach. Nemas s timhle zkusenosti?
Zatim jsem predatloval zpatky par nejdulezitejsich kontaktu , ktery by mi mohli volat a ktere bych mohl ja potrebovat, nicmene jeste zbyva nekolik set kontaktu, pricemz vyhlidka na pretukani vseho me skutecne netesi.
Zkousel jsem jeste jiny soft (Mobilet) na nacteni adresare pres BT , ale podarilo se nacist akorat obsah SIM, pri cteni adresare to vytuhlo.
Pokud by se nasla nejaka duse, ktera by dokazala pomoct, byl bych neskonale vdecen.  |
|
Back to top |
|
 |
Krokodýl čestný člen

14921.78 SMM
|
Posted: Sat Jan 31, 2004 9:17 am Post subject: |
|
|
Tak s tímhle zkuenosti nemám, ale zkus mi poslat na mail z toho texového souboru pár řádku (20?) a zkusím so dosta přes excel do tvaru který by skousnul jiný program pro zálohování adresáře. |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|