View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
sandme kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Thu Feb 17, 2005 5:18 pm Post subject: Prosim o radu s programem OD |
|
|
Mam M 65 srvisní kabel DCA - 510 kterej je hlášenej na con portě COM6 telefon se spojí jak Simco ta i MPM , ale když pustim OD na otevření disků tak nejsou vidět jsou tam akorát data . V Windiws mám nestaveno zobrazení v skrytejch souborů a složek.Nedavno jsem přes kabel udělal update FV 16 na 25 ale pretim taky nešel . |
|
Back to top |
|
 |
wizaard táta fóra

Joined: 11 Sep 2004 Posts: 1045 Location: Očelice u Českého Meziříčí, ČR
7861.00 SMM
|
Posted: Thu Feb 17, 2005 5:24 pm Post subject: Re: Prosim o radu s programem OD |
|
|
sandme wrote: | Mam M 65 srvisní kabel DCA - 510 kterej je hlášenej na con portě COM6 telefon se spojí jak Simco ta i MPM , ale když pustim OD na otevření disků tak nejsou vidět jsou tam akorát data . V Windiws mám nestaveno zobrazení v skrytejch souborů a složek.Nedavno jsem přes kabel udělal update FV 16 na 25 ale pretim taky nešel . |
Ono to někdy nefunguje. Zkus to udělat víckrát. Jinak nevím. _________________ Siemens C35i, CX65 -> SonyEricsson K700i, K750i
Gimpl ...aneb časopis studujících | FAQ | Info o Satronu |
|
Back to top |
|
 |
MLB všeználek

4261.00 SMM
|
Posted: Thu Feb 17, 2005 5:26 pm Post subject: |
|
|
Bud si tam nahraj patch 'Open Discs Forever', ktory ti otvori disky natrvalo (ale neviem, ci je aj na M65, ale asi ano). Alebo potom je jeden taky trik, ktory niekto pisal na fore a bez neho to nejde ani mne - spusti SiMoCo a spusti OD a daj Do it!. OD ti napise chybu (pretoze SiMoCo blokuje port), tak SiMoCo vypni a ked das OK na tu chybu v OD, tak ti napise za mas odpojit a pripojit telefon - tak to sprav, daj OK, znovu Do it! a vypise ti Done!. A potom ked pustis SiMoCo, tak by ti to malo ukazat vsetky disky. _________________ CX70 fw56 |
|
Back to top |
|
 |
sandme kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Thu Feb 17, 2005 5:46 pm Post subject: Díky |
|
|
Díky už to frčí |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|