clevis.czSiemensMania | WMmania | VySemNesmite | SiemensMania na Facebooku
EnglishČesky
SiemensMania has a brand new forum
  SiemensMania    Fórum

Off-line verze  TESTY  Náhradní díly  Podpořte SM  

ÚVOD FÓRUM CHAT
:: View topic - na internet s M55 :(

FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   Skupiny uživatelůSkupiny uživatelů   ProfileProfile   ChatChat   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages 
 BankBank   LotteryLottery   User ShopsUser Shops   ShopsShops 

na internet s M55 :(

Reply to topic     Forum Index -> x62 a starší řady -> x62, x60, x55
View previous topic :: View next topic  
Author Message
xheretic
kolemjdoucí

1.00 SMM
PostPosted: Wed Mar 09, 2005 1:43 am    Post subject: na internet s M55 :( Reply with quote

Nevíte někdo proč se mi M55 po zhruba 1,5 hodině připojení na netu pořád vypíná? Vypadá to že dojde baterka, nedá se to nějak odstranit??? A jestli ne tak proč ne?! (RedDwarf) Laughing
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
Mr.Ferda
(člen klubu SM)
pisatel
(člen klubu SM)<br>pisatel

661.00 SMM
PostPosted: Wed Mar 09, 2005 5:09 pm    Post subject: Re: na internet s M55 :( Reply with quote

xheretic wrote:
Nevíte někdo proč se mi M55 po zhruba 1,5 hodině připojení na netu pořád vypíná? Vypadá to že dojde baterka, nedá se to nějak odstranit??? A jestli ne tak proč ne?! (RedDwarf) Laughing

Ze by pomohl USB kabel s nabijenim?

S6/S10A/S25/S+M+C35/SL45->SL45i/S+M55/C62/S65/SX1 az nouze N3650, N6600, a ted N70. Radu z nich pouzivam dodnes.

Navic ted trápim bratrovu M65+N70, N7710, MDA Vario, K750i. :-)
Back to top
View user's profile Send private message
Krokodýl
čestný člen
čestný člen

14921.78 SMM
PostPosted: Wed Mar 09, 2005 5:30 pm    Post subject: Re: na internet s M55 :( Reply with quote

Mr.Ferda wrote:
xheretic wrote:

Ze by pomohl USB kabel s nabijenim?

Na 100%!

WinMobile
"`XDA` Orbit2" --> HTC Touch Cruise ---> HTC Diamond 2, WM6.1, SDHC 8GB ....
Back to top
xheretic
kolemjdoucí

1.00 SMM
PostPosted: Wed Mar 09, 2005 10:14 pm    Post subject: Reply with quote

Promiňte že to tak musim říct, ale takhle vymaštenej zase až nejsem! SAMOZŘEJMĚ že mám USB kabel s dobíjením.
Abych to vysvětlil jasněji. Pravidelně po zhruba tak 1 hodině připojení k internetu zmizí z pravýho horního rohu displeje mé M55 symbol dobíjení, prostě skutečně zmizí a je tam prázdné místo. Po nějaké době se telefon vypne a při zapnutí je vpodstatě vybitá baterie. Tohle se mi dělo i když telefon byl úplně nový. Je to velmi nepříjemné když potřebuji stahnout něco většího, neustále zapínat telefon, odpojit se, znovu se připojit a čekat než se znovu vypne Sad .
Myslel jsem že se třeba něco podobného děje i někomu jinému. Mám firmware 10 , USB kabel MA 8720C a nikdy sem do telefonu nenahrával žádný patch ani nic podobného.
Back to top
Mr.Ferda
(člen klubu SM)
pisatel
(člen klubu SM)<br>pisatel

661.00 SMM
PostPosted: Thu Mar 10, 2005 8:27 pm    Post subject: Reply with quote

xheretic wrote:
Promiňte že to tak musim říct, ale takhle vymaštenej zase až nejsem! SAMOZŘEJMĚ že mám USB kabel s dobíjením.
Abych to vysvětlil jasněji. Pravidelně po zhruba tak 1 hodině připojení k internetu zmizí z pravýho horního rohu displeje mé M55 symbol dobíjení, prostě skutečně zmizí a je tam prázdné místo. Po nějaké době se telefon vypne a při zapnutí je vpodstatě vybitá baterie. Tohle se mi dělo i když telefon byl úplně nový. Je to velmi nepříjemné když potřebuji stahnout něco většího, neustále zapínat telefon, odpojit se, znovu se připojit a čekat než se znovu vypne Sad .
Myslel jsem že se třeba něco podobného děje i někomu jinému. Mám firmware 10 , USB kabel MA 8720C a nikdy sem do telefonu nenahrával žádný patch ani nic podobného.

Sakrys chlape to chtelo rict tohle hned na zacatku. A co ti na tohle rekli v zarucnim servisu? Hadam nejaka chyba v FW. Poskozena nabijeci logika ci jeste neco jineho. Nejsem servisak a uz vubec ne jasnovidec, kdo muze tusit ze mas takovy HW. Very Happy

S6/S10A/S25/S+M+C35/SL45->SL45i/S+M55/C62/S65/SX1 az nouze N3650, N6600, a ted N70. Radu z nich pouzivam dodnes.

Navic ted trápim bratrovu M65+N70, N7710, MDA Vario, K750i. :-)
Back to top
View user's profile Send private message
Manh
Guest

851.00 SMM
PostPosted: Thu Mar 10, 2005 10:54 pm    Post subject: Reply with quote

xheretic wrote:
Pravidelně po zhruba tak 1 hodině připojení k internetu zmizí z pravýho horního rohu displeje mé M55 symbol dobíjení, prostě skutečně zmizí a je tam prázdné místo. Po nějaké době se telefon vypne a při zapnutí je vpodstatě vybitá baterie. Tohle se mi dělo i když telefon byl úplně nový. Je to velmi nepříjemné když potřebuji stahnout něco většího, neustále zapínat telefon, odpojit se, znovu se připojit a čekat než se znovu vypne Sad .

Zcela běžný problém snad všech Siemensů, co jsem měl v ruce.... Telefon se po nabití baterie přestane nabíjet a už nabíjení neobnoví.
Pomůže nabíjecí kabel s procesorem.
Back to top
Guest

851.00 SMM
PostPosted: Thu Mar 10, 2005 11:29 pm    Post subject: Reply with quote

Manh wrote:

To zní hrozivě, kde ho seženu?
A jinak díky všem za příspěvky.
Back to top
Za
Guest

851.00 SMM
PostPosted: Fri Mar 11, 2005 8:33 am    Post subject: Reply with quote

Anonymous wrote:
Manh wrote:

Zřejmě myšleno http://www.gsmcables.cz/nabijeni_M3.htm.
Back to top
Manh
Guest

851.00 SMM
PostPosted: Fri Mar 11, 2005 2:30 pm    Post subject: Reply with quote

Anonymous wrote:
Manh wrote:

http://www.vltava2000.cz/dk1/goodsdetail.asp?strGoodsID=245
Back to top
Reply to topic     Forum Index -> x62 a starší řady -> x62, x60, x55 All times are GMT + 1 Hour
Page 1 of 1

Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum