clevis.czSiemensMania | WMmania | VySemNesmite | SiemensMania na Facebooku
EnglishČesky
SiemensMania has a brand new forum
  SiemensMania    Fórum

Off-line verze  TESTY  Náhradní díly  Podpořte SM  

ÚVOD FÓRUM CHAT
:: View topic - Po zvětšení paměti se hroutí

FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   Skupiny uživatelůSkupiny uživatelů   ProfileProfile   ChatChat   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages 
 BankBank   LotteryLottery   User ShopsUser Shops   ShopsShops 

Po zvětšení paměti se hroutí

Reply to topic     Forum Index -> x62 a starší řady -> x62, x60, x55
View previous topic :: View next topic  
Author Message
Keim
kolemjdoucí

1.00 SMM
PostPosted: Sat Mar 26, 2005 1:53 pm    Post subject: Po zvětšení paměti se hroutí Reply with quote

M55fw11
Tak tady je můj další problém.
Na čístej flash tam vždycky dávám patch na zvětšení paměti disku A na 3,6mb.(a to kolem toho) Pak tam dávám různý patche, ale tak polovina z nich pak vyhodí tabulku že tam nesedí nějaký údaje na adresách (nebo že nebyly ve flashi nalezeny). Dám ano a ono to vytvoří opravnej patch. Přitom se standartní pamětí ty patche jdou bez problémů. Mimochodem používám v_klay 2.7. V mobilu je to ale po zapnutí vpořádku a funguje to. Teď to ale příde:
Jak do flexpam nahraju soubor větší než asi 100kb(i přes diktafon), telefon se s zabzučením vypne. A už se pak nedá zapnout(zapne se ale hned se s nějakou čmáranicí na displeji zase vypne).
Hodila by se mi rada čím to bude. Protože přehrávat 40 minut svou zálohu ff už mi leze na nervy.

napatchovaná M55v11 - vrácená

SonyEricsson K700 - bude

teďka mám přechodně starou cihlu
Back to top
View user's profile Send private message
mrkiller
začátečník
začátečník

61.00 SMM
PostPosted: Sat Mar 26, 2005 2:02 pm    Post subject: Reply with quote

No podle toho co vím, tak patch na zvětšení paměti docela razantně přeháže uspořádání paměti původní. A v tom bych viděl problém. Ty následující patche pak nesedí adresama. S tím padáním to asi záleží na zaplnění paměti, s relativně prázdnou pamětí by to nemělo dělat, ale se zaplněním tak na dvě třetiny to uz může blbnout
pIFKO
badatel
badatel

258.52 SMM
PostPosted: Sat Mar 26, 2005 2:30 pm    Post subject: Reply with quote

1. sezen si novejsi v-klay (ale tim to asi nebude) protoze tam to na m55 s baudrate 921000(nebo kolik) vytahnes na 20kb/s zapisovani a 60kb/s nacitani ff (coz dela nakejch 12 a 3-4 minuty) vic uz z m55 nevytahnes. to sou moje hodnoty s kabelem usb od cpa.

ono to asi bude tim co je v te odpovedi zkus tam hodit novej ff a zformatovat ho predtim nez tam hazes ten disk
Back to top
Keim
kolemjdoucí

1.00 SMM
PostPosted: Sat Mar 26, 2005 6:04 pm    Post subject: Reply with quote

Mám COM kabel, koupil sem ho asi za 400. Je na něm napsaný C55. Ale normálně mi de. Rychlost tu mám 11200 nebo tak nak. Vic mi to nejede

napatchovaná M55v11 - vrácená

SonyEricsson K700 - bude

teďka mám přechodně starou cihlu
Back to top
Johny007
všeználek
všeználek

4261.00 SMM
PostPosted: Sat Mar 26, 2005 9:32 pm    Post subject: Reply with quote

Keim wrote:
Mám COM kabel, koupil sem ho asi za 400. Je na něm napsaný C55. Ale normálně mi de. Rychlost tu mám 11200 nebo tak nak. Vic mi to nejede

Tak si o rusaku sezen patch 3,5 MB jako ja. Je stabilnejsi akorat ten rusky navod je zazitek.

kesu
čestný člen
čestný člen

14913.56 SMM
PostPosted: Sat Mar 26, 2005 10:03 pm    Post subject: Reply with quote

Nebo si tam hoď fw 91 a pak ten patch na zvětšení pro 91 a máš to. je to asi nejlepší a nejstabilnější
http://www.gpsmaps.ic.cz - 50 GB zkalibrovanych map pro TrekBuddy a OziExplorer CE (Celá ČR - 1:100k,50k,25k,10k a 10k - letecká) + Evropa

SM
C35>S35>MT50>M55>S55>CX65>SXG75>ASUS P535 WM 6.1+4GB miniSD+pouzdro Kusell+držak na kolo+baterie+HF+folie Boxwave ....
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website MSN Messenger
Johny007
všeználek
všeználek

4261.00 SMM
PostPosted: Sat Mar 26, 2005 10:31 pm    Post subject: Reply with quote

kesu wrote:
Nebo si tam hoď fw 91 a pak ten patch na zvětšení pro 91 a máš to. je to asi nejlepší a nejstabilnější

Ja si taky myslel, ze FW 91 je nej, ale ted mam FW11 a svete div se je to lepsi. Nevim, mozna to taky bude tim tunningem co tam mam...

kesu
čestný člen
čestný člen

14913.56 SMM
PostPosted: Sat Mar 26, 2005 10:34 pm    Post subject: Reply with quote

Johny007 wrote:
kesu wrote:

Ja si taky myslel, ze FW 91 je nej, ale ted mam FW11 a svete div se je to lepsi. Nevim, mozna to taky bude tim tunningem co tam mam...

No je to možný.Mě se ale 11 pořád hroutila a tak jsem tam dal 91 a bezproblémů

http://www.gpsmaps.ic.cz - 50 GB zkalibrovanych map pro TrekBuddy a OziExplorer CE (Celá ČR - 1:100k,50k,25k,10k a 10k - letecká) + Evropa

SM
C35>S35>MT50>M55>S55>CX65>SXG75>ASUS P535 WM 6.1+4GB miniSD+pouzdro Kusell+držak na kolo+baterie+HF+folie Boxwave ....
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website MSN Messenger
hawwwran
(člen klubu SM)
rozumbrada
(člen klubu SM)<br>rozumbrada

Location: Budějce.. krásné městečko mezi Berlínem a Lanzarote

1261.00 SMM
PostPosted: Mon Apr 04, 2005 9:55 am    Post subject: Reply with quote

taky mi to delalo problemy, tak jsem to proste zrusil.
kdyz jsem zaplnil tak pulku pameti, tak mi to zacalo prepisovat obrazky.. vypadalo to, jako by obrazky pro hodiny po zamknuti klavesnice mely stejnou adresu jako cast flex memory. nejdriv tam byl sum, potom bilo a pak uz ani nesel zapnout. vykaslal jsem se na to a je to stabilni

PHP CSS Java script - http://www.hawwwran.com

Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website
Reply to topic     Forum Index -> x62 a starší řady -> x62, x60, x55 All times are GMT + 1 Hour
Page 1 of 1

Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum