View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
paula.x kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Thu Mar 31, 2005 2:46 pm Post subject: zmeškané hovory - kde nic tu nic |
|
|
mam c65 a za posledni tyden se mi vickrat stalo,ze mi nekdo volal, hovor sem neprijala,tak sem pak rozklikla neprijaty hovory a nic...nic novyho,vubec zadnej zaznam.. nevite nekdo cim to? musi bejt chyba ve SW a tim padem je nutny to kvuli zaruce posilat buh vi kam? |
|
Back to top |
|
 |
jenda^^ čestný člen

14937.90 SMM
|
Posted: Thu Mar 31, 2005 2:50 pm Post subject: |
|
|
Mně se to taky dělo a stačilo jen vymazat seznam nepřijatých hovorů a vše bylo zase v pohodě.
Jednou za čas to promazávej. _________________ Teď mám: Nexus S
Som vlastnil: HTC Touch Pro2, HTC Kaiser, HTC Vox, Siemens M75, Siemens A/C55, Siemens C65, Siemens MT50
Pojďte pokecat na VySemNesmíte.cz a neupejpejte se Máme novou verzi webu. |
|
Back to top |
|
 |
paula.x kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Thu Mar 31, 2005 2:56 pm Post subject: |
|
|
diky:) to me taky napadlo, kdyz sem mobil zas zapla,tak tam byla podivna zluta ikonka s vykricnikem a po rozkliknuti seznam dorucene... ale u oskara mi neochotne nebyli schopny rict vic nez poslat na opravu... |
|
Back to top |
|
 |
caco badatel

457.26 SMM
Příspěvky na SM: 60,- |
Posted: Thu Mar 31, 2005 4:42 pm Post subject: Re: zmeškané hovory - kde nic tu nic |
|
|
paula.x wrote: | mam c65 a za posledni tyden se mi vickrat stalo,ze mi nekdo volal, hovor sem neprijala,tak sem pak rozklikla neprijaty hovory a nic...nic novyho,vubec zadnej zaznam.. nevite nekdo cim to? musi bejt chyba ve SW a tim padem je nutny to kvuli zaruce posilat buh vi kam? |
Na CX65ke som zistil, ze hovory ktore som odmietol, sa ukladaju do prijatych hovorov a neprevzate volanie, ktore ukoncil volajuci, sa ukladaju do neprijatych hovorov. Pozri sa do prijatych hovorov, ci tam tiez nemas tie odmietnute. |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|