clevis.czSiemensMania | WMmania | VySemNesmite | SiemensMania na Facebooku
EnglishČesky
SiemensMania has a brand new forum
  SiemensMania    Fórum

Off-line verze  TESTY  Náhradní díly  Podpořte SM  

ÚVOD FÓRUM CHAT
:: View topic - Problém s kreditem a MMS na CFX65

FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   Skupiny uživatelůSkupiny uživatelů   ProfileProfile   ChatChat   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages 
 BankBank   LotteryLottery   User ShopsUser Shops   ShopsShops 

Problém s kreditem a MMS na CFX65

Reply to topic     Forum Index -> Řada x65, x70
View previous topic :: View next topic  
Author Message
Patriot
kolemjdoucí

1.00 SMM
PostPosted: Sun Apr 17, 2005 3:32 pm    Post subject: Problém s kreditem a MMS na CFX65 Reply with quote

Mám takový problémek - na CFX65 se mi zbývající kredit nezobrazuje v Kč ale v nicneříkající veličině s názvem "jednotky" a nemohu odesílat ani příjmat MMS. Už jsem vyzkoušel asi vše co se píše na různých fórech o Siemensech řady 65, nic bohužel nezabralo. Operátora mám ET, tam jen kroutili hlavama a GPRS, MMS ani WAP nerozchodili. Někde jsem četl, ža by to mohlo být starším typem SIMky - ani to není pravda, zkusil jsem jí vyměnit za novou, ale ani to nepomohlo. Problém je zcela určitě v telefonu. FW tam mám prý nejnovější.
Má někdo podobný problém??? Anebo se snad někomu tento problém dokonce podařilo vyřešit???
Díky moc za radu!!!!!!!!!!!!!!!
Back to top
View user's profile Send private message
capo di tutti capi
táta fóra
táta fóra

7861.00 SMM
PostPosted: Sun Apr 17, 2005 3:33 pm    Post subject: Re: Problém s kreditem a MMS na CFX65 Reply with quote

Patriot wrote:
Mám takový problémek - na CFX65 se mi zbývající kredit nezobrazuje v Kč ale v nicneříkající veličině s názvem "jednotky" a nemohu odesílat ani příjmat MMS. Už jsem vyzkoušel asi vše co se píše na různých fórech o Siemensech řady 65, nic bohužel nezabralo. Operátora mám ET, tam jen kroutili hlavama a GPRS, MMS ani WAP nerozchodili. Někde jsem četl, ža by to mohlo být starším typem SIMky - ani to není pravda, zkusil jsem jí vyměnit za novou, ale ani to nepomohlo. Problém je zcela určitě v telefonu. FW tam mám prý nejnovější.
Má někdo podobný problém??? Anebo se snad někomu tento problém dokonce podařilo vyřešit???
Díky moc za radu!!!!!!!!!!!!!!!
nahraj novsi FW
Onecar
veterán
veterán

10894.00 SMM
PostPosted: Sun Apr 17, 2005 3:53 pm    Post subject: Reply with quote

2Capo: Nejnovejsi ma, ja bych ho ale zkusil prehrat, a kdyby ani to nepomohlo, tak jdi do servisu a tam ti vymeni hlavni desku!

Mizím jinam, ale SM zůstanu věrný -> Motorola MPx220 @ 240 MHz @ WM2003SE - Kingstone 512MB miniSD Card
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website AIM Address Yahoo Messenger MSN Messenger
BEZY
čestný člen
čestný člen

81.16 SMM
PostPosted: Sun Apr 17, 2005 4:18 pm    Post subject: Reply with quote

Tak s timhle asi budeš muset zajít do Philipsu wink teď vážně, CFX65 neni čistokrevnej Siemens, takže se na něj Siemensácký metody nevztahují Sad , takže jedině servis

http://www.bezysoftware.net

Brew Mobile Commander 2.0
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website
Reply to topic     Forum Index -> Řada x65, x70 All times are GMT + 1 Hour
Page 1 of 1

Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum