View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
tichac kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Tue Apr 05, 2005 3:03 pm Post subject: Hloupa otázka |
|
|
Lidi chtel bych se zeptat mám CX65 Fw 12 a chci 43 Mám si z tel vygenerovat nejaký kody nebo tam mám fláknout hned FW43./krom toho žesi udělám zálohu FF/ A ještě něco slišel jsem že u 43 nezvoní budík když je tel. vypnutý co je na tom pravdy???? |
|
Back to top |
|
 |
beardie táta fóra

7865.50 SMM
|
|
Back to top |
|
 |
Guest15 věrný diskusník

Joined: 12 Jan 2005 Posts: 469 Location: Frýdek-Místek (malé velkoměsto kousek od Ostravy :)
2061.00 SMM
|
Posted: Tue Apr 05, 2005 3:16 pm Post subject: Re: Hloupa otázka |
|
|
tichac wrote: | Lidi chtel bych se zeptat mám CX65 Fw 12 a chci 43 Mám si z tel vygenerovat nejaký kody nebo tam mám fláknout hned FW43./krom toho žesi udělám zálohu FF/ A ještě něco slišel jsem že u 43 nezvoní budík když je tel. vypnutý co je na tom pravdy???? |
Něco ti poradim, cti tady tyhle diskuse co sou k tomu urceny, mno a je to tu uz milonkrat receno.Musis si prvni vygenerovat loader, vse je popsano zde: http://www.siemensmania.cz/content.php?id=322 a na dalsich strankach na SM.Potom si udelas pomoci V_Klay zalohu FF a doporucuji i zalo EEPROM, z vlastni zkusenosti Mno a potom uz si nahrajes normalne FW43. Vse na SM tu je staci jenom hledat: http://www.siemensmania.cz/search.php a potom se ptat Nemusi se hned zakladat novy diskuse. Mno a stim budikem nevim ja nemam tu potrebu pres noc vypinat a zapinat mobil...A budik mam tak hlasite ze by zbudil i mrtveho  _________________ Motorola T2288 -> Siemens MT50 -> Siemens CT65 -> Siemens C65 -> Siemens S65 -> Siemens SX1 konečně |
|
Back to top |
|
 |
jardas (člen klubu SM) badatel

Joined: 26 Dec 2004 Posts: 172 Location: Praha...největší vesnice v republice
261.00 SMM
|
Posted: Fri Apr 08, 2005 9:18 pm Post subject: |
|
|
BUdik chodi i u vypnutyho...  _________________ M65
Stav se na kus řeči...CHLAPI SOBĚ |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|