View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
hanni řád zlatého admina

15369.70 SMM
|
Posted: Tue May 10, 2005 9:22 am Post subject: Re: neuplne ikonky... |
|
|
bufallo wrote: | mam dotaz... nevie niekto kde by sa dal zohnat balik ikoniek z nazvom WinXP verze 2 aj zo suborom main.fs, akurat ten ta neni... ja mam tieto ikonky stiahnute aspon z piatich serverov ale vsade chyba ten.. asi su z jedneho zdroja... sice su tam aj ine ikony pekne, ale ja som prave zatazeny na tieto...
nevie niekto ci by sa nedal nahradit nejakym inym???
dik...  |
Mozes pouzit main.fs z ktorehokolvek ineho balika ikon,kde su ikony pod rovnakymi nazvami.. _________________ Kdo umí, ten umí. Kdo neumí, ten čumí. |
|
Back to top |
|
 |
hanni řád zlatého admina

15369.70 SMM
|
Posted: Tue May 10, 2005 10:09 am Post subject: |
|
|
oookoook wrote: | No ale abych jenom nekritizoval, ted jsem si to konecne vsechno projel a jsou tam fakt skvely veci! Nektery z nich jsem fakt nikde nevidel a jsou to zrovna ty nejhezci! Rekl bych, ze takovahle sbirka nikde jinde neni. |
Mas pravdu,nikde nie je taka zbierka ikon,ako tu...podobne,ako nikde nie je taka zbierka patchov..atd,atd  _________________ Kdo umí, ten umí. Kdo neumí, ten čumí. |
|
Back to top |
|
 |
bufallo kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Tue May 10, 2005 10:11 am Post subject: OK OK OK dik... |
|
|
diky... skusim to... ked to trosku vyzriem na tu vymenu.. nemam velke skusenosti z vrtanim sa v mobile... pozeral som ten program Menu Chooser, nahral som si to, ide to, len este teraz upravit tie ikony XP na main1.fs, lebo v mobile mam main0.fs, a chcem si nechat aj tie povodne..
cital som ten postup, ale nejako sa neviem z toho vysomarit... nevies kto by mi mohol v tomto pomoct? a upravit ten balik ikon WinXP na main1.fs??? diky moc.... chlopi pomozte nevzdelancovi lenivemu...  |
|
Back to top |
|
 |
Thomas Witowski kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Fri May 13, 2005 3:44 pm Post subject: |
|
|
where can i find the theme for this menuicons:
thank you
 |
|
Back to top |
|
 |
hanni řád zlatého admina

15369.70 SMM
|
|
Back to top |
|
 |
Guest
851.00 SMM
|
Posted: Fri May 13, 2005 3:55 pm Post subject: |
|
|
ich liebe euch -> oh sorry I LOVE YOU  |
|
Back to top |
|
 |
Dex kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Sun May 22, 2005 9:35 pm Post subject: Jak to mam dostat do mobilu ? |
|
|
pls poradte mi nekdo jak to mam dostat do mobilu...mam ten program menu chooser,datovy kabel DCA-510 a sadu ikon ,ale fakt nevim scim zacit,kam se to do telefonu nahrava a tak. delam to poprve tak nevim.dík za odpovedi  |
|
Back to top |
|
 |
capo di tutti capi táta fóra

7861.00 SMM
|
|
Back to top |
|
 |
busch čestný člen

27.84 SMM
|
Posted: Sun May 22, 2005 9:38 pm Post subject: Re: Jak to mam dostat do mobilu ? |
|
|
Dex wrote: | pls poradte mi nekdo jak to mam dostat do mobilu...mam ten program menu chooser,datovy kabel DCA-510 a sadu ikon ,ale fakt nevim scim zacit,kam se to do telefonu nahrava a tak. delam to poprve tak nevim.dík za odpovedi  |
http://www.siemensmania.cz/content.php?id=202 _________________ Stav dobytka oproti minulému roku nezměněn. Méně krav, ale zato více volů. Také sviní je letos dost.
Nokia 6234, Ericsson T65 |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|