View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Duku uživatel roka 2008

Joined: 18 Dec 2004 Posts: 1027 Location: Liptovský Mikuláš Phone: EL71v45 28.71 SMM
|
Posted: Sat May 28, 2005 7:50 am Post subject: C60-zapnem ho a za chvilu sa vypne |
|
|
Do mojej C60 fw27 som si cez eepromtool menil farebné schémy. Vsetko bolo v pohode. Potom som si tam chcel dat dake hry a zrazu sa vypol a ked som ho chcel zapnut, len zabzucal a zasvietil. Dal som tam fullflash2 z borixovej stranky a potom sa zapne, zadam pin, vyhladava siet, a vypne sa. Skusal som aj prehrat FW a znova fullflash ale stale to iste.
Co mam robit poradte prosim  |
|
Back to top |
|
 |
Borix veterán

10861.00 SMM
|
Posted: Sat May 28, 2005 9:01 am Post subject: Re: C60-zapnem ho a za chvilu sa vypne |
|
|
Duku wrote: | Do mojej C60 fw27 som si cez eepromtool menil farebné schémy. Vsetko bolo v pohode. Potom som si tam chcel dat dake hry a zrazu sa vypol a ked som ho chcel zapnut, len zabzucal a zasvietil. Dal som tam fullflash2 z borixovej stranky a potom sa zapne, zadam pin, vyhladava siet, a vypne sa. Skusal som aj prehrat FW a znova fullflash ale stale to iste.
Nahraj radšej FF1 _________________
 |
|
Back to top |
|
 |
Borix veterán

10861.00 SMM
|
Posted: Sat May 28, 2005 9:05 am Post subject: Re: C60-zapnem ho a za chvilu sa vypne |
|
|
Borix wrote: | Duku wrote: | Do mojej C60 fw27 som si cez eepromtool menil farebné schémy. Vsetko bolo v pohode. Potom som si tam chcel dat dake hry a zrazu sa vypol a ked som ho chcel zapnut, len zabzucal a zasvietil. Dal som tam fullflash2 z borixovej stranky a potom sa zapne, zadam pin, vyhladava siet, a vypne sa. Skusal som aj prehrat FW a znova fullflash ale stale to iste.
Nahraj radšej FF1 |
Alebo si ešte chvíľu počkaj, dávam tam nový FF, s číslom 3, ten už je konečne normálny(je v kuse, atď.)
EDIT: Už to tam je!
http://borix.wz.cz/ff3.rar _________________
 |
|
Back to top |
|
 |
Duku uživatel roka 2008

Joined: 18 Dec 2004 Posts: 1027 Location: Liptovský Mikuláš Phone: EL71v45 28.71 SMM
|
Posted: Sat May 28, 2005 9:46 am Post subject: Re: C60-zapnem ho a za chvilu sa vypne |
|
|
Borix wrote: | Borix wrote: | Duku wrote: | Do mojej C60 fw27 som si cez eepromtool menil farebné schémy. Vsetko bolo v pohode. Potom som si tam chcel dat dake hry a zrazu sa vypol a ked som ho chcel zapnut, len zabzucal a zasvietil. Dal som tam fullflash2 z borixovej stranky a potom sa zapne, zadam pin, vyhladava siet, a vypne sa. Skusal som aj prehrat FW a znova fullflash ale stale to iste.
Nahraj radšej FF1 |
Alebo si ešte chvíľu počkaj, dávam tam nový FF, s číslom 3, ten už je konečne normálny(je v kuse, atď.) |
ok tak ja cakam. takze to mi robilo koli tomu FF? a to je uz aj so zvacsenou pamatou? |
|
Back to top |
|
 |
Borix veterán

10861.00 SMM
|
Posted: Sat May 28, 2005 1:29 pm Post subject: Re: C60-zapnem ho a za chvilu sa vypne |
|
|
Duku wrote: | Borix wrote: | Borix wrote: | Duku wrote: | Do mojej C60 fw27 som si cez eepromtool menil farebné schémy. Vsetko bolo v pohode. Potom som si tam chcel dat dake hry a zrazu sa vypol a ked som ho chcel zapnut, len zabzucal a zasvietil. Dal som tam fullflash2 z borixovej stranky a potom sa zapne, zadam pin, vyhladava siet, a vypne sa. Skusal som aj prehrat FW a znova fullflash ale stale to iste.
Nahraj radšej FF1 |
Alebo si ešte chvíľu počkaj, dávam tam nový FF, s číslom 3, ten už je konečne normálny(je v kuse, atď.) |
ok tak ja cakam. takze to mi robilo koli tomu FF? a to je uz aj so zvacsenou pamatou? |
Už som dal hore odkaz, a je tam aj 4,14 Mb pamäť aj slovenské znaky aj T9 aj... _________________
 |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|