View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
michalkopecky redaktor

Joined: 30 Nov 2004 Posts: 1541 Location: Praha Mobil:Siemens CX70
13617.60 SMM
|
Posted: Sat May 28, 2005 10:56 am Post subject: Editor polyfoních melodií |
|
|
Existuje nějaký editor polyfonních melodiíí v javě? _________________ N3410 > Siemens CX70v56 WVA TNG 3.1 > C72 > SE K750i CID49 RED > Vodafone 845 > HTC Desire Z (Android 4.0.4)
|
 |
net.frajer kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Sat May 28, 2005 10:59 am Post subject: Midedit |
|
|
Existuje je to MidEdit nebo Cubasis Mobile. MidEdit má příšernou grafiku a nějak to v něm moc nejde a už ho máš na e-mailu. Cubasis Mobile je snad lepší, ale nemám ho. |
|
Back to top |
|
 |
hanes.strnad rozumbrada

1261.00 SMM
|
Posted: Sat May 28, 2005 11:04 am Post subject: Re: Midedit |
|
|
net.frajer wrote: | Existuje je to MidEdit nebo Cubasis Mobile. MidEdit má příšernou grafiku a nějak to v něm moc nejde a už ho máš na e-mailu. Cubasis Mobile je snad lepší, ale nemám ho. |
jj midedit je strašně složitej ale funguje _________________ Alcatel OT 303(ještě žije)=>Siemens M65 fw06=>fw12=>fw25=>fw43(čistej,až na ikony a na zvuk u fotáku)
 |
|
Back to top |
|
 |
michalkopecky redaktor

13617.60 SMM
|
Posted: Sat May 28, 2005 11:06 am Post subject: Re: Midedit |
|
|
net.frajer wrote: | Existuje je to MidEdit nebo Cubasis Mobile. MidEdit má příšernou grafiku a nějak to v něm moc nejde a už ho máš na e-mailu. Cubasis Mobile je snad lepší, ale nemám ho. |
...mě se jednou zasek (to jsem měl FW12), ale teď jsem ho ještě nezkoušel
Můžete mi poslat někdo ještě Cubasis Mobile? _________________ N3410 > Siemens CX70v56 WVA TNG 3.1 > C72 > SE K750i CID49 RED > Vodafone 845 > HTC Desire Z (Android 4.0.4)
|
 |
michalkopecky redaktor

13617.60 SMM
|
Posted: Sat May 28, 2005 11:07 am Post subject: Re: Midedit |
|
|
michalvrtatko wrote: | net.frajer wrote: | Existuje je to MidEdit nebo Cubasis Mobile. MidEdit má příšernou grafiku a nějak to v něm moc nejde a už ho máš na e-mailu. Cubasis Mobile je snad lepší, ale nemám ho. |
Můžete mi poslat někdo ještě Cubasis Mobile? |
Do MidEditu by byla dobrá čeština  _________________ N3410 > Siemens CX70v56 WVA TNG 3.1 > C72 > SE K750i CID49 RED > Vodafone 845 > HTC Desire Z (Android 4.0.4)
|
 |
hanes.strnad rozumbrada

1261.00 SMM
|
Posted: Sat May 28, 2005 11:09 am Post subject: Re: Midedit |
|
|
michalvrtatko wrote: | michalvrtatko wrote: | net.frajer wrote: | Existuje je to MidEdit nebo Cubasis Mobile. MidEdit má příšernou grafiku a nějak to v něm moc nejde a už ho máš na e-mailu. Cubasis Mobile je snad lepší, ale nemám ho. |
Můžete mi poslat někdo ještě Cubasis Mobile? |
Do MidEditu by byla dobrá čeština  |
to věřím ale stejně mám hudební hluch tak je to jedno _________________ Alcatel OT 303(ještě žije)=>Siemens M65 fw06=>fw12=>fw25=>fw43(čistej,až na ikony a na zvuk u fotáku)
 |
|
Back to top |
|
 |
ginzo všeználek

Joined: 03 Sep 2004 Posts: 675 Location: Kysucké Nové Mesto-SK
4261.00 SMM
|
Posted: Sat May 28, 2005 11:30 am Post subject: Re: Midedit |
|
|
s Cubasis nikdy nič nezložíš,jedine melodiu,ktorá je priamo napísaná priamo v aplikácii
2 all java makers:
nespraví niekto Music DJ so Shit Ericssonu?ten je fakt skvelý :o
jedine by potom bol problém s autorskými právami  _________________
 |
|
Back to top |
|
 |
hanes.strnad rozumbrada

1261.00 SMM
|
Posted: Sat May 28, 2005 11:42 am Post subject: Re: Midedit |
|
|
ginzo wrote: | net.frajer wrote: | Existuje je to MidEdit nebo Cubasis Mobile. MidEdit má příšernou grafiku a nějak to v něm moc nejde a už ho máš na e-mailu. Cubasis Mobile je snad lepší, ale nemám ho. |
s Cubasis nikdy nič nezložíš,jedine melodiu,ktorá je priamo napísaná priamo v aplikácii
2 all java makers:
jedine by potom bol problém s autorskými právami  |
autorská práva?co to je? _________________ Alcatel OT 303(ještě žije)=>Siemens M65 fw06=>fw12=>fw25=>fw43(čistej,až na ikony a na zvuk u fotáku)
 |
|
Back to top |
|
 |
ginzo všeználek

4261.00 SMM
|
Posted: Sat May 28, 2005 12:47 pm Post subject: Re: Midedit |
|
|
hanes.strnad wrote: | ginzo wrote: | net.frajer wrote: | Existuje je to MidEdit nebo Cubasis Mobile. MidEdit má příšernou grafiku a nějak to v něm moc nejde a už ho máš na e-mailu. Cubasis Mobile je snad lepší, ale nemám ho. |
2 all java makers:
autorská práva?co to je? |
to je dôvod,prečo admini zakázali warez  _________________
 |
|
Back to top |
|
 |
michalkopecky redaktor

13617.60 SMM
|
Posted: Sat May 28, 2005 1:27 pm Post subject: Re: Midedit |
|
|
ginzo wrote: | net.frajer wrote: | Existuje je to MidEdit nebo Cubasis Mobile. MidEdit má příšernou grafiku a nějak to v něm moc nejde a už ho máš na e-mailu. Cubasis Mobile je snad lepší, ale nemám ho. |
2 all java makers:
Možná mám řešení, co ty knihovny com pro spuštění her z Nokií. Už jsem s nimi zprovoznil pár pro ze Sony Ericssony.
Pošli mi Music DJ a já to zkusím. _________________ N3410 > Siemens CX70v56 WVA TNG 3.1 > C72 > SE K750i CID49 RED > Vodafone 845 > HTC Desire Z (Android 4.0.4)
|
 |
ginzo všeználek

4261.00 SMM
|
Posted: Sat May 28, 2005 3:14 pm Post subject: Re: Midedit |
|
|
michalvrtatko wrote: | ginzo wrote: | net.frajer wrote: | Existuje je to MidEdit nebo Cubasis Mobile. MidEdit má příšernou grafiku a nějak to v něm moc nejde a už ho máš na e-mailu. Cubasis Mobile je snad lepší, ale nemám ho. |
2 all java makers:
Možná mám řešení, co ty knihovny com pro spuštění her z Nokií. Už jsem s nimi zprovoznil pár pro ze Sony Ericssony.
Pošli mi Music DJ a já to zkusím. |
je jediný problém-Music DJ je priamo vo firmware
takže treba tu aplikáciu spraviť od začiatku  _________________
 |
|
Back to top |
|
 |
michalkopecky redaktor

13617.60 SMM
|
Posted: Sat May 28, 2005 3:53 pm Post subject: Re: Midedit |
|
|
[quote="ginzo"] michalvrtatko wrote: |
je jediný problém-Music DJ je priamo vo firmware
takže treba tu aplikáciu spraviť od začiatku  |
To potom je problém...
EDIT:
Odmazávejte trochu ty citace
busch _________________ N3410 > Siemens CX70v56 WVA TNG 3.1 > C72 > SE K750i CID49 RED > Vodafone 845 > HTC Desire Z (Android 4.0.4)
|
 |
Materik kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Mon Jun 06, 2005 6:33 pm Post subject: Odporúčam |
|
|
Na stranke sekeroudohlavy.host.sk v kategórii software sú MIDI editory Sband a Voyetra. Voyetra je vykopávka (ale dobrá) a Sband je vcelku dobrý. Neviem či sú schopné zmeniť Mp3 na MIDI.
Ciao  |
|
Back to top |
|
 |
ginzo všeználek

4261.00 SMM
|
Posted: Mon Jun 06, 2005 6:37 pm Post subject: Re: Odporúčam |
|
|
Materik wrote: | Na stranke sekeroudohlavy.host.sk v kategórii software sú MIDI editory Sband a Voyetra. Voyetra je vykopávka (ale dobrá) a Sband je vcelku dobrý. Neviem či sú schopné zmeniť Mp3 na MIDI.
Ciao  |
lenže tu je reč o editore v jave  _________________
 |
|
Back to top |
|
 |
nigol věrný diskusník

2061.00 SMM
|
Posted: Tue Jun 07, 2005 5:57 am Post subject: |
|
|
Ja myslim, ze MidEdit je v pohode - zvlast v ramci mobilniho telefonu. Edituje se tam normalne pres piano roll. Cubasis mobile je hrozna zmrsenina a opravdu to nestoji ani za to si ho do telefonu nahravat. Divim se Steinbergu, ze tomu propujcil jmeno (no asi dostali tucnou provizi). |
|
Back to top |
|
 |
|